Stres iyidir üzümüm. Gevşeme ne engel olur. Pes etme . Haftaya güzel eksi goreceksin benceYarış liste falan bana göre değil. Yine anladım. Stres yapıyorum. Stres yapınca çabalamak lazım tabi ama oyy oyy
Bi haftada 5kilo ama...garip...takım yüzdesi -0.9larda...herkes kilo almış neredeyse...Dikkat etmeyip herşeyi yediyse bayağı abarttıysa alabilir şuanda verme dönemindeyiz koruma kısmını bile geçene kadar verdigin gibi geri alırsın
Ben seni yendimdi dimiiii.Geçen biz nasıl yaptıkama tabiki yüzdeye göre kilosu az olan kazanıyoreeee
Kız ben yokum listeeede ondan zaar. Benim mezun oldgm hafta jubilesni yaptı takim 1 .olduk .Bi haftada 5kilo ama...garip...takım yüzdesi -0.9larda...herkes kilo almış neredeyse...
Hangi takım merak ettim canım takıma ne olmuş öyle büyü gibiBi haftada 5kilo ama...garip...takım yüzdesi -0.9larda...herkes kilo almış neredeyse...
Tebrikler canımGünaydınlarOkuldayım dersimiz boş hemen kilomu bildireyim Gerçi tartının pilinde sıkıntı var daha bunu değiştiremedim
Bugün regl günüm henüz olmadım ama ona rağmen geçen cumartesiye göre iyii
Kilo Bildirimim :
Geçen Hafta Cumartesi: 68.2
Bugün : 67.5
Fark: -700 gr
Eki Görüntüle 1982309
Eki Görüntüle 1982311
Adam sen basarirsin ya menüler istikrarlı kızının da doğum günü kutlu olsun nice güzel seneler geçirirsiniz birlikte inşallahgelelim bana hiçç iç açıcı değil biliyorum sporsuz hafta bana yaramadı....
geçen hafta 69.400
bu hafta :69,300
giden -100
yüzde :0,14
bu hafta spora ağırlık verilecek şu 4 günlük diyet yapılacak inşallah haftaya güzel sonuç alırım bugün şu tahlil sonuçlarımda çıksın acaba halsizlik nedenim nedir ....
alkisssssssKilo bildirimi
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 76.2
Fark -1000
Yüzde 1.29
60 lar geride kalsın gelmesin canimŞimdi gelelim kilomuzla
Geçen hafta 60.5
Bu hafta 59.9
Fark 60600
Yüzde 0.99
Oldu sonunda oldu bim bam bom 59 geldi bim bam bommmmmm
maşallah maşallah yendin benim arkadasimikilo bildirimi
Geçen hafta:63.6
Bu hafta:62.5
Fark:1.1
Maşallah fatmam hep böyle olsun en azHayırlı günler hanımlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 107.7
Bu hafta 106.6
Fark 1.1
@Lunya dışındaki arkafaşlarıma bildiririm
Olur canım dikkat et birakmaSelam arkadaşlar, kaptanım @ecemavi ablam sabitim ben. İnşallah sen çok çok vermişsindir. İki gün yapsam iki gün boşverdim ben bu hafta. Spor da yoktu :s
tebriklerMerhaba şekerler, geçen haftaya ve 4 gün diyeti sonunda kilo durumum şöyle ki;
Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 63
Fark: 1.8
Yüzde: 2.7777777778
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ♡♡♡
Merhaba şekerler, geçen haftaya ve 4 gün diyeti sonunda kilo durumum şöyle ki;
Ayyyy arkadaşlar takımların birinde kızlardan biri 5kilo almış ya bir haftada...nasıl olmuş acaba merak ettim...
Deme öyle doktorum. Cansın sen ♡♡♡mahşerin 4 atlısının yüz karası şimdi ben miyim.
Hangi takım merak ettim canım takıma ne olmuş öyle büyü gibi
Teşekkür ederim canım ♡Tebrikler canım
Adam sen basarirsin ya menüler istikrarlı kızının da doğum günü kutlu olsun nice güzel seneler geçirirsiniz birlikte inşallah
alkisssssss
60 lar geride kalsın gelmesin canim
maşallah maşallah yendin benim arkadasimi
Maşallah fatmam hep böyle olsun en az
Olur canım dikkat et birakma
tebrikler
HarikasinMerhaba şekerler, geçen haftaya ve 4 gün diyeti sonunda kilo durumum şöyle ki;
Konu linki atabiliyor musun canım bir de bazı rahatsızlıklar da bıraktığın an alıyorsun tabi 1 hafta kısa süre ödem falan da olabilir2. takım canım kaptanları. 2 hafta öncesinin de birincisi. ben de şoktayım şu an.
Teşekkür ederim Saraycam ♡♡tebrik ederim canım,
Ayyyy arkadaşlar takımların birinde kızlardan biri 5kilo almış ya bir haftada...nasıl olmuş acaba merak ettim...
mahşerin 4 atlısının yüz karası şimdi ben miyim.[/QUOTE
ben hiç konuşmıyım
yanlız değilsin
Teşekkürler Verocum ♡Harikasin
Teşekkür ederim fıstık ♡♡♡sende süper vermişsin tatlım tebrikssaydin78 güzellik tebrik ederim rakip olmadığımız haftada coştuğun için teşekkürler
bu konuda dakelebekolacam golü yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?