Canim iddaya girsekte sirf idda icin bir hafta gelirsin sonra fosss...benim icin farketmez ister listede ol ister olma ama benim demek istedim su bekleyen arkadaslar var onlar icin dedim...karari elbet kaptan verir ama dusuncelerim bunlar ...Girelim mi iddiaya
gel gel otları suya bastım sirkeyide döktüm sen gelene kadar hazır olurVallahi ne güzel olur
Ahaha olur Begüş hemen oradayımgel gel otları suya bastım sirkeyide döktüm sen gelene kadar hazır olur
nar ekşimde var halis muhlis en doğalından istersen onuda dökeriz
Jillian Michaels videoları var yarım saatlik oluyor ama baya zorlayıcı sabahları yapmak ister misin bilmiyorum :)haftaya sabahları işe gitmeden kalkıp yapılacak 20-25 dk lık zorlayıcı videosu olan var mı :)
haftaya verecek kilon kalmadı nanam , güç bende artıkGormedim ben görmedim, bakmıyorum
Yok bu hafta yarisalim sonra
Şimdi yapacagim konuşmamı bekle , bu arada haftaya en az 2 kilo vermen lazım, ben planları yaptım
Destek full, yenen ben
Geliyor birazdan
Bu mesajı haftayada bekliyorum
Hayır . Bu takım kuralı ... ama kurala uymayan arkadaşlarımız var .. ellerinden geldikçe giren .. 3-4 günlük menü toplu bildiren ... bazı şeyler inisiyatif gerektirir .
Ama karar sizin . Burda tüm kararları ben almıyorum .
Onu motive ediyor diye çıkaramıyorum ben .. bak açık açıkta yazıyorum . beni en çok yoran isim. mezun olsa da bitse bu çile de diyorum ...
Ama ben buradan güç alıp kilo verdiğini söyleyen birine , hem de nerdeyse kızım olacak yaşta birine .. hadi güle güle diyemiyorum .
Jillian Michaels videoları var yarım saatlik oluyor ama baya zorlayıcı sabahları yapmak ister misin bilmiyorum :)
Evet yaptınızDüşkünü yazdım abla da bi bak gün sayısına altıda altı yaptınmı hergün sporunu
Gözğnaydın sherry bardağı ıssırt azıcık bile diş çıksa çın çın der
Aynuram eğer adet kanından azıcık bişey bile karışsa 30 dk bekledikten Sonra ikinci çizgi pembede olsa görünür daha önce başıma geldi o yüzden 30 dk dan Sonra çıkan çizgiler önemsenmez.bebek değildir belki.suçlanma suçlama yinede
Hala hastayım sinüsler de doldu secdeye eğilemiyorum o derece yaa artık iyileşmek istiyorum tat ve koku da sıfır hala
Fatma adını ne koyacaktın kız unuttum emira aklımda kalmış
uyudumu uyudumu diye stres altında ayakta sallama 50 puan
bide uyandırmadan yerine koymak için harcanan eforda 100 puan
Dur bunu favorilere ekleyeyim de haftaya bakar bakar guleriz dediğinehaftaya verecek kilon kalmadı nanam , güç bende artık
ne imzası ben neden görmüyorum
ya aslında ne merak ediyorum biliyorrmusunuz hani bazı arkadaslar ne yerse yesin veriyorya .pilavdı patatesdi datluydu.bu arkadaslar nasıl kilo alıyor.kilo alırken ne yiyor ne kadar yiyor.
fazla merak cilde zarar sanırım yazarlarsa dumur olurum.
hani şu hey yakışıklı ya msj var ya.ne imzası ben neden görmüyorum
aaa tamam sayfasına girince gördüm kız o neyy
bende domates çorbası çok azda musakka yedim makarna vardı ama almıyorum evden bol yeşillik getirdim salata yaptım yedim ama 1 dilimde ekmeğim var
tabakların dibini sünnetledimyoksaki yemem yani
anlayışın için teşekkür ederim
gitmem hep burdayım inşallah
egzema genetik değil bizde sadece
bende var ve çok fazla
gene antidepresanlık olmak istemiyorum
ama şuan yazarken bile
elim titriyor durumlar kötüye gidiyor neyse.
görcez bakalım, kim gülecekDur bunu favorilere ekleyeyim de haftaya bakar bakar guleriz dediğine
Öhümm öhümmm...
Sevgili takım yoldaşlarım; 4.sü düzenlenen nana-Fatma abla yarışması sonucu 4.kez benim kazanmam ile sona ermiştir. Bütün halk Fatma ablayı desteklesede aslında bu sonuç beklenmeyen bir şey değildi. Ben Fatma ablayı yendim. Tüm halka karşı direnerek kazandım, iç yağlarımdan feragat ederek kazandım. Gitmek istemediler ama zorlada olsa gönderdim pis kiloları. Yani sonuç olarak yendim. Ama siz sakınAntepia27 ablamın yenildiğini yüzüne vurmayın Destek olmaya çalışın, yenilgisini unutturmaya çalışın. Neyse fazla uzatmak istemiyorum konuşmamı ,Fatma ablam daha fazla yenildim psikolojisine girmesin.
Fatma ablamı yenerek hak ettiğim bu balkon konuşmasını , bana bu sevinci yaşatan ablama sevgilerimi sunarak bitiriyorumm..
Ve gelsin parti gelsin dans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?