Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anlattın anlatınnnnn bende çok güzel canlandırdım gözümde bombaa olmuş var yaaa ....
Millet kopmuştur tabiii

ayyy adnan şenses gördükçe mimu gelecek aklıma neyse ki her mimu gördüğümde adnan gelmeyecek

Ellerine saglik canim

Kafama kravat bağlamış şekilde ahuahahaha yaa benden arada böyle çok bomba şeyler çıkar arkadaşlar arasında efsaneleşirdi. Öyle enerji topu gibiydim bir zamanlar heyt be.

yok yok belli ... hiç keyfin yok tadın yok beee adnan abiii

Valla Yok şu an deliliğe vuruyorum enerjimi düşürmeyeceğim banane ya kendime hem kızıyorum hem dövüyorum. Az önce gözlerim doldu ağlayacaktım şimdi sana yazarken gülüyorum ahhhh bende istemezdim İkiZler burcu olmak ama napalım

Oooo yine birinciyiz ne kaa da alışılagelmiş bir durumm..
Artık böyle ohoo wuuhuu partileri yapmıyoruz ne var ki normal yeaniii..
Bu arada bireysel ilk iki de bizden, süpersiniz ecemavi ve DelyDoly

Partiyi fazla kaçırdık biz mimu ile kafalar duman turbo yağ yakıcıdaki anasondan benceeee ....

Oyyyy kuzucum benim , o uyumamalar hep ondan işte annesi ..

Eveeeet babadan gelsin bakalım ... yusufu ben görmüştüm ...

Ayy çok şükür.
5,5 aylıktan beri sıkıntısı vardı, ama diş yoktu.
şükürler olsun ya, innşallah derin ve uzun uzun uyur artık..

Hadi gözün aydın sherry diş bulguruna gelirikkk
bulgur bugday kilo yapıyi ahum.
sagolasın canım benim, bugün bi bardak şeedelim dedik senin demene, anaa bi baktık gelmiş bembeyaz.

ben radikal kaknem bi kova olarak seni anlayamayacağım diyeceğim ama niçinse bende de bir emrah var derinlerde

Menümü de vereyim tam olsun
MENÜ 14.04.2017
KAHVALTI
Peynirli Omlet
3 zeytin
Biraz maydonoz
ARA
az çekirdek
iki parça çik
5-6 fındık
biraz antep fıstık
ögle
Marul
peynir
kavurma
ara
bir kase sütlü tatlı
1 avuc kuruyemiş
akşam
ızgara uskumru
bol salata
su : 2500 ml
karb : 55-60 arası

gadasını aldığımmm sen de harika bir arkadaşsın ... gülümseme sebebimizsin ... body ekremimizsin ....

ve kem gözlere gelen fıstıksın .....

Partiyi fazla kaçırdık biz mimu ile kafalar duman turbo yağ yakıcıdaki anasondan benceeee ....

ben radikal kaknem bi kova olarak seni anlayamayacağım diyeceğim ama niçinse bende de bir emrah var derinlerde

Vallahi kafam güzel gibi yaaa :) yap aus kahveniiii karşılıklı tüttürelim

Kalbim ağrıyor valla aslında bıraksan depresyon uykusuna uyuyacağım :)

bi de çook kuruyemiş yemesennnn neler görecek bu gözler cuma günü kim bilir ?

Onlar dışında güzel tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…