- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ohh bende yeşil çayımı içiyorum ofiste saat 1 olsa da çıksamiyiyim canım sağol
fox u açtım karatayı izliyorum
sen nasılsın?eltingilde ne ettiniz?
Afiyet olsun canım yine çok güzel bir menü yarın güzel bir eksi görürsün inşallah
Hoşgeldin fıstık nasılsın
canım ben dün gaza geldim gidipiyiyim canım sağol
fox u açtım karatayı izliyorum
sen nasılsın?eltingilde ne ettiniz?
Ohh bende yeşil çayımı içiyorum ofiste saat 1 olsa da çıksamÖzelden yazıyorum
Bende nasipse eve geçeceğim sonra belki annemlerle piknik gibi bir şey yapacağız bakalım nasip diyeyim olmuyor sonrane güzel ben yine 4 de çıkıcam 5 gibi evdeyim
dün salonun perdesini yıkadım bugün yatak odasının yıkıycam,camları silicem,3 makina çamaşır yıkandı onlar toplanıp katlanacak,5 pantolan 9 gömlek ütülenecek,dünden kalan az bi yemeğim var o idare eder halim kalırsada spor yapacağım
yani tatil günü ama çalışmaya devam
Ayy canım bayağı ilerlemiş ya inşallah iyileşir bir an önceDün akşam giremedim .
Dün eşime serum taktırdık ve iğneye başladı bugun daha iyi hamdolsun ofise gitti .
Menümü iki günlük yazarım şimdi dışarı çıkmam lazım
Ha bu arada tebrik ederim hepinizi yine yeniden birinci olmuş takım
ecemavi @delydloy canlar sizleride tebrik ederim dereceden dolayı
Çokmu çok oluyoruz artık yavvv
Bence 40 yaptırsaydınKotlarımıı daralttırmaya verdim terzii abimizz tanıdıkk rahat 4 beden gitmişin diyoreee herhaldee dedim daha verirsin sen kg diyor 42 bedenin güzelliğii şükürler olsun
Kız doliş sen şu 4 günlüğü tam yapsan varyaaaaKotlarımıı daralttırmaya verdim terzii abimizz tanıdıkk rahat 4 beden gitmişin diyoreee herhaldee dedim daha verirsin sen kg diyor 42 bedenin güzelliğii şükürler olsun
Teşekkür ederim güzelimm herşey snein sayendee ne kadar teşekkür etsem azdır sanaaDün akşam giremedim .
Dün eşime serum taktırdık ve iğneye başladı bugun daha iyi hamdolsun ofise gitti .
Menümü iki günlük yazarım şimdi dışarı çıkmam lazım
Ha bu arada tebrik ederim hepinizi yine yeniden birinci olmuş takım
ecemavi DelyDoly canlar sizleride tebrik ederim dereceden dolayı
Çokmu çok oluyoruz artık yavvv
Kotlarımıı daralttırmaya verdim terzii abimizz tanıdıkk rahat 4 beden gitmişin diyoreee herhaldee dedim daha verirsin sen kg diyor 42 bedenin güzelliğii şükürler olsun
Evet vala ablam.aynura da olur. Çok değil bı kaç hafta daha surunem sonra gene menü yazmiyum napiyumBen hedaim musaid olamıyorum ausum Derslerede başladım daha az gelirimveroyu aynuraya teslim et onu etiketlesin
Kızzz onu da hazırlardan giyerim artıkınn darlatma yaa birde giremezsem içine diyee gerçi üstünden aldı ölçüyü eteğim 40 beden kalem eteğim ama giyip almıştımm.Çokk mutluyumm hele ki bir tanıdıkla karşılaştım gençleşmişsin dediii .Tutmayınn benii acayippp motivee oldu vallah sabahh sabahhBence 40 yaptırsaydın
Vallahii doğru dedin canımm 3-4 gün ben tozutuyorumm ya sabah ya akşammKız doliş sen şu 4 günlüğü tam yapsan varyaaaa
Daraltıyorlar canımmm bunlarıda yeni aldımdııı sürekli bolarıyor vücutta sıkılaştıkça yaptır bence sende eşim geçen diyoo kii urfanın toprak ağalarına dönmüşün bu pantolon neeharika bir şey değiş mi benimkiler de hep bol
daraltılırsa bende vereyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?