Hoşbulduum , çok teşekkür ederimkoza selam cnm hoşgeldin, sana bi hoşgeldin diyemedimmm
pekte gençsinn ne gzüelll
Olur canıım kapışalımBen yarışırım seninleedur bakayım boyun kilon kaç yüzde hesaplaması yapayım
hoşgeldin canım hep birlikte kurtulalım kilolarimizdan inşallah
vavvvvv çok iyi
Bu hafta ben de aynı 300 grolsun gitsinde
tebrikler canım
maşallah hamiş hamiş genede gitmiş
tebrikler canım devam yapacak bişey yok yok
Tebrikler
ayakta alkışlıyorum
Masallahmasallah
işe yaramis maşallah çok zor bir diyetgibi
bize de nasip olsun insallah
Kaptan ya örnek hepimize
masallah
Süper super
gitsinde ne giderse tebrikler
Ablacııım hoşbulduuuumSelam canlar
Hepiniz süpersiniz tebrik ederim
Kızzz @Lunya anamm o kadar havan 1 kilo içinmiydi len
Saydın bacım 4 günlükte süpriz sen oldun ecemavişten bekliyordum daktırımın bünyede zaten belli
Okuya bildiğim ve Aklımda kalan , mimüş kız 6 lı rajamlar gelmiş
Aynura cadısı ben sendende daga dazla bekliyordum helede saf prodan sonra
Ha bu arada saf proda su kaybıda oluyor kaslardan . Az bişi karbon alınca haliyle kilo artışı olur !!!! Akşam dikkat et
koza16 kuzum gelinim hoşgeldin yazdım etijet yapmayınca görmedin
@asfarovski sende hoşgeldin , bebiş nasıl ?
kaç kilosun fatmam ?
Haftaya 4 güncüler çogalmış
Aklımdaki bir ikili de yeni güzeller ...
@Mor Vampir vekoza16 ikili düello yapabilir tabii isterlerse .... hem takıma adapteleri yarış ile daha kolay olur ... karar onların tabii .
Bence de çok güzel olur ablacım ben de varım
Olur canıım kapışalım
Voovv çok çekişmeli olucak o zaman hadi bakalım
Tamamdır işte ... burdan güzel bir üçlü grup çıkar ...
Yaşları itibarıyla tam da çıtırlar grubu olursunuz ...
@Dersaadet_ &koza16 & @Mor Vampir ..... hadi bakalımmmm ... bu hafta esin geçin ... rakibi her türlü gaza getirme , gıcık etme serbesttir :))
Evet ben sagarak verdim sütünü artırmak için yedim canım oyüzden oldu 2 kilo gitti bile suyu artirinca vereceğine. İnanıyorum. 65 benim normalim çünkü saol inşallahHımm umarım verirsin. Karar vermek çok önemli ! Sağlık sorunu olmadıkça tabi. Emzirme döneminde aldın galiba yeniden . Ben de çok yedim o ara. Gitti çok şükr hepsi darısı başına
Teklifim şu... biz 3müz saraycalara karşı yarışalım.şimdi onlarda tam olarak kim var bilmiyorum ama saraycanı gözüme kestirmiştim.rakib olarakcanım bundan önce hep ben eşleştiriyordum ... bir öncesinde de çıtırlar kıtırlar onlar bunlar grubu vardı ..
Şimdi iki haftadır herkes kendi rakibini ya da ortağını seçsin istiyorum . sanki bu şekilde daha iyi oldu ...
sende teklif sun birine :) ya da teklif bekle ... en geç pzt .. boş kalanlardan ben bir yarış ayarlarım .
Sans diyelim o zaman :)
güzel canım ... bu hafta dengeli gidersen hem 4 günde gidenler kalıcı olur hem üzerine yenileri eklenir...aman hafta sonuna dikkat ama ...
Merhabalar ... takım sanırım 30 küsür kişi ... yani epey bir doluyuz ... liste dışı da devam eden çok arkadaşımız var ...
Dilersen katılım alanında başvuru yap ... listeye de girebilirsin böylece ... burada ancak liste dışı çünkü ..
yani rakip olacağın kişi düzenli motive gaza getirme ister tabii .. ona göre :)
artık tek lahmacun ile doyabilecek kilodasın , bu da menüne yorum ... su 2 yap .. bu hafta o hedefi belirle ... bana pzt yaz özelden hafta sonundan kaç kg ile çıktığını ...
Teklifim şu... biz 3müz saraycalara karşı yarışalım.şimdi onlarda tam olarak kim var bilmiyorum ama saraycanı gözüme kestirmiştim.rakib olaraktoplam yüzdelerimizle ezelim geçelimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?