Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen de bilion ben hiç diyet yapmadim ki aeben ablam.her gün her gün beni cekemezki kizzzz @_AYNURA_ inşallah bu ay hamile kal da beraber takilak sen tut bizi
Ben hedaim musaid olamıyorum ausum Derslerede başladım daha az gelirim veroyu aynuraya teslim et onu etiketlesin

Ohh bende yeşil çayımı içiyorum ofiste saat 1 olsa da çıksam Özelden yazıyorum

ne güzel ben yine 4 de çıkıcam 5 gibi evdeyim
dün salonun perdesini yıkadım bugün yatak odasının yıkıycam,camları silicem,3 makina çamaşır yıkandı onlar toplanıp katlanacak,5 pantolan 9 gömlek ütülenecek,dünden kalan az bi yemeğim var o idare eder halim kalırsada spor yapacağım
yani tatil günü ama çalışmaya devam

Bende nasipse eve geçeceğim sonra belki annemlerle piknik gibi bir şey yapacağız bakalım nasip diyeyim olmuyor sonra Kolay gelsin şimdiden kuzum ben daha yapmadım iş belki yarın yaparım oy günü ya bir yere gitmem

Dün akşam giremedim .
Dün eşime serum taktırdık ve iğneye başladı bugun daha iyi hamdolsun ofise gitti .

Menümü iki günlük yazarım şimdi dışarı çıkmam lazım

Ha bu arada tebrik ederim hepinizi yine yeniden birinci olmuş takım

ecemavi DelyDoly canlar sizleride tebrik ederim dereceden dolayı

Çokmu çok oluyoruz artık yavvv

Ayy canım bayağı ilerlemiş ya inşallah iyileşir bir an önce

Teşekkür ederim güzelimm herşey snein sayendee ne kadar teşekkür etsem azdır sanaa

Kotlarımıı daralttırmaya verdim terzii abimizz tanıdıkk rahat 4 beden gitmişin diyor eee herhaldee dedim daha verirsin sen kg diyor 42 bedenin güzelliğii şükürler olsun

harika bir şey değiş mi benimkiler de hep bol
daraltılırsa bende vereyim ya

Bence 40 yaptırsaydın
Kızzz onu da hazırlardan giyerim artıkınn darlatma yaa birde giremezsem içine diyee gerçi üstünden aldı ölçüyü eteğim 40 beden kalem eteğim ama giyip almıştımm.Çokk mutluyumm hele ki bir tanıdıkla karşılaştım gençleşmişsin dediii .Tutmayınn benii acayippp motivee oldu vallah sabahh sabahh

harika bir şey değiş mi benimkiler de hep bol
daraltılırsa bende vereyim ya
Daraltıyorlar canımmm bunlarıda yeni aldımdııı sürekli bolarıyor vücutta sıkılaştıkça yaptır bence sende eşim geçen diyoo kii urfanın toprak ağalarına dönmüşün bu pantolon nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…