İyi akşamlar canlarımmmm...çok bakamıyorum geçmişe.burada tel.çekmiyor doğru dürüst...
@ausencia kaptanım teşekkürler listeye aldığın için.inşallah alnımın akıyla mezun olurum.
@saydin78 canım eyer raki bulamadınsa kendine ben varımmm...
@asfarovski canım hoş gelmişsin bebeyim...inşallah saglıcakla alırsın bebişi kucağınaaaa...
Gelelim bana ...arkadaşlarımızdayız ya herkes azmime hayran kaldı...saat 5te evde yediyim yemekleyim...hiççç sürmedim ağzıma bir şey...ama birazdan şarap içmek istiyorum 100ml falan...
Eline sağlık ahu.bu hafta ben devralabilirim.sen dinlen bu hafta idare edeyim seni olur muKızlar hastalığımdan dolayı gecikmelerden dolayı özür diliyorum ekrana zor bakıyorum göz çukurlarım ağrıyo
SPOR ÇETELESİ 18.HAFTA
@Ausencia15+20+25+20+20+20=120
Ahu060812 0+20+0+20+0000000=40
kelebekolacam 0+20+10+10+15=55
DelyDoly 20+15+15+15+15+15=95
@ada8115+0+0+0+10+10=35
@Begüm75 0+0+0+15+15=30
D Dilekiyi 25+15+10+10+15+15=90
@Bebetomm0+10+15+15+0=40
ecemavi 5+5+10+15+5+10=50
@_SARAYCA_0+20+0+15+15+20=70
@masumm0+15+15+15+25+15=85
@Lunya15+20+20+15+20+15=105
@aeben20+15+20+25+15=95
@Sekercikiz 0+15+0+15+0=30
mimu88 15+25+15+25+20+20=120
@Antepia27 0+15+20+15+15+15=80
Haftanın birincisi 120 puanla diyetten Sonra spordada birinciliklere göz diken kaptanımız Aus ve mankenlerin mankeni best model of kk mimuuuu
Haftanın ikincisi 105 puanla ex kaptanımız zıpkın gibi fişek gibi listeleri kasıp kavuran lunyaaa
Haftanın üçüncüsü 95 puanla bu haftanın kraliçesi mahşerin dört atlısının zirvesi Delyyyy
haftanın dördüncüsü 90 puanla azimli hocamız dilekkk
Haftanın beşincisi 85 puanla masumm
Haftanın altıncısı 80 puanla fatmanur ablam
Haftanın yedincisi 70 puanla Sarayca
Haftanın sekizincisi 55 puanla formdan düşen ama haftaya için umut vaad eden doktorum
Haftanın dokuzuncusu 50 puanla Ecemavi
Haftanın onuncusu 40 puanla bebetom ve malesef bendeniz
Haftanın onbirincisi 35 puanla Ada
Haftanın onikincisi şekercikız ve Begüm
Yok mimum bardak deyil yarım bardak olmayacak...ama içerim üzerine...Canım her bardağa karşılık 500 ml su iç üstüne. Benim uyguladığım kitapta öyle yazıyor
Hahaaaa aynı benValla Yok şu an deliliğe vuruyorum enerjimi düşürmeyeceğim banane ya kendime hem kızıyorum hem dövüyorum. Az önce gözlerim doldu ağlayacaktım şimdi sana yazarken gülüyorum ahhhh bende istemezdim İkiZler burcu olmak ama napalım
Rabbim şifa versin bitanem.Yeni uyandım biraz daha kendime gelmişim ama bacaklarım çok ağrıyor şu bahar ayında kaptım şifayı
Sabah çok kötüydüm hastanede serum taktılar bi de ağrı kesiciyi yiyince biraz toparladım ilk defa tansiyonum yükseldi gözüm karardıMenümü de yazayım hemen sonra listelere bakacağım :)
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, yeşil çay, salatalık, 1 dl ekmek
Ara: 1 meyve suyu
Öğle: 4 izmir köfte, 2 yk erişte, 2 yk yoğurt
Ara: 1 elma
Akşam: 7 tane lahana sarma(bulgurla), yoğurt
Su: 2 lt
Spor: 7 plie squat + 7 leg swings + 7 side lunges + 30 sn plank
üstüne su içmenin alkolün etkisini artıracağı söyleniyor. sence bu dogru mu ?Canım her bardağa karşılık 500 ml su iç üstüne. Benim uyguladığım kitapta öyle yazıyor
Aaaa şimdi ben ne yapcammmm...üstüne su içmenin alkolün etkisini artıracağı söyleniyor. sence bu dogru mu ?
Ben hep susarım da alkollü içki alınca.
tabi ki su alkolü en kısa zamanda sisteminden hemen atmana da yardımcı oluyormuş ama.
bu da var.
bak bende merak ettim şimdi. ne çıkacak sonucların bizimle de paylaşır mısın.Göbek var evet dümdüz istiyorum bende. Karın bölgem biraz geniş yıllarca buluşup orada toplanmışlar ben kendime zaman verdim kuzum spor hayatımda hep olacak ben bugüne kadar hep kilo vermeye odaklı spor yaptım hedefime kadar da öyle olacak. Hedefime ulaştıktan sOnra bi yağ kas ölçümü yaptırıp gitmesi gereken yağlara göre bi plan çizeceğim ilk başladığım da 28 kg yağ vardı vücudum da son geldiğim durumu da merak etmiyor değilim aslında :)
Amin ablacım , inşallah haftasonu dinlene dinlene toplarım kendimiRabbim şifa versin bitanem.
yarım kadehle sarhoş olmazsın canım sende.. <Aaaa şimdi ben ne yapcammmm...
kızzz sarhoş olmaktan korkan kim???benim tek derdim kilo aldırmasınyarım kadehle sarhoş olmazsın canım sende.. <
1 kadeh şarap 95 kalori ablakızzz sarhoş olmaktan korkan kim???benim tek derdim kilo aldırmasın
2 hafffftaaaaaa üst üste şampiyonnnnn olduuuuu
Kk nın bireyselineeeee kondu
Ölümüneeeeee ölümüneeee ölümüneeee
7. Taaaaakımmmm
Tebrikler kızlar tebrikler cumadan başladık çünkü kimse ipin ucunu bırakmadı
ecemavi 4 çocukla hiç bir bahane dinlemeyen mükemmel kadın kutluyorum seniiii
DelyDoly müüükeeeemmeeeeel bir atlayış oldu tebrikler canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?