Kokteyl serumu yiyince birde sabah akşam iğneyi gözü biraz açıldıaeben eşin bugün nasıl.
aynuram x kaptanim cok tesekur ederim canim aussencia kaptanim 74 olarak yazmisti yani 1,200kg gitti canimGünaydınlarrrrrr...çok mutluyummm...tartıya sarılasımmm öpüp koklayasımmmm varrrr...
Ausencia tamam kaptan.o zamannn @mimu88 de isterse 3lü yarışalım...olmazsa da ben bu hafta yalnız takılırım...ama dişime azmime göre rakibe istiyorummmm...
Kedibochi canım hadi hayırlı uğurlu olsun diyetin...
mirjam canım oğluşa geşmiş olsun...ama sen geçen haftaki kilonu yazmadın ki.verdin mi aldın mı ne bilelim kız...
yazini okudum canim cok tesekurler cok faydali olucak benim icin Allah razi olsun.. bugunden ihtibaren diyet degil saglikli beslenicem insallah
Günaydınnnn . Oğluna geçmiş olsun çok ...
Menüde de uzun süre açlık olmuş.
Belki bi önceki süt sorunun cevabıda budur.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rttirma-ucgeninde-sikisip-kalmaya-son.981492/
Bununla ilgili yazdığım bir konu vardı ... belki yardımcı olur canım ..
Günaydınnnn şerimmm ...
Bol şans ...
Çok keyifle ve zorlanmadan yaptığın bir listeydi ... bence yine başarırsın canım ...
Günaydınnn kelebeğim ....
kızlar erken çıkan bir araç buldum bugün işten erken çıkıyorum
eve gidip ev mesaime başlayacağım,çok işim var çokk
görüşmek üzere herkese mutlu güzel hafta sonu dilerim
Canımm hoşgeldin listeler dolu ama liste dışı devam ederim dersen buyr gel listelerde boşluk olunca dail olursun Yanii karar seninYalnız söyle bir durum var bir haftalık hurma diyetine başladım bitirip mi gelmeliyim beraberinde de katilabiliyormuyum
Yapacam insallah carsiya gittik gezdik geldim...ilactan mi nedir yolda nasil aciktim anlatamam yanimada bisey almamistim hemen kuruyemisciye girip badem aldim
Heyy allahimmm yaa akşamda açım der komedii gibii sabir eti pufummYemek hazirliklari tamam. Tam düdüklüde sebze çorbamm. Pırasa.kullandım bu kez. . Tüp bittii. .. ama hala arayamadik. Sebep ney esimin tel de şu maçı dà yapıyım oyun sevdası. GEL DÉ Deli OLMA . Bekliorum sabirla. Tüp bu ya. Yemek beklio. Bu erkekler neden böyle. Cemkirince de çok konuşuo oluoz
2.2 kilo gitti ececim toplamda.Aaa
aaAA sevgili rakibem yapmis önceden eeenasildi başağrısı dışında sadede gelirsek ne kadar gitti
Biz şimdi rakip miyiz yoksa takım mı onu anlamadım :)
Tamamdır işte ... burdan güzel bir üçlü grup çıkar ...
Yaşları itibarıyla tam da çıtırlar grubu olursunuz ...
littlecoffeedoc & @koza16 & @Mor Vampir ..... hadi bakalımmmm ... bu hafta esin geçin ... rakibi her türlü gaza getirme , gıcık etme serbesttir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?