Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynura sendemi azaerbaycanlısın ?
ya kaç yıllık evlisin kv neden bukadar evinin içinde gelenek mi öyle?
inşallah düzelir cnmm sorunlarınn ama her evlilikte oluyor işte
Evet canım azerbaycanlıyım.başka kim var ki?bizim burada neredeyse herkes kv ile yaşıyor.benim evim ayrı.ama tüm gün burada.ya burada olması sorun deyil insam olarak kötü biri o yüzden sorunlar.

ah canım
çöz inşallah sorunlarını
hayırlısı olsun senin ve evladın için.

Afiyet olsun canım harika bir menü gelsin yarın eksiler ben öğlen taze fasulye yedim ama bende aç değilim içim bir değişik perşembe günü bir şey yiyesim gelmiyor akşamları heyecan yapıyorum galiba

valla bende aç degilimm , acıkmadıkça yeme taraftarı degilim ben zaten
gerçi bugüna cıksamda yemem ahahaa

Afiyet olsun canım harika bir menü gelsin yarın eksiler ben öğlen taze fasulye yedim ama bende aç değilim içim bir değişik perşembe günü bir şey yiyesim gelmiyor akşamları heyecan yapıyorum galiba
Bende heyecandan uyuyamıyorum nehiiiir...hergün tartılıyorum ama cuma heyecanı tam başkadır

Evet canım azerbaycanlıyım.başka kim var ki?bizim burada neredeyse herkes kv ile yaşıyor.benim evim ayrı.ama tüm gün burada.ya burada olması sorun deyil insam olarak kötü biri o yüzden sorunlar.

yok hani sen evlenincemi oraya gittin anlamında sordum...
inş düzelir cnmmm kısa zamandaaa

Teşekkürler canımmm... sende ben gibi geç anne olmuşşsun ama sen akıllılık edip hemen 2. doğurmuşsuun ..)Rabbim korusun evlatlarımızı...
Acilinnnn en.bi gec anne olaniniz geldi.
38 yaşındaydım malum,
Bende 2. Yi gönlümden geçiriyorum ama şu an.hem.ece küçük hem şartlar uygun degil.
Yasta geçiyor ama.bakarsınız bende ünlüler gibi 40 küsür de dogururum

Bu arada kizimin.disleri alttan.beyaz beyaz belli oluyorlar. Bir kaç gündür de ağzı salyali,.Ayy inşallah sonunda dişleri geliyor galiba.

Perşembe menüsü

Sabah
Peynir
Yumurta1 adet
Nane
Maydanoz
Marul
Salatalik
Domates

Öğlen
Fırında tavuk but
Salata
Ayran

Aksam
Bol salata
Ton balığı
Kefir

Şu 2 civarı

Spor 20+30+20 dk yürüyüş

Ausencia ada81 Nare83 rakibem.

Bu saatten sonra çay içerim yarını sabırsızlıkla bekliyorum, malum bir çok yarış var

Hadi hayırlı olsun ilk dişleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…