Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahu tüyü çekerken hissetmemen lazım doğru demişler ama bi yerde öyle oldu diye pes etme, başka yerlere git,iğneli gerçekten büyük nimet

Kızımın dişi göründü minicik bembeyaz ucu göründü oyy çok heyecanlııı
Babası gördü ilk olarak, hediyeyi o alacak

ne hediye alacak acaba :))

dipteyim sondayım depresyondayım

Canım benimmm hedefin 63tü değil mi ?
65 te mezun oluyorsun %80 ile ...
Yani 7 kilo ...
Yolun uzun değil bence .
Çünkü metan diyete cevap veriyor .
Haftada 700 ortalama ... 10 hafta demek.

Evet bugün çiğ köfte yiyeceksen 3-4 tane bol yeşillikle ye . Ve akşam olmasın .

Proteine ağırlık vermek genelde işe yarar . Hem doyurucuda ...

Dünkü menüm
Sabah
Bol ama gerçekten bol yeşillik li yumurta salatası 1 dilim tb ekmekli peynir zeytin acisos çay klasik kahvaltı
Öğlen
Çarşıya gittim sabahında saat 10 yemiştir
2 fındık sarma küçük parmak kadar
Arada Türk kahvesi 1 küçük ceviz sarma 1 lokmalik
Akşam
Yarım tabak çorba yoğurtlu ıspanak yesillik

Dünkü menüm
Sabah
Bol ama gerçekten bol yeşillik li yumurta salatası 1 dilim tb ekmekli peynir zeytin acisos çay klasik kahvaltı
Öğlen
Çarşıya gittim sabahında saat 10 yemiştir
2 fındık sarma küçük parmak kadar
Arada Türk kahvesi 1 küçük ceviz sarma 1 lokmalik
Akşam
Yarım tabak çorba yoğurtlu ıspanak yesillik

Günaydınlarrrrrr...çok mutluyummm...tartıya sarılasımmm öpüp koklayasımmmm varrrr...
Ausencia tamam kaptan.o zamannn mimu88 de isterse 3lü yarışalım...olmazsa da ben bu hafta yalnız takılırım...ama dişime azmime göre rakibe istiyorummmm...
@Sherrysherrylady canım hadi hayırlı uğurlu olsun diyetin...
mirjam canım oğluşa geşmiş olsun...ama sen geçen haftaki kilonu yazmadın ki.verdin mi aldın mı ne bilelim kız...

Hep beraberiz inşallahhhh

Mimumdan da cevap gelsin karar veririz tatlım hafta sonu da diğer zamanlarda da dikkat edicem. Rakiplerim çok dişli, başka çıkar yolum yok, azami dikkat etmeliyim ama birinci belli ikinci kim ki

Bana uyar canımmm

Tabii ki canım 3 lü ortalık daha kızışır :)

Günaydıııınn kızlar hala iyileşemesemde hastalığı bi level düşürdü dünkü antibiyotik spor yapamamak çok koyuyo sadece neyse inşallah yarın daha iyi olurum bugün yine koşturmacalı birgün ortodonti tedavisinden önceki son dişçimiz.big bang geçen haftaydı kanalı yaptılar oğluma sadece iğnede ağlıyo bu haftada iğnesiz Allah tan.şimdi anneme gidiyorum kahvaltıyı ona sipariş verdim ordan dişçi ordan ora bura derken akşama anca gelirim.kv de var tabi bide.hadi öptüm güzeller sıkı tutalım işi.3 hafta üst üst birinci olalım 2 hafta birinci oldular Sonra cortladılar dedirtmeyelim

Geçmiş olsun canım bende de eğrilik var ilerledi sanki nefes alamıyorum sol tarafıma da yatıp uyuyamıyorum mesela o derece sürekli grip gibiyim inşallah sende olmaz

Bende jilet kullanmadı direk alexander cihazıyla aldılar iyiydi ama sarı tüyler çoğaldı yayıldı yüzüme ve cihaz artık sarı tüyleri görmüyordu sonra iğneliye geçtim iğneli iyi ama acısı iğne atışı yapıyor elektrik veriyor ondan ama cımbızla çekiyormuş hissi oluyorsa o yanlıştır

Önlem alınacak kaptanım hedef için

Hep beraberiz inşallahhhh

Bana uyar canımmm

Tabii ki canım 3 lü ortalık daha kızışır :)
Tamammmm o zaman...kaptanım rakibelerim belli olduuuu...canıııım sen güzelce haftasonu kahvaltını ettin mi bakem?hadi bakalım git güzelce reçelli yağlı bağlı kahvaltı yap..halsiz kalma gezicen tozucan ayol

Dün ki menüm kaptanım

Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 1 dilim çeçil peyniri + 1 ad.aç bitir salam(sonunu bitireyim dedim)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Öğle; 12:10 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon arnavut ciğeri + 2 çtl yağsız tuzsuz salata
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 ad.maden suyu
Ara; 19:00 - 1 ad.şekersiz türk kahvesi + 5 ad.fındık(misafirlikteydim)
Akşam; 20:10 - Yarım porsiton tavuk sote + 1 kase salata
Ara; 21:00 - Biraz çekirdek(10-20 taneyi geçmez)

Ausencia

o sondaki kalp çekirdekler için mi nil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…