Sagolasinn güzelim tüm arkadaslarima teşekkür ederim.Takım ruhuu iste bu kaptanicemmm sayende 1.olduk hafyayaa aynennn devam insallahhj benim dış genee tuttuuuu Allah sonumu hayir edeee
İnşallah yapabileceğim türdendir, gerçi masum yapıyor, benim ondan ne eksiğim var
Sen de bilion ben hiç diyet yapmadim kigenelde telimde olanları bilgi olarak kurcalıyorum şerim ... kimle yazışıyorsun baabında:))
beni geçersiniz bu hafta ya ... ilk gün falso 0 pointim .
canım sporun düzenli gelecek galiba , sporları yazarken spor kaptanımızAhu060812 yu işaretliyoruz ...ama senin süresi kısa ... 30 dk ve üstü puanlanıyor .
Menün güzel , bulgurlada olsa şişirme ihtimali ile akşam pek tercih etme derim ben .
Ara sıra dedin ısırık :) sayıyorum şimdi bu bir :)
menü güzel.
Leptini bozmayaydın alkol ile daha iyiydi tabii.
Artık liste :)
Azami dikkat.
seniaeben e mi devretsem ... şimdi canın çekti yedin ... ben yeme demem ... gebelikte bebeğe yarasın yarasın diye aşırı yemeye karşıyım elbette ama gebelikte diyete de karşıyım çünkü.
Yaaaa dikkat etmemişim ... ne güzel olurmuşşş ilk 3 .... ooooooomimu88 neyse haftaya diyor saydın
Haftaya da senin uzun zamandır söz verdiğin bireysel dereceni kutlayacakmışız saadet , öyle duyum aldımhangi söz mü ? hani bi kere kırdığın rekor varmış ya ...şimdi kilonda azaldı ulaşmak kolay ...
Yapabilirim sanırım ablacim, pazardan başlayacağım1. ve 2. günler
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğle ton balıklı salata / yoğurt
Akşam 1 kase çorba / yoğurt
3. ve 4. günler
Sabah 1 meyve / süt ya da yoğurt
Öğle 4 köfte ya da köfte kadar et / salata
Akşam 2 tavuk but / salata
günde 3 lt su
2 kupa yeşil çay
Öğün aralarında 5 saate dikkat edilmeli ...
Sen suslememissin tatlım1. Ve 2. Gün :
Sabah: 2 yumurta / yeşil çay
Öğlen: ton balıklı salata /1 kase yogurt
Akşam: 1 kase çorba / 1 kase yogurt .
3. Ve 4. Günler
Sabah : meyve / 1 br süt veya yogurt .
Öğlen: 4 köfte kadar et / salata
Akşam: 2 but / salata .
Not : ögün araları mutlaka 5 saat olmalı .
Günde 1/2 fıncay yeşil çay .
Ve 3 lt su .
Sağol canimmmmmGeçmiş olsun bu aralar etrafımda herkes hasta ya dikkat edelim hepimiz
Ahu060812 ablacım mesajını gördüm ama kaçırdım sen de hastasın galiba çok dikkat et kendine geçmiş olsun
@pamukskr sana da çok geçmiş olsun çabucak iyileşin inşallah :)
Bu arada @pamukskr mezuniyetini tebrik ederim
vorones hamileymişsin hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah :) bunu da yeni gördüm çok sevindim ama bu kaçıncı hamile bizim takımdan ah @kelebekolacam hep senin işin
Okuyarak geliyordum tatlım biraz geciktim kusura bakmayın ♡1. ve 2. günler
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Öğle ton balıklı salata / yoğurt
Akşam 1 kase çorba / yoğurt
3. ve 4. günler
Sabah 1 meyve / süt ya da yoğurt
Öğle 4 köfte ya da köfte kadar et / salata
Akşam 2 tavuk but / salata
günde 3 lt su
2 kupa yeşil çay
Öğün aralarında 5 saate dikkat edilmeli ...
Kime diyemezsin, söyle ben derim çok yedin tombalak olacaksın bu gidişle diyeYapmadın biliyorum da ... canın çektiği için yediysen ... iki can besliyorsun ... acıkıyorsan ... yok bana göre değil ... yeme çok yedin demek
Hemen paylaşmak istedim canımYapabilirim sanırım ablacim, pazardan başlayacağım
Sen suslememissin tatlım
He ya ablam gı misal sen bana desen aksma neden o domates ekmek yedin canım çekti eşim yiyo du. Ama benim normalde oturup kasarli tost yapip yanına da yumurta haşlayıp yeme plan im oluştu kafamda. Eşime de söyledim hatta . Yumurta mi haslasak falan . Dedi ki sen yiyince mutsuz oluosun yapma ! Hani bu kurtarms halim oldu. . Buraya yazacağımı düşünerek yemedim gecstirdimm. Ama icimde bi potansiyel var ondan çok korkuyorm napcam bilmiomYapmadın biliyorum da ... canın çektiği için yediysen ... iki can besliyorsun ... acıkıyorsan ... yok bana göre değil ... yeme çok yedin demek
Ben benKime diyemezsin, söyle ben derim çok yedin tombalak olacaksın bu gidişle diye
Kız ben sana diyeceğim diye sen beni yoldan çıkarmayasın sende yiiii diyeBen benbana ay senin eline düşen
Kızzzz deliuuii nettin gi pide cigkofte hele ki aksm pilavvvvİyii geceler kizlar
Menum 14.04.2017 Cuma
Sabah
1 brdk maydanoz kürü
2 dlm cavdar ekmek
3 zeytin
1 domatesli yumurta
3 bardak cay
Öğle
1 pide
2 çiğköfte
Ödül yapayimm dedimm dicemde eş öğlen yemege yanima geldi.
Akşam
1 kepce çorba
2 köfte 2 yk pilav
3 lt su 2 kayisi 60 dakika yürüyüş
He o oluyirKız ben sana diyeceğim diye sen beni yoldan çıkarmayasın sende yiiii diye
Haziran annesinden biliom seni limoncicegi. Nasıl kilo durumun. Kaçla doğuma gittin kacla basladin hamilelige kaçsin şu an . Ben verdim mezun oldum şükür ..kaptanim sana cevap verecektirmerhabalar takımda yer var mi acaba eski üyelerdenim ben de
Haftaya da senin uzun zamandır söz verdiğin bireysel dereceni kutlayacakmışız saadet , öyle duyum aldımhangi söz mü ? hani bi kere kırdığın rekor varmış ya ...şimdi kilonda azaldı ulaşmak kolay ...
heeee daktır jübilesini bu konuda bende yapacakdi mi @kelebekolacam
Menümü bir sonraki mesajda yazıyorum
Ben de isterim rakip ama kimse beni istemez kiii4 günde kararı kesin olanlar yazsın ... ona göre ayrı bir grup olacaklar bu hafta ....
@kelebekolacam daktırım senin yarış kimle bu hafta ... @ecemavi ile 69.9 görme yapayım size dedim ama onun daha 2.4 varmış ... haksız rekabet :)
_AYNURA_ sende rakip seç ....
littlecoffeedoc sende istersen ....
ada81 .... @masumm ... N Nana kesin 4 günlükçü müsünüz ?
Yaparım da evlenecek adam!! bulmak lazım önceSağol canimmmmmevlen kız sen de yap bi kaç tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?