- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Tartıda değişiklik yok vermedim ama almadım da şu 4 günü sağlam tutarsam hedef tamamdırBu hafta 4 günlük yaparken meyve ünlerde armut yersen fazladan 1 kilo daha giedecek ... rüyanın yorumu bu ada
canım çok geç yatttım ... okulda yok yusufla beraber sabah yine 7 de kalktık ama ... ancak oldu .
Günaydın ve geçmiş olsun canım.
Israrlardan zaten nefret ederim . bir de çocuğa yapılınca ...
6-7 yaşlarında rahmetli necati amcanın elleri ile yaptığı kabak tatlısı ısrarı sonucu masada yaşananları hiç anlatmamayayım
Oyyyyyyyy .... cız coz cozurt sesleri .... bence bi 1 saat daha koşaydınnn.
İyi geçmiş ya ... ben kötü sinyaller almadım :)
portakalı daha önce şeri yapmıştı , şov da yapmıştı . şuan yine başladı .
Aralarda kaçamak yok ise 3 günde son derece kontrollü olmuş.. bir tek su az .ona dikkat et betül ...
senin başlayacağın diyet vardı ?
sensör arızalanmış evlaaaat
bende senden cevap gelmeyince oraya yazdım canım .
Bu dengeyi bozmadan bir süre korusan başarılı sonuç.
cumartesi epeeeeey epeeey telafi edilmişşşş ...
şimdi de 4 gün ...
bence korkma bu haftadan canım .
senin yüzmelerde vardır kesin
Tartıda değişiklik yok vermedim ama almadım da şu 4 günü sağlam tutarsam hedef tamamdırKaptanım hafta sonu çok başım ağrıdı dün spor yapacaktım ama ağrı doğru düzgün kesilmedi randevu aldım gidip bakılacağım çok sıklaşmaya başladı ağrılar
Sanırım solunumla alakalı burun eğriliğim gece rahat nefes almamı engelliyor o yüzden sabahları uyandığımda baş ağrısı başlamış oluyorBir git bakalım tatlım .. mevsimler olabilir .
4 günden halledersin sen ...
Bu hafta 4 günlük yaparken meyve ünlerde armut yersen fazladan 1 kilo daha giedecek ... rüyanın yorumu bu ada
canım çok geç yatttım ... okulda yok yusufla beraber sabah yine 7 de kalktık ama ... ancak oldu .
Günaydın ve geçmiş olsun canım.
Israrlardan zaten nefret ederim . bir de çocuğa yapılınca ...
6-7 yaşlarında rahmetli necati amcanın elleri ile yaptığı kabak tatlısı ısrarı sonucu masada yaşananları hiç anlatmamayayım
Oyyyyyyyy .... cız coz cozurt sesleri .... bence bi 1 saat daha koşaydınnn.
İyi geçmiş ya ... ben kötü sinyaller almadım :)
portakalı daha önce şeri yapmıştı , şov da yapmıştı . şuan yine başladı .
Aralarda kaçamak yok ise 3 günde son derece kontrollü olmuş.. bir tek su az .ona dikkat et betül ...
senin başlayacağın diyet vardı ?
sensör arızalanmış evlaaaat
bende senden cevap gelmeyince oraya yazdım canım .
Bu dengeyi bozmadan bir süre korusan başarılı sonuç.
cumartesi epeeeeey epeeey telafi edilmişşşş ...
şimdi de 4 gün ...
bence korkma bu haftadan canım .
senin yüzmelerde vardır kesin
Tartıda değişiklik yok vermedim ama almadım da şu 4 günü sağlam tutarsam hedef tamamdırKaptanım hafta sonu çok başım ağrıdı dün spor yapacaktım ama ağrı doğru düzgün kesilmedi randevu aldım gidip bakılacağım çok sıklaşmaya başladı ağrılar
Sanırım solunumla alakalı burun eğriliğim gece rahat nefes almamı engelliyor o yüzden sabahları uyandığımda baş ağrısı başlamış oluyorİnşallah bu hafta içi tempolu geçecek gibi zaten günlerim
bogazım acıyor üşüyorummm
Sağol Begüşümbu sensörlerde çok hassas oluyolar
geçmiş olsun nil
hafta sonu bende çok ağrı içindeydim çok şükür şimdilik iyiyim, seninki demen gibi burnunda olabilir,en kısa zamanda git
Sağol kuzum bakalım en azından burnumdan kaynaklandığı ispatlansın da ona gör ameliyata mecbur kalacağımO durum abimde de var . baş ağrısı yapıyor evet .
geçmiş olsun tekrardan kuzum
No tat & No Koku
Bu hafta bireysel birincisi olup sırrını böyle paylaş benceNT&NK diyeti uyuladım dersinnn içeriğini de sır gibi sakla ... millet gelip menülerine baskın
hehehe he havalı olmuş NT&NK diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?