Sen suyunu iç aldırmazkızzz sarhoş olmaktan korkan kim???benim tek derdim kilo aldırmasın
Kalorisi iyiymiş de acaba leptinime bir şey yaparmı kiiii?1 kadeh şarap 95 kalori abla
Oh iyi o zaman rahatladımmmm...Sen suyunu iç aldırmaz
dukan her gün 1 kadehe izin verıyordu mesela..
leptin diyeti mi yapıyorsun ablaKalorisi iyiymiş de acaba leptinime bir şey yaparmı kiiii?
yapabilir sonuçta kalorisiz birşey değil benceKalorisi iyiymiş de acaba leptinime bir şey yaparmı kiiii?
Evet canım.günde 2kez yiyerek 5 6saat gündüz, 18saat gece aç kalıyorum leptin yağ yakan hormon işini görüyor...leptin diyeti mi yapıyorsun abla
İnşallah işe yarar abla leptin 3 öğün değil miydi amaEvet canım.günde 2kez yiyerek 5 6saat gündüz, 18saat gece aç kalıyorum leptin yağ yakan hormon işini görüyor...
Hahaaaa aynı ben
üstüne su içmenin alkolün etkisini artıracağı söyleniyor. sence bu dogru mu ?
Ben hep susarım da alkollü içki alınca.
tabi ki su alkolü en kısa zamanda sisteminden hemen atmana da yardımcı oluyormuş ama.
bu da var.
bak bende merak ettim şimdi. ne çıkacak sonucların bizimle de paylaşır mısın.
cok sıkı spor yapıyorsun sen çünkü
bende gidip bi yag ölçümü yaptıramadım.
eski spor salonundaki hoca eşimin arkadaşı gelin bakalım dedi ama biz gidemedik ki.
spora da bi türlü başlayamadım alt tarafı yürüyecem parkta ama olmuyor atamadım üstümden ataleti.
ama 6 larda keisn başlamam lazım yoksa lömbür löbür sarkık olurum sanki.
Teşekkür ederim bende seni tebrik ederim
Gelmiş 6
Canımsın♡♡ anahtarı bu kez kaptırmam amaRövanş diyorsun :) alırımmm anahtarınıı kuzumm :)
Evet kuzum vallahi iyi pazarlık ettinCanım rakipleri ben seçmiyorum aslında ... kim gözüne kimi kestirirse .. öyle daha çekişmeli oluyor ... sen de seç bakalım bi rakip .... bu hafta az verdin haftaya coşma zamanı zatençok geçmiş olsun bu arada ....
Şişirmez şişirmez :)
Bende uğraşmıyorum artık iğneli iğnesiz
ama sıkı pazarlık yaptım kabul ethadi bakalım saydınımmmm ..dayanamadım kazındım..regl geldi yok artık ... tam gaaaaaz yola devaammmmmmmm
Wooooow burda burnuma fena rekabet kokusu geldi
Geçmiş olsun Pamuğum ♡İyiyim çok şükür teşekkür ederim canım sağol
Gelmeden gitti yolladim hastalığı
Teşekkür ederim Sheryim ♡Saydinim süper sonuç
Tebrikler.
Ben mi bireysel 1. Si
Hayaller usein bolt gerçekler 'şeri 'şeri leydi
Canımsın♡♡ anahtarı bu kez kaptırmam ama
Tebrik ederim sevgili takımım ♡♡♡CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 512. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
( 7 NİSAN - 14 NİSAN 2017 )
TAKİM DERECELERİ
7. Takım ..............%1,230
9.Takım.................%0,958
3. Takım..................%0,719
BİREYSEL DERECELER
1. ecemavi (7.takım) .........% 3,08
2.DelyDoly (7.takım) ........%3,00
3. Metben ( 6.Takım ).........%2,58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?