Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tartıda değişiklik yok vermedim ama almadım da şu 4 günü sağlam tutarsam hedef tamamdır Kaptanım hafta sonu çok başım ağrıdı dün spor yapacaktım ama ağrı doğru düzgün kesilmedi randevu aldım gidip bakılacağım çok sıklaşmaya başladı ağrılar

14 Nisan - 21 Nisan 7.Takım Düelloları

Kapışma 1... Büyük Üçlü Düello

mimu88 ..... saydin78 .... _AYNURA_ birbirlerine karşı ....

Kapışma 2... Efsane Ortiler Mortilere Karşı

@Lunya ve Antepia27 ikilisi ...... Nare83 ve Sarayca ikilisine karşı ....

Kapışma 3... 90 lar Topiğinden Büyük İddia

DelyDoly ....... cydnz_1 e karşı .....

Kapışma 4...3 Çıtır Düellosu

@Dersaadet_ .... @Mor Vampir .... koza16 .... birbirlerine karşı ....

Kapışma 5... Portakal Düellosu

ecemavi ..... @Sherrysherrylady e karşı ....

Kapışma 6 ... Küçük Enişte Düellosu

kelebekolacam .... ada81 e karşı .....

Kapışma 7... 4 Gün Diyeti Galibi

ada81 .... Sarayca .... @Lunya ... Nare83 ..... birbirlerine karşı ....

Bir git bakalım tatlım .. mevsimler olabilir .
4 günden halledersin sen ...

Bir git bakalım tatlım .. mevsimler olabilir .
4 günden halledersin sen ...
Sanırım solunumla alakalı burun eğriliğim gece rahat nefes almamı engelliyor o yüzden sabahları uyandığımda baş ağrısı başlamış oluyor İnşallah bu hafta içi tempolu geçecek gibi zaten günlerim

bu sensörlerde çok hassas oluyolar

geçmiş olsun nil
hafta sonu bende çok ağrı içindeydim çok şükür şimdilik iyiyim, seninki demen gibi burnunda olabilir,en kısa zamanda git

O durum abimde de var . baş ağrısı yapıyor evet .
geçmiş olsun tekrardan kuzum

bu sensörlerde çok hassas oluyolar

geçmiş olsun nil
hafta sonu bende çok ağrı içindeydim çok şükür şimdilik iyiyim, seninki demen gibi burnunda olabilir,en kısa zamanda git
Sağol BegüşümRandevu aldım canım 27 sinde gideceğim nasipse gerçekten çok canımı sıktı Geçmiş olsun sana da senin hadi migren biliyorsun benim neden ağrıyor canımı sıkıyor

Keyifler nasıl güzeller şimdilik bi sıkıntınız YOk inşallah ben sabah öyle bi hamlamışım öyle bi hamlamışım ki anlatamam altına mıçmış bebeler gibi yürüyordum
ben...6 ay dır spor yapan ben .. 1 saat tempolu intervalde hamladım yaa
tabi beş gün ara vermeninde etkisi var.bide spora başladım ya hemen artı geldim ben biliyodum zaten şişeceğimi.şimdi işin yoksa cumayı yakala.offf.

Benimde evi .... götürüyor geçen hafta dip köşe süpüremedim bi dünyada çamaşır yığıldı büyük bebeler evde gidemde girişem bari şu işlere bir an önce

nehirnil111 begum75 geçmiş olsun canlar,
Ahu060812 tekrar geçmiş olsun, bu halde spor yapıyorsun maşallah sana

Ausencia ctesiyi telafi ettim , şimdi sıra Cuma hedefimde meraktayım bakalım ne kadar gidecek. Çarşamba yüzme var, bu akşam spor yapmayı düşünüyorum salı da yaparsam var ya süper olacak bide regl olaydım çok iyi olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…