Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sagolasinn güzelim tüm arkadaslarima teşekkür ederim.Takım ruhuu iste bu kaptanicemmm sayende 1.olduk hafyayaa aynennn devam insallahhj benim dış genee tuttuuuu Allah sonumu hayir edeee

canım ya etkisi geçti tabii iğnelerin .
Ya sabır .. geçecek güzelim ya ...

Aynen güzelliğim , takım motivesi süper ... aynen devam

İnşallah yapabileceğim türdendir, gerçi masum yapıyor, benim ondan ne eksiğim var

1. Ve 2. Gün :

Sabah: 2 yumurta / yeşil çay
Öğlen: ton balıklı salata /1 kase yogurt
Akşam: 1 kase çorba / 1 kase yogurt .

3. Ve 4. Günler

Sabah : meyve / 1 br süt veya yogurt .
Öğlen: 4 köfte kadar et / salata
Akşam: 2 but / salata .

Not : ögün araları mutlaka 5 saat olmalı .
Günde 1/2 fıncay yeşil çay .
Ve 3 lt su .

Sen de bilion ben hiç diyet yapmadim ki aeben ablam.her gün her gün beni cekemezki kizzzz _AYNURA_ inşallah bu ay hamile kal da beraber takilak sen tut bizi

Sen de bilion ben hiç diyet yapmadim ki aeben ablam.her gün her gün beni cekemezki kizzzz _AYNURA_ inşallah bu ay hamile kal da beraber takilak sen tut bizi

Yapmadın biliyorum da ... canın çektiği için yediysen ... iki can besliyorsun ... acıkıyorsan ... yok bana göre değil ... yeme çok yedin demek

Yapabilirim sanırım ablacim, pazardan başlayacağım

Sen suslememissin tatlım

Sağol canimmmmm evlen kız sen de yap bi kaç tane

Okuyarak geliyordum tatlım biraz geciktim kusura bakmayın ♡

Yapmadın biliyorum da ... canın çektiği için yediysen ... iki can besliyorsun ... acıkıyorsan ... yok bana göre değil ... yeme çok yedin demek
He ya ablam gı misal sen bana desen aksma neden o domates ekmek yedin canım çekti eşim yiyo du. Ama benim normalde oturup kasarli tost yapip yanına da yumurta haşlayıp yeme plan im oluştu kafamda. Eşime de söyledim hatta . Yumurta mi haslasak falan . Dedi ki sen yiyince mutsuz oluosun yapma ! Hani bu kurtarms halim oldu. . Buraya yazacağımı düşünerek yemedim gecstirdimm. Ama icimde bi potansiyel var ondan çok korkuyorm napcam bilmiom
En azindan şu ilk 3 ay 1 gitti 2 ay kilo almadan geçirebilsem gene sonra alıyim yani. .

işlerim vardı menümü ancak yazabiliyorum kusura bakmayın :)
Sabah
Hastanede 1 kase ezogelin çorba
Öğleden sonra
2 y.k. granola 1 çay bardağı süt 4 badem 1 kayısı 1 incirle birlikte yedim
Ara
Yeşil çay
Akşam
1 servis kaşığı kıymalı menemen
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
6-7 zeytin
Nane, 1 papya biber
5 badem 2 kayısı 1 incir
2 kupa çay
Ara
1 limonlu soda 1 elma
Su: 2 lt.
Spor: 1 sa. 15 dk. yürüyüş
Ausencia Ahu060812 mimu88
Iyi geceler şekerler♡♡♡

Kızzzz deliuuii nettin gi pide cigkofte hele ki aksm pilavvvv

merhabalar takımda yer var mi acaba eski üyelerdenim ben de
Haziran annesinden biliom seni limoncicegi. Nasıl kilo durumun. Kaçla doğuma gittin kacla basladin hamilelige kaçsin şu an . Ben verdim mezun oldum şükür ..kaptanim sana cevap verecektir

Evet evet hatırladım bi hesaplama yapayım da bu kiloyla o rekoru kırmak daha kolay

heeee daktır jübilesini bu konuda bende yapacak di mi @kelebekolacam

Aaa ablacım sen de mi düşünüyorsun ay inşallah olur o zaman hayırlısıyla

saydin78 littlecoffeedoc @kelebekolacam hazır sizi görmüşken menü yazmayı unutmayın
Menümü bir sonraki mesajda yazıyorum

Ben de isterim rakip ama kimse beni istemez kiii

Sağol canimmmmm evlen kız sen de yap bi kaç tane
Yaparım da evlenecek adam!! bulmak lazım önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…