dilek cumartesi akşamı bende de ağrı başladı,gece ağrıyla uyandım,pazar sabahı dayanamayıp ilaç aldım sonra akşamına yine başladı ağrı yine ilaçHerhalde öyle tahmin ediyorum mide bulantısıyla geliyo doktora gitmedim çok nadir olur
Ya her ağrıyı dayanıyorum baş ağrısına asla daha agrimadan ilaç alirim
Kaptan çoktan bir selam verirdi merak ettim
Gunaydin canlar dun esimin ve kpnin israri uzerine gezmelere gittik cocuklarla ve kv ve kple gezmemi olurmus yaa canim cikti resmen ogluma okadar seker cikolata bu havada dondurma verdilerki ne kadar yapmayin iyilik etmiyosunuz desemde resmen gizli gizli yedirdiler cocuga sonrasi tabi oglumun midesi kaldirmadiordayken basladi kusmaya aksami ve geceyi oglumn kusmalariyla gecirdim
Yok cnm onlar annemdeler , onlar olsa yanımda bukadar rahat gezemem
Geçmiş olsundilek cumartesi akşamı bende de ağrı başladı,gece ağrıyla uyandım,pazar sabahı dayanamayıp ilaç aldım sonra akşamına yine başladı ağrı yine ilaç
migren çok fena bişey
Üzümüm hangimiz diyetde iniş çıkış yaşamadıkHaklısın canım, zaman geçiremiyorum bile. Bir yere gitmek istesem doğru düzgün giyecek kıyafetim yok. Almak istesem bana göre satan yer yok. Ama ben tüm bunları evin içindeyken unutuyorum ya. Ona yanıyorum. Bi de yaptığım sporlara, başka zamanlarda inat edip yememelerime..
Bu sefer yapacağım inşallah. Çok üzüldüm ama çok kiloluyum diye üzülmeyi hakettim sanıp tepki bile koyamıyordum. Diyette olduğumda kafam midem acayip rahat. Devam edeceğim inşallah
Hahaha ececim bende oyleydim diyete karar verirsem kii genelde hafta sonu karar verirdin esime derdim batti balik yan gider sen bi yas pasta al yada soyle 2 magnum yerdim sonra midem bulanırdı yarim ekmek icine peynir domates koyar onuda yerdim yani iyice sivardim..Ay bide eskiden ben diyet yapmaya karar verince gider bir yaspasta alırdım çok çok yerdim ne mantık
Ooo adacım hayırlı olsun , banuşdamı başladı 4 günlüğe ? Sizin bünye zor bakalım sonuçlar be olacak ?Bende 4 gunluk diyete baslamis oldum 2 yumurta yedim yaninda roka yedim yeşillik yemem lazim) yesil cayimida ictimmm simdi mutfak toparlama baslasin ))
ayyyy sanki, tıpkı, aynısı beni anlatmışssınHahaha ececim bende oyleydim diyete karar verirsem kii genelde hafta sonu karar verirdin esime derdim batti balik yan gider sen bi yas pasta al yada soyle 2 magnum yerdim sonra midem bulanırdı yarim ekmek icine peynir domates koyar onuda yerdim yani iyice sivardim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?