He yooo ben geldim
Hayırlı pazarlar Rabbim ülkemiz için en hayırlısını nasip etsin inşallah
Bugün daha iyiyim sabah yüksek tempoda interval yürüyüşümü de yaptım 6 km yolun en az 4 kmsi yokuş çıkarak geçti nerdeyse çok yüksekti tempo güzel bi parkur ayarladık komşumla üşütmeden 30 dk plates yaptım missss
Canım sebze çorbası güzel seçenekEvden çorba götürmem lazım
Ne çorbası yapsam ?
Yarın çorba yok
Sebze çorbası yapsam diyorum
saydin78 kelebekolacam @DelyDoly ecemavi siz ne çorbası içtiniz?
Canım sebze çorbası güzel seçenekben evde ne varsa tükettim. Mercimek Şehriye vardı onları içtim. Fark etmez diye düşünüyorum canım tercih senin
Olur canım afiyet olsun :) hadi güzel bi 4 günlük yapta gitsin 1,5-2 kilo inşallah canım :) 500 gr.ı gitmiş bile zaten gözün aydınYarin menüde çorba yokmuş ben yapicam
Sebze yapayım dedim , şehriye mercimek filan daha karbonlu diye
Olmadı domates çorbası yapayım az bulgur ekleyip içine
Olur canım afiyet olsun :) hadi güzel bi 4 günlük yap ta gitsin 1,5-2 kilo inşallah canım :) 500 gr.ı gitmiş bile zaten gözün aydın
Evden çorba götürmem lazım
Ne çorbası yapsam ?
Yarın çorba yok
Sebze çorbası yapsam diyorum
saydin78 kelebekolacam @DelyDoly ecemavi siz ne çorbası içtiniz?
He yooo ben geldim
Bugün daha iyiyim sabah yüksek tempoda interval yürüyüşümü de yaptım 6 km yolun en az 4 kmsi yokuş çıkarak geçti nerdeyse çok yüksekti tempo güzel bi parkur ayarladık komşumla üşütmeden 30 dk plates yaptım missss
Sana en iyi yön verecek olan basküldğr veromAblam dünkü lahmacun olayından sonra tartim gene aynı dedi 58.6 inşallah . Koruma olayını burda devam ederek devam edicem. Hiç degilse. .60 ı gecmemeye calisa ca m. Koruma olayı gerçekten tuhaf. Hem yiyebilirm saniosun hem de yemesem diosun
ben onu çengelköy hıyarı gibi bir cins salatalık sandım
Evet ya konuşa konuşa geçip gidiveriyor dakikalar parkuru kendimiz ayarladık canım sokaklar parkurumuz bi iniyoz 3 çıkıyoz burası hep yokuşluOoooo erkencisin cnmm
Ahu dışarda yürüzmek süper ya parkur varsa muhteşem zaten , ben koşu bandında sıkılıyorum ya
Aminnnn ablam aminnnSana en iyi yön verecek olan basküldğr verom.
Hatunlar eş evde biliyorsunuz .
Bende giremiyorum nete çok fazla bir kaçgün idare edicerin benim
Malum bugunde varandaşlık görevimiz oy verme günümüz . Rabbım bu milletin bu bayragın bu ümmetin hakkında hayrlı olacak hangisi ise onu nasip etsin inşallah
Dün gelemedim dinlendim hep vücut kırgınlığım azalmış bugün :)
Dünkü menümü vereyim hemen :
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dl ekmek
Domates, salatalık
Dereotu,maydanoz
Ara:
2 küçük muz
Öğle:
6 lahana sarma(bulgurla)
1 yk yoğurt
Ara:
1 elma
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
2 yk yoğurt
He yooo ben geldim
Kaptan sheryye karşı acil eylem planı hazır portakal diyeti ama işte bana biraz yavan geldi bide sen bu diyeti hiç yaptinmi merak ettim yaptıysan ne kadar gitti
Yarın başlıyorum uzun süredir ilk defa beraber kahvaltı yapıldı bozmak istemedim yarın dişçiye gideceğim kahvaltı da yokum gerisinde de çaktırmadan yaparım inş
YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA | BU HAFTA | |
Betulina | 37 | 1.63 | 72 | 91.3(1.3 tartı farkı) | 74.5 | hedef 73.8 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?