Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yatamadim
Tam evi şöyle bi topliyim duzebliyim yanina uzaniyim derken.uyandi

Ooo betulde rahatsızmış sanada geçmiş olsun kardeşimin arkadaşı
sağol canım Niyetliydim ama bozdum, bir şeyler yedim, ağrı kesici aldım. Başım çatlıyor hala.. ayy tam şimdi bunları yazarken ekranda öyle bir şey gördüm ki, şimdi orda olacaktım ahhh

o küveti doldurup içine yatacaktımmm aahhhhh

balayı çiftlerine özel golden heights otel Fethiyeymiş.. Desenize hala şansım var

Ay ben size asıl şok haberi yazmadım dimi
Benim adam benim göbüşü çok buldu dedim fazla bişi kalmadı 3 de veled daha ne olsun dimi ay denezmi "tamam biliyorum ama düpdüz olsun "
Hatta sıkı durun istersen ameliyatla aldıralım parası neyse vereyim ,ben ŞOK !!
Git dedim ,kalan kiloyu verir sporlada hallederim bu yaşta ele güne çoçuklara maskaramı olacam sanki podyuma çıkacam

Yani beklenti büyük kilo verip göbegi yok etmem şart oldu

Ooo bayağı iddaalı enişte illa o göbek gidecek işte o kadar

Ben olsam kabul ederdim

hahaha ayy keşke benim eşimde böyle beni gaza getirse iyisin aşkım iyisin çok iyisin 78 kilo ikende bunu söylüyor 69 ikende ... yaniii hedefim 59 eminim ondada iyisin diyecek

hahaha ayy keşke benim eşimde böyle beni gaza getirse iyisin aşkım iyisin çok iyisin 78 kilo ikende bunu söylüyor 69 ikende ... yaniii hedefim 59 eminim ondada iyisin diyecek
Bende ona şaşırdımya adacım normalde her halinle güzelsin der sadece dazla kilo aldıgımda bazen uyarır ama böyle hiç isteği olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…