OlurrrrAnkaraya gelince kokoreç gidelimmi@aeben
Ankaraya gelince kokoreç gidelimmi@aeben
Olurrrr
Anemmm begüştende bişi kaçmıyo yahu
cıss sensörlü aus uyuma nerdesin,yokluğunda kaçakçılık yapanlar var ama yakaladımmüdürüm
kokoreçin ekmeğini yemedikleri sürece sorun yok.. Yada ben onlara yulaflı krep yaparım, götürüp amca bunun içine koy desinler
cıss sensörlü aus uyuma nerdesin,yokluğunda kaçakçılık yapanlar var ama yakaladımmüdürüm
Ankaraya gelince kokoreç gidelimmi@aeben
Ooo adacım hayırlı olsun , banuşdamı başladı 4 günlüğe ? Sizin bünye zor bakalım sonuçlar be olacak ?
Banum sen geçen 600 verdim demiştin ama saydın bacımda ilkinde az vermişti 2. De maşallah . Sizdede güzel sonuçlar gelebilir yani beklentiniz çok düşük olmasın
nesfit gereksiz bir tek ... ne sana ne bebeğe faydası yok. Onun dışında Afiyet olsun derim ben yine .
Aklıma sokmaaaaaaaaaa:))))
o listeyi akşam iyice bir derleyip toparlayayım .
Akşam ?
Marul mu kemirdinnnnn ahh canım ...
Acıkıp mutfağa sarmazsan iyi .
Allah gönlüne göre versin inş
ayyy bende geleyim bende, çok severimmmmmmm
evet abla başladım dün 67,1 dim onu baz alıcam
bakalım kaç kg gidicek 65,9 diye hedefledim ne giderse kar artık bakalım
Ben orada Atatürk orman çiftliğinde yedim güzeldiAnkaraya gelince kokoreç gidelimmi@aeben
Pambıgım bi fırsat bulup seni tebrik edemedimkaptancım koruma güzellerine yaz
biraz mola verelim bi dinlenelim demi
Çiftlik dediğim orası nilBen orada Atatürk orman çiftliğinde yedim güzeldi
Olabilir canımcım bizi de kuzenler götürdü ünlüymüş orasıÇiftlik dediğim orası nil. Kısaca Aoç
Evet, araba için park yeri bulamadıgın , iki kokoreç için tam bir saat sıra beklediğin aslında hiç matah olmayan fakat pek ünlü yerOlabilir canımcım bizi de kuzenler götürdü ünlüymüş orası
Biz çok sıkıntı yaşamadık kuzum ama sanırım akşamdı ve Kasım ayıydı o yüzden olabilirEvet, araba için park yeri bulamadıgın , iki kokoreç için tam bir saat sıra beklediğin aslında hiç matah olmayan fakat pek ünlü yer
Aahah çiftlik dedik canım ya koca danayı ortaya aldık demedik yaBu AOÇ muhabbeti keseyiM yoksa aus beni çiflige gömecek
Ben kaçti ev kalk gidek diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?