Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mimummmm canım benim güzel fıstık Mimummmm yaa çok tatlısın sen öyle duygulandım ki yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu ne güzel hakkımda böyle düşünüyor olman, o kadar mutlu ettin ki beni anlatamam tatlım. Çok seviyorum, iyi ki varsınız
Gitme kuzum mezun olsan da Cansın can

Geçmiş olsun bu aralar etrafımda herkes hasta ya dikkat edelim hepimiz

Ahu060812 ablacım mesajını gördüm ama kaçırdım sen de hastasın galiba çok dikkat et kendine geçmiş olsun
pamukskr sana da çok geçmiş olsun çabucak iyileşin inşallah :)
Bu arada pamukskr mezuniyetini tebrik ederim

vorones hamileymişsin hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah :) bunu da yeni gördüm çok sevindim ama bu kaçıncı hamile bizim takımdan ah kelebekolacam hep senin işin

bazen bir kalp, anlatır dile gelemeyen herşeyi. Iste tam bu an o kalbi buraya bırakma zamanı çok seviyorum sizleri

benim prestiCli ünvanım ne ola ?
hadi söle söle

genelde telimde olanları bilgi olarak kurcalıyorum şerim ... kimle yazışıyorsun baabında:))

beni geçersiniz bu hafta ya ... ilk gün falso 0 pointim .

canım sporun düzenli gelecek galiba , sporları yazarken spor kaptanımız Ahu060812 yu işaretliyoruz ...ama senin süresi kısa ... 30 dk ve üstü puanlanıyor .
Menün güzel , bulgurlada olsa şişirme ihtimali ile akşam pek tercih etme derim ben .

Ben de yazayım menümü...
11.00 2dilim salam
1.5dilim ekmek
Lor
Yeşil çay
Bi ısırık baunty

17.00 biberli tavuk yemeyi
Maydanoz
Ayran
Lor
1dilim ekmek

3lr su
3yeşil çay...
Belki yarım bardak şarap içerim

Ara sıra dedin ısırık :) sayıyorum şimdi bu bir :)
menü güzel.
Leptini bozmayaydın alkol ile daha iyiydi tabii.
Artık liste :)
Azami dikkat.

seni aeben e mi devretsem ... şimdi canın çekti yedin ... ben yeme demem ... gebelikte bebeğe yarasın yarasın diye aşırı yemeye karşıyım elbette ama gebelikte diyete de karşıyım çünkü.

Tebrik ederim sevgili takımım ♡♡♡
Yüzdem bölünmese idi bende 3 üncüydüm, ilk 3 sadece bizimdi neyse haftaya öyle olur inşallah

Yaaaa dikkat etmemişim ... ne güzel olurmuşşş ilk 3 .... ooooooo mimu88 neyse haftaya diyor saydın

Birinciliğimizi tebrik ederim
ecemavi DelyDoly bireyselde dereceleriniz için kutluyorum başarılarınızın devamını dilerim

Haftaya da senin uzun zamandır söz verdiğin bireysel dereceni kutlayacakmışız saadet , öyle duyum aldım hangi söz mü ? hani bi kere kırdığın rekor varmış ya ...şimdi kilonda azaldı ulaşmak kolay ...

Biri bana 4 günlük diyeti atsın lütfen

heeee daktır jübilesini bu konuda bende yapacak di mi kelebekolacam
bazen bir kalp, anlatır dile gelemeyen herşeyi. Iste tam bu an o kalbi buraya bırakma zamanı çok seviyorum sizleri

sende çok seviliyorsun canım .

İyii geceler kizlar
Menum 14.04.2017 Cuma
Sabah
1 brdk maydanoz kürü
2 dlm cavdar ekmek
3 zeytin
1 domatesli yumurta
3 bardak cay

Öğle
1 pide
2 çiğköfte
Ödül yapayimm dedimm dicemde eş öğlen yemege yanima geldi.

Akşam
1 kepce çorba
2 köfte 2 yk pilav

3 lt su 2 kayisi 60 dakika yürüyüş

dely canım .... hadi bugünlük böyle olsun bireysel 2.lik ödülü :)
Ama bu haftada sıkı gel gülüm .... öyle verdim köşeme yok .
cydnz_1 hafta sonu gözükmez şimdi ... hafta içi iyi kollayın birbirinizi.

4 günde kararı kesin olanlar yazsın ... ona göre ayrı bir grup olacaklar bu hafta ....

kelebekolacam daktırım senin yarış kimle bu hafta ... ecemavi ile 69.9 görme yapayım size dedim ama onun daha 2.4 varmış ... haksız rekabet :)

_AYNURA_ sende rakip seç ....

littlecoffeedoc sende istersen ....

ada81 .... Nare83 ... N Nana kesin 4 günlükçü müsünüz ?

Sagolasinn güzelim tüm arkadaslarima teşekkür ederim.Takım ruhuu iste bu kaptanicemmm sayende 1.olduk hafyayaa aynennn devam insallahhj benim dış genee tuttuuuu Allah sonumu hayir edeee

İnşallah yapabileceğim türdendir, gerçi masum yapıyor, benim ondan ne eksiğim var

1. ve 2. günler

Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğle ton balıklı salata / yoğurt
Akşam 1 kase çorba / yoğurt

3. ve 4. günler

Sabah 1 meyve / süt ya da yoğurt
Öğle 4 köfte ya da köfte kadar et / salata
Akşam 2 tavuk but / salata

günde 3 lt su
2 kupa yeşil çay

Öğün aralarında 5 saate dikkat edilmeli ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…