hayırlı olsun pamukcanım ben dün gaza geldim gidip
diode buz lazer ve ilk seansı yaptırdım
bakalım inşallah iyi olacak
hayırlı olsun pamuk
inşallah kurtulursun
kaç seans kaça anlaştın?
Daraltıyorlar canımmm bunlarıda yeni aldımdııı sürekli bolarıyor vücutta sıkılaştıkça yaptır bence sende eşim geçen diyoo kii urfanın toprak ağalarına dönmüşün bu pantolon nee
Daraltıyorlar canımmm bunlarıda yeni aldımdııı sürekli bolarıyor vücutta sıkılaştıkça yaptır bence sende eşim geçen diyoo kii urfanın toprak ağalarına dönmüşün bu pantolon nee
Olurkelebekolacam
canım dün aile hekimi 2 ilaç verdi bana
aslında eski ilacımı verecekti istemedim.
neyse bu ilaç sanki yan etki yaptı anlamadım burdan
sana ismini yazsam olur mu ?
bir baksan
ahu tüyü çekerken hissetmemen lazım doğru demişler ama bi yerde öyle oldu diye pes etme, başka yerlere git,iğneli gerçekten büyük nimet
ne hediye alacak acaba :))
dipteyim sondayım depresyondayım
Günaydınlarrrrrr...çok mutluyummm...tartıya sarılasımmm öpüp koklayasımmmm varrrr...
Ausencia tamam kaptan.o zamannn @mimu88 de isterse 3lü yarışalım...olmazsa da ben bu hafta yalnız takılırım...ama dişime azmime göre rakibe istiyorummmm...
Kedibochi canım hadi hayırlı uğurlu olsun diyetin...
@mirjam canım oğluşa geşmiş olsun...ama sen geçen haftaki kilonu yazmadın ki.verdin mi aldın mı ne bilelim kız...
Begusss ilacima basladim sabah ac karnina aldim 45 dakika sonra kahvalti yaptim...amannn dun site site gezdim bu demir ilacini icenlerin yorumlarini okudummm anammm sanki icince ölünecek gibi anlatmislar kafam cok karıştı...hayırlı olsun pamuk
inşallah kurtulursun
kaç seans kaça anlaştın?
Bende nasipse eve geçeceğim sonra belki annemlerle piknik gibi bir şey yapacağız bakalım nasip diyeyim olmuyor sonraKolay gelsin şimdiden kuzum ben daha yapmadım iş belki yarın yaparım oy günü ya bir yere gitmem
Dün akşam giremedim .
Dün eşime serum taktırdık ve iğneye başladı bugun daha iyi hamdolsun ofise gitti .
Menümü iki günlük yazarım şimdi dışarı çıkmam lazım
Ha bu arada tebrik ederim hepinizi yine yeniden birinci olmuş takım
ecemavi DelyDoly canlar sizleride tebrik ederim dereceden dolayı
Çokmu çok oluyoruz artık yavvv
harika bir şey değiş mi benimkiler de hep bol
daraltılırsa bende vereyim ya
bitene kadar dedi bitmez kalırsa
onlar iğneli ile bitirilecek dedi
güzel bir salon kampanya varmış
750 tl canım nasıl
Begusss ilacima basladim sabah ac karnina aldim 45 dakika sonra kahvalti yaptim...amannn dun site site gezdim bu demir ilacini icenlerin yorumlarini okudummm anammm sanki icince ölünecek gibi anlatmislar kafam cok karıştı...
bende yarın yastık battaniye tv modunda olmayı düşünüyorum
gerçi yarına yemek yok bi yemek yaparım bide spor
aeben çok çok geçmiş olsun,baya kötü sarmış hastalık vücudunu demek ki
evdeki bütün pantolonlarım daraltmalı,daraltınacada hiç güzel durmuyo,sevmiyorum ben,potluk oluşuyo,bayramda normal bi pantolon almayı çok istiyorum
bitene kadar 750 tl mi
bence iyi değil çok çok çok iyi
hayırlı olsun,çok doğru karar vermişsin
yanlız yaz döneminde güneşten korunmalısın hani denize falan gidiyosan seanslarını ona göre ayrlıycan biliyosunduır gerçi hem ordanda anlatmışlardır
Ohh çok iyi geliyor değil mi yediğimiz o zararlı şeylerden daha güzel bir duygu ve gerçekten kilo insanı çok değiştiriyor eminim bir kaç yaş gençleştirmiştirKızzz onu da hazırlardan giyerim artıkınn darlatma yaa birde giremezsem içine diyee gerçi üstünden aldı ölçüyü eteğim 40 beden kalem eteğim ama giyip almıştımm.Çokk mutluyumm hele ki bir tanıdıkla karşılaştım gençleşmişsin dediii .Tutmayınn benii acayippp motivee oldu vallah sabahh sabahh
Benimde yarına yemek yok bakalım bir şeyler yaparım sporda yapmayı planlıyorum derslerim ve tv beni beklerbende yarın yastık battaniye tv modunda olmayı düşünüyorum
gerçi yarına yemek yok bi yemek yaparım bide spor
aeben çok çok geçmiş olsun,baya kötü sarmış hastalık vücudunu demek ki
evdeki bütün pantolonlarım daraltmalı,daraltınacada hiç güzel durmuyo,sevmiyorum ben,potluk oluşuyo,bayramda normal bi pantolon almayı çok istiyorum
bitene kadar 750 tl mi
bence iyi değil çok çok çok iyi
hayırlı olsun,çok doğru karar vermişsin
yanlız yaz döneminde güneşten korunmalısın hani denize falan gidiyosan seanslarını ona göre ayrlıycan biliyosunduır gerçi hem ordanda anlatmışlardır
Kesinliklee güzelimmben rahat 6-7 yaş geri attımmOhh çok iyi geliyor değil mi yediğimiz o zararlı şeylerden daha güzel bir duygu ve gerçekten kilo insanı çok değiştiriyor eminim bir kaç yaş gençleştirmiştir
Ne diyeyim olur derim ama benimle portakal diyeti i paylasta şartlar eşitlensin
Benimde yarına yemek yok bakalım bir şeyler yaparım sporda yapmayı planlıyorum derslerim ve tv beni bekler
Güzelim 1.liğni tebrikk edrim müthişssinnNe diyeyim olur derim ama benimle portakal diyeti i paylasta şartlar eşitlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?