Teşekkür ederim fıstık ♡♡♡sende süper vermişsin tatlım tebriksben Delyden yedim golü şekerim onun ile rakiptim ben. 4 güncü 4 Mahşerin 4 atlısını 3 üncüsü müyüm şimdi bende? kaçıncıyım kaçıncı 3 üncü müyüm acep?
Almış canım almış..görmüyonmu - yi?5 kilomu
yok artık onda bi hata vardır
baktım ben 5 kilo vermiş ama öylede olsa çok tuhaf o kiloyla haftada 5 kilo vermek imkansız bence
ayy almışmı vermiş mi anlayamadım,çok karışık geldi
Bende silmeye gelmiştim mesajını gördüm canım aynenKızlar takım ismi üye ismi yazmayın ayol...toplaşırlar şimdi...başımız ağrımasın sonra...silin zaman varsa
Hastadır belki, eğer öyle değilse sabah akşam hamur işi yemiştir başka bir açıklama bulamadım bennasıl alır ya 5 kilo
Teşekkür ederim fıstık ♡♡♡sende süper vermişsin tatlım tebriksben Delyden yedim golü şekerim onun ile rakiptim ben. 4 güncü 4 Mahşerin 4 atlısının 3 üncüsü müyüm şimdi bende? kaçıncıyım kaçıncı 3 üncü müyüm acep?
Yaaa yokk papatyammm ne goluu tatlım benimm
Sende güzelimm tüüü tüüü maşallahhhhhTebrik ederim zeytin gözlüm maşallah ne güzel kilo vermişsin
Teşekkürler canimmTebrikler canım
Adam sen basarirsin ya menüler istikrarlı kızının da doğum günü kutlu olsun nice güzel seneler geçirirsiniz birlikte inşallah
alkisssssss
60 lar geride kalsın gelmesin canim
maşallah maşallah yendin benim arkadasimi
Maşallah fatmam hep böyle olsun en az
Olur canım dikkat et birakma
tebrikler
Merhaba şekerler, geçen haftaya ve 4 gün diyeti sonunda kilo durumum şöyle ki;
Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 63
Fark: 1.8
Yüzde: 2.7777777778
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ♡♡♡
Şimdilik gelemiyorum ama akşama sizinleyim
Ausencia ablam haftaya en az 1.2 kg hedef koydum, eğer ulasamazsam yüzüme vurun bunu
Tabi bunun için bir yöntem bulmam lazım bana
Hastadır belki, eğer öyle değilse sabah akşam hamur işi yemiştir başka bir açıklama bulamadım ben
Oyyyyy çok sevindim hepimizi tebrik ediyorum3 sün sen :) ece de maşallah coştu :) mahşerin 4 atlısı bu hafta listeyi kırdı geçirdi yahu
Çok teşekkür ediyorum kaptanımTebrik ederim kuzum
Kısa zamanda mezun olacağına inanıyorum artık .
Sen kimin mesajını fav ekledin bakem az önce .. @_SARAYCA_ nın mı ? hmmmm bende bunu ekledim haberin ola
Valla bende meraktan gittim okudum güzelimm kaptnaiçemiziiiii tutalım o da haftayaa aynı gelmesinnyazdıklarınızı okuyunca merak edip baktım 1 haftada 5 kilo alınmasınında bir izahatı olmalı..tartı değişikliği yok...ben bu hafta hiç dikkat edemedim 800 gram aldım..5 kilo alınabilir mi bilmiyorum
Oyyyyy çok sevindim hepimizi tebrik ediyorum
ecemavi
DelyDoly
saydin78
kelebekolacam
Harika sonuçlar aldık. Yüzümüzün akıyla çıktık 4 gün diyetinden, çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?