Ayy kuzucuk en genç bendim abla mı oldum şimdiiiEn genç benim bilemem artııkİyi olan kazansın Boyum 170, kilom cuma günü 67.5 du canım .. Senin ?
Ben 17 yaşındayım seen ??Ayy kuzucuk en genç bendim abla mı oldum şimdiii
Boyum 171-172 kilom 68lerde yakınız süper bi yarışbak ben bugün oy vermeye gittim ve 1 saat yürüdüm nabeeeer
22 yaşındayım canım :) boşver yürüme ya kasma kendini hem kilon da iyiymiş boşverBen 17 yaşındayım seen ??Ooo süperrmiş ben de yürücem
Göz ağrım geçti ama şu koku alamama beni deli etti yedi bitirdi bi haftasında yeniden gidecem bakacak olmadı bi devlet hastanesine giderim yakınında varmış yürüyüş yaparken gördümBen bi kere yaptım o kiti.ablam daha tecrübeli.
Ahucum çok uzun surmezde sana 1 kuru antibiyotik bile yetmeyebilir.mutlaka kontrole git.ggit.göz ağrısı iyi değil.
Canım interval yokuş inip çıkmayla oluyo öyle sokaklara ayarladık ki çok dik değil ama upuzun yokuş öyle bi çıkıp bi inerek yapıyoruz bantta da eğimi değiştirerek hızı artırıp azaltarak bisiklette zorluk derecesini değiştirerek 5 dk zor 3 dk kolay gibi...yapıyoruz kalp atışlarını hızlandırıp azaltacaksınAbla interval yürüyüş nasıl yapıyorsun acaba ? :)
Tesekkurler canim ...ablamlar gelicek nisan 26 gibi o zaman kutlayacağız...sanada tekrar gecmis olsun canim...Kızlar bugün de benim küçüğümün Doğum günü
Akşam annemlere gidip pasta kescez ama ben tat alamadığım için zinhar yemem boşu boşuna
Sezonu açtık bebelerin
ada81 sen naptın kutladınmı Doğum gününü.yeni yaşı da kutlu olsun o ara yazamadım
Canin senin kizininda dogum gunu kutlu olsunKızlar bugün de benim küçüğümün Doğum günü
Akşam annemlere gidip pasta kescez ama ben tat alamadığım için zinhar yemem boşu boşuna
Sezonu açtık bebelerin
ada81 sen naptın kutladınmı Doğum gününü.yeni yaşı da kutlu olsun o ara yazamadım
Ellerine sağlık kaptaniçem benim yaşım doğru yükselmiş elleşme sakın
Öhöm öhöm 28 im henüz :) 1.5 ay kadar sOnra değişebiliriz :)
Selam kızlarrr...gelemedim bugün...toparlandık geldik eve...aus kaptanım tartı +500 düne göre...şiştimse ki kesin öyledir yarına iner...bugün 2öyün ve akşam saf pro.aklıma gelse sabahda ekmek yemezdim...neyse leptine güveniyorummm
Bugün niyeyse keyfim yok...Eve geldik kv yi gördüm ondan herhalde
Valla çok güzeldi ablacımAzıcık elim gitti ama bugünden itibaren toparlıyacağım Hala regli olamadım bir de onu olsam çok iyi olucak
Ay iki saattir alinti yapamadim yaa.
Ausum benim yas 39, guncelleyiver canım.
Yılın başlarında dogunca, ben daha doldurmadim yeaaaa deme gibi bir.sansim yok maalesef
Vatandaslik gorevimizi yerine getirdik...) parka gectik kizim parkta oynarken bende parkin atrafinda 30 dakika tempolu yurudum birazdan evde de 1 saat spor yapip gunu kapatırım...
Haftaya pazar temizlik icin bayanlari ayarladim cok şükür gelecekler....bu hafta bende bana dusen isleri yapacam)
@kelebekolacam bu ilac bende kabizlik yapti demek herkeste farkli etki yapiyor...
Merhaba şekerler erkenden kapatıyorum günü bugün
Sabah
1,5 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kk peynir 4 zeytin
3 chery domates
2 ceviz
3 bardak çay
Ara
Yeşil çay
2 susamlı çubuk
Ara
Kayısılı çay
Akşam
1 küçük kepçe şehriye çorbası
3 fırında köfte
Ara
Yeşil çay
Su: 1,5 lt. şimdilik. 2-2,5 lt. yaparım
Spor: yok
Kızlar bugün de benim küçüğümün Doğum günü
Sezonu açtık bebelerin
Menum 16.04.2017 Pazar
Sabah
1 yumurta
3 dlm cavdar ekmek
7 zeytin
3 catal pat.kavurma
5 bardak cay
Öğle
1 kase çorba
Yarim por.ciger
Salata
1 muz 6 cilek
Akşam
3 mercimek köfte
1 kasik bulgur
1 kase yoğurt
Bugun menu
Kahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
1 yk lor peynir
3 yesil zeytin
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 badem
Aksam 15.00
1 lahmacun
Booll salata
18.00
2 haslanmis lahana
2 lt ve yesil cay icildi...Ausencia ve Ahu060812 1.5 saat yürüyus spor yapildi...1 saat yürüyüş bandinda 30 dakika parkta yürüdüm...
Benim misafirlerim gelecek temiz olsun diye erken aldim mecbur bide bayrama yakin alirimAkşama lahana gelmiş .... wc sorunu demek bune çektinnnn be ada ....
Bende yazım menümü
Sabah
Bi yumurta
Yeşillik
Bir mücver(yağsız)
Bi dl ekmek
Az peynir
Az zeytin
Akşam
Çorba
Salata
4 köfte
Bi iki dl tavada patates
Su 2 olur
Spor
60 dk interval yürüyüş
30 plates
Benim misafirlerim gelecek temiz olsun diye erken aldim mecbur bide bayrama yakin alirim
Hic sorma canim wc cook sikintili bu 4 gunluk diyeti yapmayi cok istiyorum ama kabizlik beni cok korkutuyor ne yapsam sence ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?