Geçmiş olsun canım çabuk iyileşir inşallahEşcazım hasta naz çekiyorum aynuram
Evet canım azerbaycanlıyım.başka kim var ki?bizim burada neredeyse herkes kv ile yaşıyor.benim evim ayrı.ama tüm gün burada.ya burada olması sorun deyil insam olarak kötü biri o yüzden sorunlar.
aynura sendemi azaerbaycanlısın ?
ya kaç yıllık evlisin kv neden bukadar evinin içinde gelenek mi öyle?
inşallah düzelir cnmm sorunlarınn ama her evlilikte oluyor işte
selam bitanem...diyeti sorarsan iyiyim çok şükür...ohhh artık açlık krizlerim geçtiyi için çokkk mutluyum...halimi sorarsan tedirginim.2gündür konuşmuyorum kocamla.onun istediyi yine arada kaynatıp bi şey olmamış gibi davranmak.ama ben konuşma hazırladım.gelince konuşucam...olmadı alır kızımı giderim baba evinesen nasılsın?iştemisin?
İnşallah canımmmm...
Afiyet olsun canım harika bir menügelsin yarın eksiler ben öğlen taze fasulye yedim ama bende aç değilim içim bir değişik perşembe günü bir şey yiyesim gelmiyor akşamları heyecan yapıyorum galiba
Bende heyecandan uyuyamıyorum nehiiiir...hergün tartılıyorum ama cuma heyecanı tam başkadırAfiyet olsun canım harika bir menügelsin yarın eksiler ben öğlen taze fasulye yedim ama bende aç değilim içim bir değişik perşembe günü bir şey yiyesim gelmiyor akşamları heyecan yapıyorum galiba
Bende yemeyeceğim de ya sonra acıkırsam misafirliğe gideceğim ya saldırırsam o yüzden ya ıspanak ya da suntaları yiyeceğimvalla bende aç degilimm , acıkmadıkça yeme taraftarı degilim ben zaten
gerçi bugüna cıksamda yemem ahahaa
Evet canım azerbaycanlıyım.başka kim var ki?bizim burada neredeyse herkes kv ile yaşıyor.benim evim ayrı.ama tüm gün burada.ya burada olması sorun deyil insam olarak kötü biri o yüzden sorunlar.
Evet ne kadar güzel emekler veriyoruz ya kilo vermek harika bir duyguBende heyecandan uyuyamıyorum nehiiiir...hergün tartılıyorum ama cuma heyecanı tam başkadır
Evet ne kadar güzel emekler veriyoruz ya kilo vermek harika bir duygu
Çikolatadan, börekten o tatlılardan daha güzel geçici değilpaha biçilemez
Çikolatadan, börekten o tatlılardan daha güzel geçici değil
Acilinnnn en.bi gec anne olaniniz geldi.Teşekkürler canımmm... sende ben gibi geç anne olmuşşsun ama sen akıllılık edip hemen 2. doğurmuşsuun ..)Rabbim korusun evlatlarımızı...
Hadi hayırlı olsun ilk dişlerinizAcilinnnn en.bi gec anne olaniniz geldi.
38 yaşındaydım malum,
Bende 2. Yi gönlümden geçiriyorum ama şu an.hem.ece küçük hem şartlar uygun degil.
Yasta geçiyor ama.bakarsınız bende ünlüler gibi 40 küsür de dogururum
Bu arada kizimin.disleri alttan.beyaz beyaz belli oluyorlar. Bir kaç gündür de ağzı salyali,.Ayy inşallah sonunda dişleri geliyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?