Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

o zaman bende ramazandan sonra yaptırayım
bol olanları ramazanda kg verme riskim varda

ahu tüyü çekerken hissetmemen lazım doğru demişler ama bi yerde öyle oldu diye pes etme, başka yerlere git,iğneli gerçekten büyük nimet

ne hediye alacak acaba :))

dipteyim sondayım depresyondayım

bakalım ne alacak babası
ben de merak ediyorum açıkçası

teşekkür ederim aynuram.
size de söyledim ki bozmaya yüzüm olmasın

hayırlı olsun pamuk
inşallah kurtulursun
kaç seans kaça anlaştın?
Begusss ilacima basladim sabah ac karnina aldim 45 dakika sonra kahvalti yaptim...amannn dun site site gezdim bu demir ilacini icenlerin yorumlarini okudummm anammm sanki icince ölünecek gibi anlatmislar kafam cok karıştı...

bende yarın yastık battaniye tv modunda olmayı düşünüyorum
gerçi yarına yemek yok bi yemek yaparım bide spor

aeben çok çok geçmiş olsun,baya kötü sarmış hastalık vücudunu demek ki

harika bir şey değiş mi benimkiler de hep bol
daraltılırsa bende vereyim ya

evdeki bütün pantolonlarım daraltmalı,daraltınacada hiç güzel durmuyo,sevmiyorum ben,potluk oluşuyo,bayramda normal bi pantolon almayı çok istiyorum

bitene kadar dedi bitmez kalırsa
onlar iğneli ile bitirilecek dedi
güzel bir salon kampanya varmış
750 tl canım nasıl

bitene kadar 750 tl mi
bence iyi değil çok çok çok iyi
hayırlı olsun,çok doğru karar vermişsin
yanlız yaz döneminde güneşten korunmalısın hani denize falan gidiyosan seanslarını ona göre ayrlıycan biliyosunduır gerçi hem ordanda anlatmışlardır

Begusss ilacima basladim sabah ac karnina aldim 45 dakika sonra kahvalti yaptim...amannn dun site site gezdim bu demir ilacini icenlerin yorumlarini okudummm anammm sanki icince ölünecek gibi anlatmislar kafam cok karıştı...

ayy niye öyle bi yorum yapmışlar anlamadım
vücuttaki eksikliğide bir sürü hastalığı tetikliyo kullanmamakta yanlış
sen onlara aldırış etme kullandıkça faydasını gördükçe iykide kullandım diyeceksin

evet canım anlattılar ve çıkarken güneş koruyucu sürdüler.
zaten kafam bozuktu ya çok iyi geldi sağol
sen bi ittin beni

Ohh çok iyi geliyor değil mi yediğimiz o zararlı şeylerden daha güzel bir duygu ve gerçekten kilo insanı çok değiştiriyor eminim bir kaç yaş gençleştirmiştir

Benimde yarına yemek yok bakalım bir şeyler yaparım sporda yapmayı planlıyorum derslerim ve tv beni bekler

Ohh çok iyi geliyor değil mi yediğimiz o zararlı şeylerden daha güzel bir duygu ve gerçekten kilo insanı çok değiştiriyor eminim bir kaç yaş gençleştirmiştir
Kesinliklee güzelimmben rahat 6-7 yaş geri attımm before afterimi görsen gülmekten bayılırsın dimiii Ausencia saydin78 güzelerimmm nasıll beforumm afterımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…