Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben artık yatar .... yorucu bir cuma idi ...

Herkese iyi geceler ...

Hafta sonu dikkat .. pzt ye ne kadar eksi başlanırsa .. o kadar tadından yenmiyor biliyorsunuz ... yerim yerim veririm olmuyor :)

Hadi bakalım ...

Yarın sabah uğrarım .. öğlen yusufun sınavı var .. sonra da takılırız dışarda .. öyle işte :)

Hadi bakalım ...

Hoşbuldum kurtulucaz tabii hep birlikte

Ablacııım hoşbulduuuum Yoğunluktan geçmişi de bölük pörçük okuyabiliyorum görmedim kusura bakma

Olur canıım kapışalım

Tamamdır işte ... burdan güzel bir üçlü grup çıkar ...

Yaşları itibarıyla tam da çıtırlar grubu olursunuz ...

@Dersaadet_ & koza16 & @Mor Vampir ..... hadi bakalımmmm ... bu hafta esin geçin ... rakibi her türlü gaza getirme , gıcık etme serbesttir :))

Voovv çok çekişmeli olucak o zaman hadi bakalım

Hımm umarım verirsin. Karar vermek çok önemli ! Sağlık sorunu olmadıkça tabi. Emzirme döneminde aldın galiba yeniden . Ben de çok yedim o ara. Gitti çok şükr hepsi darısı başına
Evet ben sagarak verdim sütünü artırmak için yedim canım oyüzden oldu 2 kilo gitti bile suyu artirinca vereceğine. İnanıyorum. 65 benim normalim çünkü saol inşallah

Teklifim şu... biz 3müz saraycalara karşı yarışalım.şimdi onlarda tam olarak kim var bilmiyorum ama saraycanı gözüme kestirmiştim.rakib olaraktoplam yüzdelerimizle ezelim geçelimmmm...

Sans diyelim o zaman :)

Teklifim şu... biz 3müz saraycalara karşı yarışalım.şimdi onlarda tam olarak kim var bilmiyorum ama saraycanı gözüme kestirmiştim.rakib olaraktoplam yüzdelerimizle ezelim geçelimmmm...

Saraycayı sonra ki hafta gözüne kestir sen :)

Orda geçen haftadan planlanan 2 ye 2 yarış var ... zaten birbirleri ile yarışacaklar yani...

Antepia27 ablam seninle gizli planlar içerisine girmemiz lazım bu arada oruç tutacak misin ablacim?

Evet canım niyetli olucam inşaallah planlarına açığım
Bide nanam bu hafta lesli yapmıycam bacağı karna kaldırurjen zorladım herhalde amelitat yerine zarar verdim
Ama hwe fursatta yürüyüş yaoarım inşallah
Güçlerşmixi birlestirelim canım

Bir sorum olacakti tectubeli arkadaslara emzirdigim icin hem sutum biraz azaldi hemde cok halsiz hissediyorum ne yapabilirim?

Bu arada onumuzdeki uc gun paskalya nedeniyle tatilim evdeyim nihayet inanin gezmelere bile gitmek istemiyorum :) evde oturup butun gun tembellik yapmak istiyorum
Bugunde tatildim ama oglum sagolsun ben temizlik yaparken oda bahcede bisikletten dusup ayagini incitti Ev doktorumuz tatildeymis bende baska bir sehire hastaneye acile goturdum esimde calisiyo iki cocukla acilde saatlerce bekledim cok sukurki oglusumun biseyi yokmusda sonunda rahat bir nefes alabildim

Gece gece kizimi emzirirken tek basima cenem dustu neyse gelelim menume
Sabah: 1 yumurta
2 dilim kepek ekmegi
Birkac zeytin
Azcik peynir
Domates salata

Oglen yok

Aksam 6 gibi anca gelebildim eve yemek yapamadim;( ve disardan doner ismarlayip yedik cok acikmistim soz yarin telafi edicem kaptanim
Su 2,5 lt
Sporda yok

Bu arada paskalya nedeniyle heryerde paskalya corekleri cikolatadan paskalya yumurtalari sokakta gezip yumurta dagitan maskotlar bile var ama bitanesini bile agzima surmedim kendimle gurur duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…