Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ellerine sağlık kaptaniçem benim yaşım doğru yükselmiş elleşme sakın

Öhöm öhöm 28 im henüz :) 1.5 ay kadar sOnra değişebiliriz :)

Selam kızlarrr...gelemedim bugün...toparlandık geldik eve...aus kaptanım tartı +500 düne göre...şiştimse ki kesin öyledir yarına iner...bugün 2öyün ve akşam saf pro.aklıma gelse sabahda ekmek yemezdim...neyse leptine güveniyorummm

Bugün niyeyse keyfim yok...Eve geldik kv yi gördüm ondan herhalde

Ben bi kere yaptım o kiti.ablam daha tecrübeli.
Ahucum çok uzun surmezde sana 1 kuru antibiyotik bile yetmeyebilir.mutlaka kontrole git.ggit.göz ağrısı iyi değil.

Sen de mi 2öyün yiyosun canım?ara falan yok mu?

Oyumuzu verdik geldik, eceye de gezme oldu kalabalığı görünce sevinçten.çığlık atiyor.
Ülkemiz ve çocuklarımızın geleceği için Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah

Ay iki saattir alinti yapamadim yaa.
Ausum benim yas 39, guncelleyiver canım.
Yılın başlarında dogunca, ben daha doldurmadim yeaaaa deme gibi bir.sansim yok maalesef

Abla interval yürüyüş nasıl yapıyorsun acaba ? :)

Vatandaslik gorevimizi yerine getirdik...) parka gectik kizim parkta oynarken bende parkin atrafinda 30 dakika tempolu yurudum birazdan evde de 1 saat spor yapip gunu kapatırım...

Haftaya pazar temizlik icin bayanlari ayarladim cok şükür gelecekler....bu hafta bende bana dusen isleri yapacam )

kelebekolacam bu ilac bende kabizlik yapti demek herkeste farkli etki yapiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…