Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Girelim mi iddiaya
Canim iddaya girsekte sirf idda icin bir hafta gelirsin sonra fosss...benim icin farketmez ister listede ol ister olma ama benim demek istedim su bekleyen arkadaslar var onlar icin dedim...karari elbet kaptan verir ama dusuncelerim bunlar ...

haftaya sabahları işe gitmeden kalkıp yapılacak 20-25 dk lık zorlayıcı videosu olan var mı :)

kaptanım ellerine sağlık,
haftaya verecek kilon kalmadı nanam , güç bende artık

kaptan sensinnn , karar senin
fikirlerimi düşüncelerimi söyleidm ben neticede herkes kendisinden meshul
şahsen ben bu şatlarda olsam listeden çıakrım diger arakaşlara yer açmak için amam degdiim gibi
karar sana ve sadete kalmış .

Son düzenleme:
Evet yaptınız

ya aslında ne merak ediyorum biliyorrmusunuz hani bazı arkadaslar ne yerse yesin veriyorya .pilavdı patatesdi datluydu.bu arkadaslar nasıl kilo alıyor.kilo alırken ne yiyor ne kadar yiyor.
fazla merak cilde zarar sanırım yazarlarsa dumur olurum.

porsiyon ölçüsü bence :)

bende domates çorbası çok azda musakka yedim makarna vardı ama almıyorum evden bol yeşillik getirdim salata yaptım yedim ama 1 dilimde ekmeğim var
tabakların dibini sünnetledimyoksaki yemem yani

bu gün ıspanak vardı, evden salata getirmiştim, tatlı yerine ayran aldım ve 1 kepçe çorba ile gayet güzel karnımı doyurdum, elhamdülillah

kuzum çok geçmiş olsun

Tesekkurler canım

Yaaaaaa sen çok gıcıksın çok tatlısın azimlisin

Çok güzel bi konuşma olmuş canım ellerine sağlık
Bu hafta çok eğlendim ve sinir oldum sayende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…