Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrikler canım
Adam sen basarirsin ya menüler istikrarlı kızının da doğum günü kutlu olsun nice güzel seneler geçirirsiniz birlikte inşallah
Kilo bildirimi
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 76.2
Fark -1000
Yüzde 1.29
alkisssssss

Şimdi gelelim kilomuzla
Geçen hafta 60.5
Bu hafta 59.9
Fark 60600
Yüzde 0.99
Oldu sonunda oldu bim bam bom 59 geldi bim bam bommmmmm
60 lar geride kalsın gelmesin canim

kilo bildirimi
Geçen hafta:63.6
Bu hafta:62.5
Fark:1.1
maşallah maşallah yendin benim arkadasimi

Hayırlı günler hanımlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 107.7
Bu hafta 106.6
Fark 1.1

@Lunya dışındaki arkafaşlarıma bildiririm
Maşallah fatmam hep böyle olsun en az
Selam arkadaşlar, kaptanım @ecemavi ablam sabitim ben. İnşallah sen çok çok vermişsindir. İki gün yapsam iki gün boşverdim ben bu hafta. Spor da yoktu :s
Olur canım dikkat et birakma
Merhaba şekerler, geçen haftaya ve 4 gün diyeti sonunda kilo durumum şöyle ki;

Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 63
Fark: 1.8
Yüzde: 2.7777777778
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ♡♡♡
tebrikler

Merhaba şekerler, geçen haftaya ve 4 gün diyeti sonunda kilo durumum şöyle ki;

Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 63
Fark: 1.8
Yüzde: 2.7777777778
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ♡♡♡

tebrik ederim canım,

Ayyyy arkadaşlar takımların birinde kızlardan biri 5kilo almış ya bir haftada...nasıl olmuş acaba merak ettim...

mahşerin 4 atlısının yüz karası şimdi ben miyim.
Deme öyle doktorum. Cansın sen ♡♡♡ 4 günlüğe başladığımda 800 gr.ımını vermiştim aslında. 64 le başlamıştım. Ama 4 günde 1 kilo da süper ikimiz için de kelebeğim ben spor yapamadım ondan böyle oldu bence. Sporla destekleseydim daha iyi giderdi sanki. Buna da şükür. Öpüp başımıza koyuyoruz

Teşekkür ederim canım ♡

Ayyyy arkadaşlar takımların birinde kızlardan biri 5kilo almış ya bir haftada...nasıl olmuş acaba merak ettim...

5 kilomu
yok artık onda bi hata vardır
baktım ben 5 kilo vermiş ama öylede olsa çok tuhaf o kiloyla haftada 5 kilo vermek imkansız bence
ayy almışmı vermiş mi anlayamadım,çok karışık geldi
mahşerin 4 atlısının yüz karası şimdi ben miyim.[/QUOTE

ben hiç konuşmıyım
yanlız değilsin

saydin78 güzellik tebrik ederim rakip olmadığımız haftada coştuğun için teşekkürler

bu konuda da kelebekolacam golü yedi
Teşekkür ederim fıstık ♡♡♡sende süper vermişsin tatlım tebriks ben Delyden yedim golü şekerim onun ile rakiptim ben. 4 güncü 4 Mahşerin 4 atlısının 3 üncüsü müyüm şimdi bende? kaçıncıyım kaçıncı 3 üncü müyüm acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…