Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi gözün aydın canım
Şimdi başlar dış sıkıntı ları
sagol canımcım
ay ben sıkıntılar biter dediydim
aylardır çekiyorduk kuzumla

Ay hayırlı olsun şericiiiiimmmm :) Allah en güzel günlerini nasip etsinnn
teşekkür ederim mimucum
sana da 69 lar hayırlı olsun
1,84 boy 69 kilo
pis manken

sen git hibiskus iç

Hadi gözünüz aydın canım Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kuzuya
teşekkür ederim oynakcım

hahhaha nikin efsaneymiş

99 partisine kadar kilo alıp aldığım balık elbiseye giremeceğim diye korkuyorum
Korkma kaptanım korkma, olmadı ikimiz yarışırız

Ossun kemiklerinden verirsin
Bu hafta kemikte ki son eti sıyırdım haftaya ful kemikten

Vayyyy iddia ya bak

Sonucu şimdiden belli , Antepia27 ablamla tebriklerinizi alalım biz

Haftaya azcik daha artıracağım Ausencia ablamı gecebilirim belki, tabi sabahın 6 sında kalkabilsem

ben de 18 imi doldurdugum gün bişi olacak diye beklediydim olmadı
senin en azından S beden bir kıyafetin olur üstüne bende tık yoktu bacııı

S den emin değilim ama m belki :) 29 yaşımda 36-38 s beden biri olsam fena olmaz :) 1.5 ay kaldı doğumgünüme :))

Ay göbekli manken mi olur kuzum şöyle bi iki karın kası olaydı :)

Bugün aynaya baktım göbeğim gözüme gözüme giriyor dedim ki 14 kg önce ben iyi aynaya bakıyor muşum valla :)

Ay göbekli manken mi olur kuzum şöyle bi iki karın kası olaydı :)

Bugün aynaya baktım göbeğim gözüme gözüme giriyor dedim ki 14 kg önce ben iyi aynaya bakıyor muşum valla :)

bu kiloda göbegin mi var?
şaşırdım valla
spora asılacan artıkın, kas mas değil de dümdüz olsa sanki daha iyi ya.
sonra bilmem düşünür müsün ama hamilelik filan kaporta eccük dagılıyor şimdiden toplu tutmak mantıklı

Bu hafta *k*z gibi yemeyeyim şu haftasonunu toplu tutayım diyorum.
bakayım portakal diyeti listemi nereye koymuşum, en azından liste olunca ne yicem bilyorum planlı gidiyorum
23 nisan hedefim 73 idi 1,1 kilo kaldı gerçi 21 inde 73 olmam lazım zaman az bir an önce işe koyulmalı

İyi akşamlar canlarımmmm...çok bakamıyorum geçmişe.burada tel.çekmiyor doğru dürüst...
@ausencia kaptanım teşekkürler listeye aldığın için.inşallah alnımın akıyla mezun olurum.
@saydin78 canım eyer raki bulamadınsa kendine ben varımmm...
@asfarovski canım hoş gelmişsin bebeyim...inşallah saglıcakla alırsın bebişi kucağınaaaa...
Gelelim bana ...arkadaşlarımızdayız ya herkes azmime hayran kaldı...saat 5te evde yediyim yemekleyim...hiççç sürmedim ağzıma bir şey...ama birazdan şarap içmek istiyorum 100ml falan...

Göbek var evet dümdüz istiyorum bende. Karın bölgem biraz geniş yıllarca buluşup orada toplanmışlar ben kendime zaman verdim kuzum spor hayatımda hep olacak ben bugüne kadar hep kilo vermeye odaklı spor yaptım hedefime kadar da öyle olacak. Hedefime ulaştıktan sOnra bi yağ kas ölçümü yaptırıp gitmesi gereken yağlara göre bi plan çizeceğim ilk başladığım da 28 kg yağ vardı vücudum da son geldiğim durumu da merak etmiyor değilim aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…