Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

513.Etap 7. Takım Enler Listesi

ecemavi % 3.08
DelyDoly %3.00
saydin78 %2.78
_AYNURA_ %1.73
@Lunya %1.73
@Mor Vampir %1.52
@_SARAYCA_ %1.39
kelebekolacam %1.39
Ahu060812 %1.30
pamukskr %1.16
mimu88 @1.13
@Sherrysherrylady %1.07
koza16 %1.03
Antepia27 %1.02
littlecoffeedoc %1.01
Sekercikiz %0.99
MuMu85 %0.75
Betulina %0.53
vorones %0.51
@masumm %0.44
D Dilekiyi %0.40
Ausencia %0.34
nehirnil111 %0.38
aeben %0.29
ada81 %0.14
cydnz_1 %0.13

N Neshve sabit
B Bebetomm %-0.51
begum75 %-0.86
Daydream- %-1.10

A arselka /?

mirjam /?

Canlar bu haftamızda böyle ....

Enler listesinin üst sıralarına ayrı bir tebrik gelsin .. her biri birbirinden şahane bireysel dereceler ...
Orta sıralar biraz daha düşünelim ne yapabiliriz diye?
Alt sıradakiler hele de kırmızılar acil önlem alalım ...

Bu hafta hedef kiloları yarın belirleyeceğim nasipse ... ve tabii bir kaç notumda olacak kişisel ...

Şimdilik bu kadar :)

Son düzenleme:
Haziran annesinden biliom seni limoncicegi. Nasıl kilo durumun. Kaçla doğuma gittin kacla basladin hamilelige kaçsin şu an . Ben verdim mezun oldum şükür ..kaptanim sana cevap verecektir
Evet ben de biliyorum seniii mezun olmuşun sen ben 72 ile başladım 88 ile gittim sonra verdim 8 10 kilo . aldım hepsini geçtim 92 oldum alma verme işi beni daha çok mahvetti tabii şimdi vermek istiyorum insülin direnci ve kolestrol oynadı haliyle eski takımına sorayım dedim

Hımm umarım verirsin. Karar vermek çok önemli ! Sağlık sorunu olmadıkça tabi. Emzirme döneminde aldın galiba yeniden . Ben de çok yedim o ara. Gitti çok şükr hepsi darısı başına

Yapabilirim sanırım ablacim, pazardan başlayacağım

Sen suslememissin tatlım

güzel canım ... bu hafta dengeli gidersen hem 4 günde gidenler kalıcı olur hem üzerine yenileri eklenir...aman hafta sonuna dikkat ama ...

merhabalar takımda yer var mi acaba eski üyelerdenim ben de

Merhabalar ... takım sanırım 30 küsür kişi ... yani epey bir doluyuz ... liste dışı da devam eden çok arkadaşımız var ...
Dilersen katılım alanında başvuru yap ... listeye de girebilirsin böylece ... burada ancak liste dışı çünkü ..

yani rakip olacağın kişi düzenli motive gaza getirme ister tabii .. ona göre :)

artık tek lahmacun ile doyabilecek kilodasın , bu da menüne yorum ... su 2 yap .. bu hafta o hedefi belirle ... bana pzt yaz özelden hafta sonundan kaç kg ile çıktığını ...

Hıhhh...ben kimle yapcammmm?

canım bundan önce hep ben eşleştiriyordum ... bir öncesinde de çıtırlar kıtırlar onlar bunlar grubu vardı ..

Şimdi iki haftadır herkes kendi rakibini ya da ortağını seçsin istiyorum . sanki bu şekilde daha iyi oldu ...

sende teklif sun birine :) ya da teklif bekle ... en geç pzt .. boş kalanlardan ben bir yarış ayarlarım .

Canım benim Mimumla yarıştayız bu hafta ama 3 kişi de yarışabiliriz, 3 lü 60 kilodakiler yarışması diyebiliriz adına da ne dersiniz _AYNURA_ mimu88 Ausencia kaptanım

Olur tabii ki canım ... siz aranızda karar verin bana bildirin ..

Önemli olan güzel ve aktif geçsin ...

Daha önceki yarıştan tecrübem :) ortağı ya da mortisi :) aktif olmayınca kişide gaza gelemiyor .

bence üçünüz harika olursunuz .

Mimumdan da cevap gelsin karar veririz tatlım hafta sonu da diğer zamanlarda da dikkat edicem. Rakiplerim çok dişli, başka çıkar yolum yok, azami dikkat etmeliyim ama birinci belli ikinci kim ki

Gayet güzel başlangıç canım .

Yanlış smiley

bu olmalı ...ve hazırım demelisinnnnnn
Teşekkür ederim kaptanım
Tebrik ederim canım çok iyi bir başlangıç hemde regl öncesi şişkinlik
Teşekkür ederim canım
İyi kız iyi gidiyor olması süper .en genc meta sen de . Haftaya 1000 bekliom.
İnşallah ablam Umarım kullanabilirim metabolizmamı
Teşekkür ederim ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…