Ablacim akşam hafif geçir en az 3 kilo vermen lazımEvet canım niyetli olucam inşaallah planlarına açığım
Bide nanam bu hafta lesli yapmıycam bacağı karna kaldırurjen zorladım herhalde amelitat yerine zarar verdim
Ama hwe fursatta yürüyüş yaoarım inşallah
Güçlerşmixi birlestirelim canım
He he sabrettik yedik doyduk şükrHeyy allahimmm yaa akşamda açım der komedii gibii sabir eti pufumm
Benim bi arkadaşım yapiodu ama baygın düşmüştü devam edemediYa sizce hurma diyeti doğru karar mi ?
Evvelce çok işe yaramisdi Şimdi ama şimdi sanki.....uuuuuupppf
Dünkü menüm
Sabah
Bol ama gerçekten bol yeşillik li yumurta salatası 1 dilim tb ekmekli peynir zeytin acisos çay klasik kahvaltı
Öğlen
Çarşıya gittim sabahında saat 10 yemiştir
2 fındık sarma küçük parmak kadar
Arada Türk kahvesi 1 küçük ceviz sarma 1 lokmalik
Akşam
Yarım tabak çorba yoğurtlu ıspanak yesillik
Günaydınlarrrrrr...çok mutluyummm...tartıya sarılasımmm öpüp koklayasımmmm varrrr...
Ausencia tamam kaptan.o zamannn @mimu88 de isterse 3lü yarışalım...olmazsa da ben bu hafta yalnız takılırım...ama dişime azmime göre rakibe istiyorummmm...
@Sherrysherrylady canım hadi hayırlı uğurlu olsun diyetin...
mirjam canım oğluşa geşmiş olsun...ama sen geçen haftaki kilonu yazmadın ki.verdin mi aldın mı ne bilelim kız...
Günaydıııınn kızlar hala iyileşemesemde hastalığı bi level düşürdü dünkü antibiyotik spor yapamamak çok koyuyo sadece neyse inşallah yarın daha iyi olurum bugün yine koşturmacalı birgün ortodonti tedavisinden önceki son dişçimiz.big bang geçen haftaydı kanalı yaptılar oğluma sadece iğnede ağlıyo bu haftada iğnesiz Allah tan.şimdi anneme gidiyorum kahvaltıyı ona sipariş verdim ordan dişçi ordan ora bura derken akşama anca gelirim.kv de var tabi bide.hadi öptüm güzeller sıkı tutalım işi.3 hafta üst üst birinci olalım 2 hafta birinci oldular Sonra cortladılar dedirtmeyelim
Geçmiş olsun canım bende de eğrilik var ilerledi sanki nefes alamıyorum sol tarafıma da yatıp uyuyamıyorum mesela o derece sürekli grip gibiyim inşallah sende olmaz
Bende jilet kullanmadı direk alexander cihazıyla aldılar iyiydi ama sarı tüyler çoğaldı yayıldı yüzüme ve cihaz artık sarı tüyleri görmüyordu sonra iğneliye geçtim iğneli iyi ama acısı iğne atışı yapıyor elektrik veriyor ondan ama cımbızla çekiyormuş hissi oluyorsa o yanlıştır
Önlem alınacak kaptanım hedef için
Selammmm
Dün ki menüm kaptanım
Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 1 dilim çeçil peyniri + 1 ad.aç bitir salam(sonunu bitireyim dedim)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Öğle; 12:10 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon arnavut ciğeri + 2 çtl yağsız tuzsuz salata
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 ad.maden suyu
Ara; 19:00 - 1 ad.şekersiz türk kahvesi + 5 ad.fındık(misafirlikteydim)
Akşam; 20:10 - Yarım porsiton tavuk sote + 1 kase salata
Ara; 21:00 - Biraz çekirdek(10-20 taneyi geçmez)
Ausencia
Fox tv de Canan hoca var :) ay kadın hep doğru konuşuyor yaa tarzı komik ama
hoşbuldumm çok iyiyim çok şükür sen nassın
Kotlarımıı daralttırmaya verdim terzii abimizz tanıdıkk rahat 4 beden gitmişin diyoreee herhaldee dedim daha verirsin sen kg diyor 42 bedenin güzelliğii şükürler olsun
Dün akşam giremedim .
Dün eşime serum taktırdık ve iğneye başladı bugun daha iyi hamdolsun ofise gitti .
Menümü iki günlük yazarım şimdi dışarı çıkmam lazım
Ha bu arada tebrik ederim hepinizi yine yeniden birinci olmuş takım
@ecemaviDelyDoly canlar sizleride tebrik ederim dereceden dolayı
Çokmu çok oluyoruz artık yavvv
Kız doliş sen şu 4 günlüğü tam yapsan varyaaaa
iş çıkışı eve gidip hazırlanıp
sahilde doğum günü partisine giderim
of bir bitmedi ya bu partiler
her hafta biri doğmuş sanki
Begusss ilacima basladim sabah ac karnina aldim 45 dakika sonra kahvalti yaptim...amannn dun site site gezdim bu demir ilacini icenlerin yorumlarini okudummm anammm sanki icince ölünecek gibi anlatmislar kafam cok karıştı...
Kilo korunak vermekten zordur hanımlar bu normaldede hamişkende olsa farkı yok .
Benim bi lafım vardır " para harcarken kazanılır " o misal "kilo almazsan verilir "
Şu ana kadar sibel can misali yüzü aşkın kilo vermişimdirama ama bana kalan korudugun kilolar . O yüzden ben veronun burda olup menü vermeye devam etmesini doğumdan sonra gelip kilo vermem kazım demesinden çok daha önemli buluyorum .
Şimdiii şurayaa cısssslardan yazsak meselaa kaptaniçemm hemen gelirrdiyee diyeee
Kız kaptan gelsin diye yapıyorum
Kaçççç kaççç kuzummm geldii yeminlennn
Ben demiştim
Sonraa döncekmişşş ayva var verem mi bir sana bir bana
enee harbiden mi
ayy inşallah iyide gelirde bende sevap kazanırım
oo kuruda güzel menü afiyet olsun sizede
şansıma bugün işyerindede nohut çıktı şimdi yiyiyorumetli yapmış çok lezletli
iş hafta sonu dinlemiyor yoğunum
kaçamağı bırak elimi ağzıma getirecek vaktim olmadı
anaaa geldiyaaa
kaptanda bi efsunluk korktum yeminlen
harbi harbi geldi bende şok oldum
Hahahhaa kaptaniçeee buu çöööööö diyee çıkabilir bir korkutp kaçabilirrr
Öğleyi de yedim ama evdeki muzlar.curumesin.die 1 muzla yaptim öğleyi,
2 etimek
Bi.minik muz
1 haşlanmış yumurta
Normal de sutsyz kahvede.var.onu.sonra.icerim
Dun abdulhamit yoktu kaptanim) dun site site gezdim su kan ilaci hakkinda neler yazilmis okudum icim karardi okurken ama sabah ictim ))
Gümaydııın
Ausencia Kaptanım, ablacım yarın öğlene kadar aktif olamayacağım .. Şimdi dershaneye gidiyorum , akşamda arkadaşımda kalıcam ve internet paketim yok Bu akşam kızlar gecesi yapıcaz azıcık kaçırabilirim ams sonraki günler sıkı moddayım
Herkesi öptüm
Mutlu haftasonlariiii
Sabah erkenden kalkip islerin cogunu hallettim yuruyuse baslamadan bi bakiuim dedim.
Hepiniz iyisinizdir umarim
Ya bu diyeti sakın portakal tüccarları icat etmesin sabah öğle akşam ye
yazini okudum canim cok tesekurler cok faydali olucak benim icin Allah razi olsun.. bugunden ihtibaren diyet degil saglikli beslenicem insallah
Slm ben kg mağduru gencecik bir hatun olarak size katılabilir mi?
Yemek hazirliklari tamam. Tam düdüklüde sebze çorbamm. Pırasa.kullandım bu kez. . Tüp bittii. .. ama hala arayamadik. Sebep ney esimin tel de şu maçı dà yapıyım oyun sevdası. GEL DÉ Deli OLMA . Bekliorum sabirla. Tüp bu ya. Yemek beklio. Bu erkekler neden böyle. Cemkirince de çok konuşuo oluoz
Bende viaporta geldim esimve kizimla bisiler bakalim dedik.
Es.bakiyor ama benim bakasim.yok.
Ustume.ne.oluosa onları giydim geldim.
Bu kilolarla yeni bişey alasim yok.
O kadar kilo verdim ama daha şöyle ay.inceldim.ne kaa.hos.diyecek.duruma gelemedim.
Sabir .. Sanirim o.duruma ancak.yaz.sonu.gelirim.
Zaten çok kalabalık, hic sevmem böyle alışverişi.
Ben.eceyle haftaiçi giderim avmye ona ciciclr alirim.
Yada durun ya babasi alacakti dimi :)))
Kendime de uygun.fiyatli bir.pantolon alirim idareten ustune nasilsa birsey uyduruyor insan
Biz şimdi rakip miyiz yoksa takım mı onu anlamadım :)
Diyorum niye kimse benim menüye yorum yapmamış en azından aus ablam boş geçmezdi, yazmayı unutmuşum
Ablacim akşam hafif geçir en az 3 kilo vermen lazım
Yürüyüş candır
Sabah bi kaşık yoğurt
Öğle
4 dilim süzme 2 dlm tulum peynir
Lorlu salata
2 buçuk haşlama yumurta
4 zeytin siyah yesil
2 kepekli grissini
1 lokma ekmek
Ara hurma incir dut çay
Ay bi dé nesfit yedim hem de hepsini. Tatil evde zaman gecmio yiyo insan
Aksm
Fırında tüm tavuk yaptım
But ü beyazından yedim birazda kanat yemis olabilirm
1 buçuk kase kremalı sebze corbasi
2 y .kasigı pirinç Pilavıekmek yemek istemdim yeriné yedim
Yoğurtkaralahana rendesi . Güzel karisimdı
Çay birazdan sanirm bir incir ve dut la olur
Bu arada bisiklet imi yapti koce. Umarım yarın binebilrm çok ozlemsimmmmm
Ay kaptanımmmm bu lunyayla beni asla takip yapma bu cidden kemiği sıyırır
Hahahhaa evett güzelim bugun ki saglamm gazlaa ucacagimmmnesfit gereksiz bir tek ... ne sana ne bebeğe faydası yok. Onun dışında Afiyet olsun derim ben yine .
Aklıma sokmaaaaaaaaaa:))))
o listeyi akşam iyice bir derleyip toparlayayım .
Akşam ?
Marul mu kemirdinnnnn ahh canım ...
Acıkıp mutfağa sarmazsan iyi .
Cadı seni cumaya görüşcez. Bu gün ablan iyi değildi ama yarın ve sonrası bomba gibi geleceğim. Eminim ki masum da bomba gibi gelecek
Afiyet olsun canım güzel menunSabah bi kaşık yoğurt
Öğle
4 dilim süzme 2 dlm tulum peynir
Lorlu salata
2 buçuk haşlama yumurta
4 zeytin siyah yesil
2 kepekli grissini
1 lokma ekmek
Ara hurma incir dut çay
Ay bi dé nesfit yedim hem de hepsini. Tatil evde zaman gecmio yiyo insan
Aksm
Fırında tüm tavuk yaptım
But ü beyazından yedim birazda kanat yemis olabilirm
1 buçuk kase kremalı sebze corbasi
2 y .kasigı pirinç Pilavıekmek yemek istemdim yeriné yedim
Yoğurtkaralahana rendesi . Güzel karisimdı
Çay birazdan sanirm bir incir ve dut la olur
Bu arada bisiklet imi yapti koce. Umarım yarın binebilrm çok ozlemsimmmmm
Herhalde öyle tahmin ediyorum mide bulantısıyla geliyo doktora gitmedim çok nadir olurbizim buralarda güzel portakal kalmadı bide
hem az var hemde kuru
dilek geçmiş olsun, migren mi var sende de acaba bazen bende gece baş ağrısıyla uyanıyorum çok fena oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?