- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahBen pek gelemiyorum çarşamba günü guatr ameliyatım var kismetse o yüzden temizlikle uğraşıyorum bide dolaba pasta börek felan yapıp attım bugünde babam kardeşlerim gelicek bu hafta çok yoğun geciyor pek giremiyorum kizlar
geçmiş olsun şeker kız,bi çırpıda hallolur tez ayağa kalkarsın inşallahBen pek gelemiyorum çarşamba günü guatr ameliyatım var kismetse o yüzden temizlikle uğraşıyorum bide dolaba pasta börek felan yapıp attım bugünde babam kardeşlerim gelicek bu hafta çok yoğun geciyor pek giremiyorum kizlar
Şekercim allah yardımcın olsun . Şifa olsun inşallah ..Ben pek gelemiyorum çarşamba günü guatr ameliyatım var kismetse o yüzden temizlikle uğraşıyorum bide dolaba pasta börek felan yapıp attım bugünde babam kardeşlerim gelicek bu hafta çok yoğun geciyor pek giremiyorum kizlar
Heeee anladim egitimde eyiceee koltuga yayilll hec hareket etme emiii yorma kendini...arada gozlerini kapattt hatta uyumaya calis bosver dinleme aynı seyleri anlatıyorlar sen biliyon nasilsaa...ara verdiklerinde hemen fuayede kurabiyeler zararli iceceklerden koymuslarsa bol bol ye ic emiii sonra gel yine uyubekleyin beni nisan sonu gelme planım var.
egitimdeyim canim.
Ay kabak corbasinin gözünü seveyim.ogle çorba diye bisey içmeye calistim
Tek başıma mı kaldım, o kadar tutuyorum kendimi çok üzülürüm
hıhhhhh yine mi buluşuyorsunuz
Ay ben size asıl şok haberi yazmadım dimi
Benim adam benim göbüşü çok buldudedim fazla bişi kalmadı 3 de veled daha ne olsun dimi ay denezmi "tamam biliyorum ama düpdüz olsun "
Hatta sıkı durunistersen ameliyatla aldıralım parası neyse vereyim ,ben ŞOK !!
Git dedim ,kalan kiloyu verir sporlada hallederim bu yaştaele güne çoçuklara maskaramı olacam sanki podyuma çıkacam
Yani beklenti büyük kilo verip göbegi yok etmem şart oldu
kızlar yoğurt almaya gittim 1 saat yürüdüm geldim salata ton balığı yoğurt yedim 1 yeşil çay içtim. kendimi gayet tok hissediyorum
Selam kizlar..cumaya kadar bende portakal yapayim sherrycim gibi..bugun pek uymadi yarin baslarim tam artilari supureyim..
Yarin isyerini birakiyorum oglum teoga hazirlanmaya baslayacak okuluna gidip gelmem gerekecek. Yazada hocalarinin verecegi programi uygulatmam lazim..isi bırakınca sporuma da baslarim zaman kisitim olmayacak nasilsa
Ausencia canım sen bu cuma itibariyle beni izne ayirirmisin sağlık nedeniyle
1 saat 10 dakika yürüyüş bandinda yürüdüm bana ne olmus anlamadim su icinde kaldim ilk defa kafamdan boncuk boncuk terler aktii hic boyle olmuyordum..
Bu 4 gunluk diyetten mi yoksaAusencia canim kaptanim demistiki roka meta calistiriyor bende kahvaltida yumurtami roka ile yedim ogle baligimida roka salatali yedim ondan mi acep kafamda deli sorular
ayy ben önce hafif bir şeyler yedim, ilaç aldım, sonra koca bir avuç dut kurusu yedimbugün yarın hasta olacağım ondan galiba çok tatlı çekiyor canım
acıktımm , bu kez baş agırsı yok
geçen sefer çok olmuştuuu
İlk gün biraz sıkıcı oluyor ... ama aslında sen zaten bu kadar kuş yiyorsun banu ...
Şimdiye dek yeme işin bitmişti normalde ... bak şimdi misss gibi akşam yemeğin olacak
Seksen tane yol , liste ... spor ..o bu şu denerken ... zaman zaman sıkılıyor olanlar ...
Amaaaan yahu bitmiyor bu iş diyenler ...
Bırakınca hiç bitmiyor
O yüzden aramızda uzun zamandır burda olduğuna göre herkes ... ve bakınca iyi kötü epeeey yol aldığına göre ...
Bence işi hedefte bitirmenin tam zamanı .
5 hafta kaldı Ramazana ... bayram ... yaz tatili ... bu 3 lü arasına sıkışmadan ne verilirse kar ... ona göre bence ...
aynenn beni zorlamıyor
inşşş kilo bu kez daha çok giderr
bu haftadan sonra akşam yemegi ekliycem cnm zaten
en bi sevdiğim yemek semizotu yedim ... ya semizotu yerken mest olan kaç kişi vardır
Dogru söze ne denirSeksen tane yol , liste ... spor ..o bu şu denerken ... zaman zaman sıkılıyor olanlar ...
Amaaaan yahu bitmiyor bu iş diyenler ...
Bırakınca hiç bitmiyor
O yüzden aramızda uzun zamandır burda olduğuna göre herkes ... ve bakınca iyi kötü epeeey yol aldığına göre ...
Bence işi hedefte bitirmenin tam zamanı .
5 hafta kaldı Ramazana ... bayram ... yaz tatili ... bu 3 lü arasına sıkışmadan ne verilirse kar ... ona göre bence ...
Dogru söze ne denir
Bu arada izin istemiycem anlımın akıyla verecem neştersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?