- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Oyyy oyyy canımsınn sarı papatyammmmDeğişimin süper zeytin gözlümgerçekten en az 8 yıl geriye gittin maşallah sana tatlım
Canım benim sende benim canımsın
Yok canım yapmaz trankoyu bende sana tavsiye edecektim.tek başına o bile yetrli olur.mide rahatsızlıklarına bile iyi geliyor.
Kramp spazm stres bağlı bunlarda kullanılıyor.ben genel de şeker tansiyon olupta kısa süreli stres durumlarında veriyorum uzun süre kullanım o doğru değil.
Dideral de rahatlatır bence bi süre kullan.
Sonraa döncekmişşş ayva var verem mi bir sana bir banaBen demiştim
Ablam dünkü lahmacun olayından sonra tartim gene aynı dedi 58.6 inşallah . Koruma olayını burda devam ederek devam edicem. Hiç degilse. .60 ı gecmemeye calisa ca m. Koruma olayı gerçekten tuhaf. Hem yiyebilirm saniosun hem de yemesem diosunKilo korunak vermekten zordur hanımlar bu normaldede hamişkende olsa farkı yok .
Benim bi lafım vardır " para harcarken kazanılır " o misal "kilo almazsan verilir "
Şu ana kadar sibel can misali yüzü aşkın kilo vermişimdirama ama bana kalan korudugun kilolar . O yüzden ben veronun burda olup menü vermeye devam etmesini doğumdan sonra gelip kilo vermem kazım demesinden çok daha önemli buluyorum .
evet canım anlattılar ve çıkarken güneş koruyucu sürdüler.
zaten kafam bozuktu ya çok iyi geldi sağol
sen bi ittin beni
Benimde geçen sene öyle bir şeyim vardı gerçekten öncesi sonrası insanın çok farkediyor ya
Bende akşamdan kuru fasulye ıslatayım bariÇok lezzetli menü Begüş ohh afiyet olsun
Sağolasınnn tatlım inşallahh hepimizzz görelimm hep birliktee yanlız bir sen bir benn kimsecikler yokk kaçamaklar mı çoookkk acabaa
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.678962/page-44#post-50989786
Ecemavinin birincilik sırrı ? Acaba nedir nedir :)
Canlar etiketlerde var ama geçmişe dönmeden giyinip çıkıyoruz
Gelince laflarız inşallah
Kaçççç kaççç kuzummm geldii yeminlennn
Hahahhaa kaptaniçeee buu çöööööö diyee çıkabilir bir korkutp kaçabilirrrenee harbiden mi
ayy inşallah iyide gelirde bende sevap kazanırım
oo kuruda güzel menü afiyet olsun sizede
şansıma bugün işyerindede nohut çıktı şimdi yiyiyorumetli yapmış çok lezletli
iş hafta sonu dinlemiyor yoğunum
kaçamağı bırak elimi ağzıma getirecek vaktim olmadı
anaaa geldiyaaa
kaptanda bi efsunluk korktum yeminlen
harbi harbi geldi bende şok oldum
Tamam.canim atiyorum ozel denNe diyeyim olur derim ama benimle portakal diyeti i paylasta şartlar eşitlensin
Afiyet olsun kuzumenee harbiden mi
ayy inşallah iyide gelirde bende sevap kazanırım
oo kuruda güzel menü afiyet olsun sizede
şansıma bugün işyerindede nohut çıktı şimdi yiyiyorumetli yapmış çok lezletli
iş hafta sonu dinlemiyor yoğunum
kaçamağı bırak elimi ağzıma getirecek vaktim olmadı
anaaa geldiyaaa
kaptanda bi efsunluk korktum yeminlen
harbi harbi geldi bende şok oldum
Yaaaa bende isteremmm bendee bendee başım kel miii sarı şekerimm yaaaaaTamam.canim atiyorum ozel den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?