Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynuram x kaptanim cok tesekur ederim canim aussencia kaptanim 74 olarak yazmisti yani 1,200kg gitti canim

yazini okudum canim cok tesekurler cok faydali olucak benim icin Allah razi olsun.. bugunden ihtibaren diyet degil saglikli beslenicem insallah

kızlar erken çıkan bir araç buldum bugün işten erken çıkıyorum
eve gidip ev mesaime başlayacağım,çok işim var çokk
görüşmek üzere herkese mutlu güzel hafta sonu dilerim
Wuhuuu süperr darısııı başımaaa güzelimm güzell hafta sonların olsn musmutluuu

Yalnız söyle bir durum var bir haftalık hurma diyetine başladım bitirip mi gelmeliyim beraberinde de katilabiliyormuyum

Yalnız söyle bir durum var bir haftalık hurma diyetine başladım bitirip mi gelmeliyim beraberinde de katilabiliyormuyum
Canımm hoşgeldin listeler dolu ama liste dışı devam ederim dersen buyr gel listelerde boşluk olunca dail olursun Yanii karar senin

Anammmmmm ada81 sen 4 günlük yaparsan ben şimdiden beyaz bayrak çekeyim
Ay keşke yapsan.
Benim rakip ada81 kaptanicem Ausencia
Sabah yürüyüşe ciktimmmm....
Yapacam insallah carsiya gittik gezdik geldim...ilactan mi nedir yolda nasil aciktim anlatamam yanimada bisey almamistim hemen kuruyemisciye girip badem aldim )) badem yiyince acligim azcik duruldu....

Firina patlican biber domates vermistim guzel bi salata yaptim yaninda tonbalik ve gunu kapatacam )) sporumuda yaparim...

Yemek hazirliklari tamam. Tam düdüklüde sebze çorbamm. Pırasa.kullandım bu kez. . Tüp bittii. .. ama hala arayamadik. Sebep ney esimin tel de şu maçı dà yapıyım oyun sevdası. GEL DÉ Deli OLMA . Bekliorum sabirla. Tüp bu ya. Yemek beklio. Bu erkekler neden böyle. Cemkirince de çok konuşuo oluoz

Heyy allahimmm yaa akşamda açım der komedii gibii sabir eti pufumm

Yorgun aus geldiii hanımmmm

Güneş çoook güzel ... sınavdan sonra vurduk kendimizi park bahçe dağ bayıra ...

Havası iyi geldi de açım :)

Bi ayranla bu saati ettim kahvaltıdan sonra ...

Isınırken bi bakayım dedim .

Bir yerlerde sızmazsam gelirim geç olmadan

Bende viaporta geldim esimve kizimla bisiler bakalim dedik.
Es.bakiyor ama benim bakasim.yok.
Ustume.ne.oluosa onları giydim geldim.
Bu kilolarla yeni bişey alasim yok.
O kadar kilo verdim ama daha şöyle ay.inceldim.ne kaa.hos.diyecek.duruma gelemedim.
Sabir .. Sanirim o.duruma ancak.yaz.sonu.gelirim.
Zaten çok kalabalık, hic sevmem böyle alışverişi.
Ben.eceyle haftaiçi giderim avmye ona ciciclr alirim.
Yada durun ya babasi alacakti dimi :)))
Kendime de uygun.fiyatli bir.pantolon alirim idareten ustune nasilsa birsey uyduruyor insan

Şu saate kadar

Sabah 7 hurma yoğurt
Ara bitki çayısi
Öğle 7 hurma yoğurt
Aksam saat 7 de de 7 hurma yoğurt yapcam
Su bir hafta ben bildirmesemde olur dimi nasılsa dışardan katılıyorum ya hani bide
Hurma yoğurt hurma yoğurt............

Biz şimdi rakip miyiz yoksa takım mı onu anlamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…