Benimde geçen sene öyle bir şeyim vardı gerçekten öncesi sonrası insanın çok farkediyor ya
ben nohut ıslatcam,pilav,belki tarhana çorbası bide salata
en kolay menü
Aynennn tatlım geçen müşterim tanımadııı ablanız nerde diyor düşünnBenimde geçen sene öyle bir şeyim vardı gerçekten öncesi sonrası insanın çok farkediyor ya
Bende akşamdan kuru fasulye ıslatayım bariÇok lezzetli menü Begüş ohh afiyet olsun
Yanlış anlaşılmasın bu mesajı düello teklifinden önce yazmıştım dış için temennilerin geçerli ama kilo içinShery kızının dişi hayırlı olsun sağlam olsun diyetinden de ne umuyorsan onu bulursun inş
Bayağı farkediyor görüyor musun ne güzel bir şey yaAynennn tatlım geçen müşterim tanımadııı ablanız nerde diyor düşünnbenim dedikçe yok size benziyor amaa sizz değilsinizz dedii yaa
Kilo korunak vermekten zordur hanımlar bu normaldede hamişkende olsa farkı yok .Evet vala ablam.aynura da olur. Çok değil bı kaç hafta daha surunem sonra gene menü yazmiyum napiyum
Evett evett kesinlikle çok güzell sevgi pıtırcıgııı oldummBayağı farkediyor görüyor musun ne güzel bir şey ya
İnşallah daha güzellerini de görürsün canımEvett evett kesinlikle çok güzell sevgi pıtırcıgııı oldumm
Sağolasınnn tatlım inşallahh hepimizzz görelimm hep birliktee yanlız bir sen bir benn kimsecikler yokk kaçamaklar mı çoookkk acabaaİnşallah daha güzellerini de görürsün canım
Okuyorlar aşağıdaSağolasınnn tatlım inşallahh hepimizzz görelimm hep birliktee yanlız bir sen bir benn kimsecikler yokk kaçamaklar mı çoookkk acabaa
Yok canım yapmaz trankoyu bende sana tavsiye edecektim.tek başına o bile yetrli olur.mide rahatsızlıklarına bile iyi geliyor.10 gün sabah akşam ve sinirlenince tansiyon ölç dedi
tranko buskas ile
dideral verdi
yanetki olarak mide krampları yaparmı ne yapsam kulansam mı
kullanmasam mı
Şimdiii şurayaa cısssslardan yazsak meselaa kaptaniçemm hemen gelirrOkuyorlar aşağıda
Çok geçmiş olsun eşineDün akşam giremedim .
Dün eşime serum taktırdık ve iğneye başladı bugun daha iyi hamdolsun ofise gitti .
Menümü iki günlük yazarım şimdi dışarı çıkmam lazım
Ha bu arada tebrik ederim hepinizi yine yeniden birinci olmuş takım
ecemavi DelyDoly canlar sizleride tebrik ederim dereceden dolayı
Çokmu çok oluyoruz artık yavvv
Güzelim 1.liğni tebrikk edrim müthişssinn
Biliyor musun ben çok cısslı bir şey yedimŞimdiii şurayaa cısssslardan yazsak meselaa kaptaniçemm hemen gelirrdiyee diyeee
ŞÜkürrr kuzumm vallahii bende şaşkınımmm maydanoz ve aebenciğim kürü sağolsun dişimm halaa zonkluyor yaa kadın dr 1 hafta bile sürebilir dediiÇok geçmiş olsun eşine
Evet ayrıca dört günlük için teşekkür ederiz
Arada çok fark yok bende seni tebrik ediyorum beraber basardik
Bence seninki daha büyük başarı çünkü sen ağrıyan diş ve verdiğin önceki kilolarla
Enemmmm enemmmm ne yedunnnn kızz dee helee duymazlarrBiliyor musun ben çok cısslı bir şey yedim
Kız kaptan gelsin diye yapıyorumEnemmmm enemmmm ne yedunnnn kızz dee helee duymazlarr
Çokk gerçekcii geldii sankim yedinnn heeeeKız kaptan gelsin diye yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?