Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7.TAKIM ANDI

gel, gel yalnız, bir şartım var
makarnanı, pilavını, pastanı geldiğin yerde bırak
ye, ye yalnız, bir şartım var
diyetine benden başka yoldaş olmasın
yağ kütlesi bizi sarmasın
içelim, içelim, içelim yeşil çayın dibiniii
yağlarımızı süzelimmm

hadi içelim, yeşil çayı, beyaz çayı karıştırıp içelim
yemin edelim, ayrılmak yok diye and içelim
hadi içelim, suya tarçın katıp meşk edelim
yemin edelim, ayrılmak yok diye and içelim
terketmek yok, and içelim

Söz Müzik : mimu88
güzelll bir hatırlatmaa haftasonna layıkkk

Kesinliklee güzelimmben rahat 6-7 yaş geri attımm before afterimi görsen gülmekten bayılırsın dimiii @Ausencia saydin78 güzelerimmm nasıll beforumm afterımm
Benimde geçen sene öyle bir şeyim vardı gerçekten öncesi sonrası insanın çok farkediyor ya
ben nohut ıslatcam,pilav,belki tarhana çorbası bide salata
en kolay menü

Bende akşamdan kuru fasulye ıslatayım bari Çok lezzetli menü Begüş ohh afiyet olsun

Benimde geçen sene öyle bir şeyim vardı gerçekten öncesi sonrası insanın çok farkediyor ya

Bende akşamdan kuru fasulye ıslatayım bari Çok lezzetli menü Begüş ohh afiyet olsun
Aynennn tatlım geçen müşterim tanımadııı ablanız nerde diyor düşünn benim dedikçe yok size benziyor amaa sizz değilsinizz dedii yaa

Evet vala ablam.aynura da olur. Çok değil bı kaç hafta daha surunem sonra gene menü yazmiyum napiyum
Kilo korunak vermekten zordur hanımlar bu normaldede hamişkende olsa farkı yok .
Benim bi lafım vardır " para harcarken kazanılır " o misal "kilo almazsan verilir "
Şu ana kadar sibel can misali yüzü aşkın kilo vermişimdir ama ama bana kalan korudugun kilolar . O yüzden ben veronun burda olup menü vermeye devam etmesini doğumdan sonra gelip kilo vermem kazım demesinden çok daha önemli buluyorum .

10 gün sabah akşam ve sinirlenince tansiyon ölç dedi
tranko buskas ile
dideral verdi
yanetki olarak mide krampları yaparmı ne yapsam kulansam mı
kullanmasam mı
Yok canım yapmaz trankoyu bende sana tavsiye edecektim.tek başına o bile yetrli olur.mide rahatsızlıklarına bile iyi geliyor.
Kramp spazm stres bağlı bunlarda kullanılıyor.ben genel de şeker tansiyon olupta kısa süreli stres durumlarında veriyorum uzun süre kullanım o doğru değil.
Dideral de rahatlatır bence bi süre kullan.

Çok geçmiş olsun eşine
Evet ayrıca dört günlük için teşekkür ederiz

Güzelim 1.liğni tebrikk edrim müthişssinn

Arada çok fark yok bende seni tebrik ediyorum beraber basardik
Bence seninki daha büyük başarı çünkü sen ağrıyan diş ve verdiğin önceki kilolarla

ŞÜkürrr kuzumm vallahii bende şaşkınımmm maydanoz ve aebenciğim kürü sağolsun dişimm halaa zonkluyor yaa kadın dr 1 hafta bile sürebilir dedii

Kesinliklee güzelimmben rahat 6-7 yaş geri attımm before afterimi görsen gülmekten bayılırsın dimiii @Ausencia saydin78 güzelerimmm nasıll beforumm afterımm
Değişimin süper zeytin gözlüm gerçekten en az 8 yıl geriye gittin maşallah sana tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…