Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herhalde öyle tahmin ediyorum mide bulantısıyla geliyo doktora gitmedim çok nadir olur
Ya her ağrıyı dayanıyorum baş ağrısına asla daha agrimadan ilaç alirim
dilek cumartesi akşamı bende de ağrı başladı,gece ağrıyla uyandım,pazar sabahı dayanamayıp ilaç aldım sonra akşamına yine başladı ağrı yine ilaç
migren çok fena bişey

Kaptan çoktan bir selam verirdi merak ettim

dün gece spor yapmış sanırım,o yüzden uyuya kaldı gibime geliyor

geçmiş olsun mirjam,büyükler iyilik yaptığını sanıyor ama en büyük kötülüğü yapıyor çocuklara

Yok cnm onlar annemdeler , onlar olsa yanımda bukadar rahat gezemem

Ne güzel birakabilecegin birilerinin olması

dilek cumartesi akşamı bende de ağrı başladı,gece ağrıyla uyandım,pazar sabahı dayanamayıp ilaç aldım sonra akşamına yine başladı ağrı yine ilaç
migren çok fena bişey
Geçmiş olsun

Cumartesi menüm

Sabah; 08:30 - 1 ad.çokonat (çok istedi canım ya )
Ara; 10:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 16:00 - 3 ad.minik kanat + 2 ad.minik but + 1 ad.pirzola (hepsi mangal) + 1 kupa fanta (bu cıss ama güzel gitti ne yapayım başka bir şey yoktu)

Pazar menüm

Sabah; 11:00 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 2 dilim çeçil peyniri + 1 dilim kaşar
Ara; 13:00 - 1 ad.yeşil elma
Öğle; 17:30 - Yarım porsiyon muhlama + 5 ad.yeşil zeytin + 1 kupa şekersiz çay + 1 tatlı kaşığı nutella + 5 ad.sunta

Kaptanım iki gün boyunca da yarım saat rahat yürüdüm

Ausencia

Üzümüm hangimiz diyetde iniş çıkış yaşamadık . Yoksa burda işimizne ?
Bu işin tek sihri kafada bitirmek ve karalı olmak ! Kilit noktası bu gerçekten .
Tombişliğin sonu yok hep kilo vermek isteyeceksin ee o zaman BAŞLA BIRAKMA ve BİTİRRR !

Günaydınlar, hayırlı sabahlar, güzel haftalarrrr
Çok yoğun bir hafatdan sonra vucudumu dövedöve işe getirdim. Hakkı evde kalıp uyumaktı ama kader utansın, işe gelmek zorundayız
Hakkınızı helal edin, haftasonu bir sürü misafirle istanbulu turladık, nete giremedim.
Önce bir üç günün çetelesini dökeyim, sonra biraz neler va neler yok bakayım...

Bu hafta portakilcimi oldunuz bakimm .
Ay portakal dedinmi akla hülya gelir birde roxi ikisinin dışında yapan olmuşmuydu hatırlamıyorum , sonuçları merak ediyorum cumaya

Benim salı dışarda gün var çarşambada sohbet ya değilse bi 4 günlükte ben yapacaktım .

Ha bu arada ausum hafta sonum normal geçti sıkı diyet yaptım diyemem ama salmadımda . Ha sadece bi gece eşim iğneden sonra çifliğe sürdü arabayı haberim yoktu . Gece çiflikte kokoreç yemiş olabülürüm

Bugun evdeyim inş . Yarın dr gitme niyetim var o yüZden bugun tahlil için fazla hareket yapmamam lazım o yüzden yürüyüş ve spor yok .
Hafta sonu 1 saat yüzdüm başka sporum olmadı herüfle geçirdik malum evdeydi .

Ausencia

CUMA MENÜSÜ
SABAH
bir avuç badem
peynir

ARA
2 kayısı

ÖĞLEN
barbunya
salata

ARA
yarımşar portakal- Armut

AKŞAM
Tavuksorte
ayran
iki kaşık buldur

2lt su

Ay bide eskiden ben diyet yapmaya karar verince gider bir yaspasta alırdım çok çok yerdim ne mantık
Hahaha ececim bende oyleydim diyete karar verirsem kii genelde hafta sonu karar verirdin esime derdim batti balik yan gider sen bi yas pasta al yada soyle 2 magnum yerdim sonra midem bulanırdı yarim ekmek icine peynir domates koyar onuda yerdim yani iyice sivardim..

Ausencia

CUMARTESİ MENÜSÜ
SABAH
tava yumurta
peynir
zeytin
yeşillk, domates, salatalık

ÖĞLEN
4 mercimek köfte
salata
ayran

cevizli sucuk

AKŞAM
5 et köfte
ayran
peynirli zeytinli salata

elma

2lt su

Bende 4 gunluk diyete baslamis oldum 2 yumurta yedim yaninda roka yedim yeşillik yemem lazim ) yesil cayimida ictimmm simdi mutfak toparlama baslasin ))
Ooo adacım hayırlı olsun , banuşdamı başladı 4 günlüğe ? Sizin bünye zor bakalım sonuçlar be olacak ?
Banum sen geçen 600 verdim demiştin ama saydın bacımda ilkinde az vermişti 2. De maşallah . Sizdede güzel sonuçlar gelebilir yani beklentiniz çok düşük olmasın

ayyyy sanki, tıpkı, aynısı beni anlatmışssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…