- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Erkekler böyledir yavrumLütfen dönüp kendi göbüşüne baksın
Kendinide tvyi de suçlama ahum o mikroplar bi yolunu bulur bulaşır aynı evdeAnaaaam geçen ekrana hapşırdıydım herkes hastalandı tüm suç benim
Pambıgım bi fırsat bulup seni tebrik edemedim
Canımm tekrar almaman dilegiyle mezuniyetini tebrik ederim
dökülüyorum aebenim
hahahaayy keşke benim eşimde böyle beni gaza getirse iyisin aşkım iyisin çok iyisin 78 kilo ikende bunu söylüyor 69 ikende ... yaniii hedefim 59 eminim ondada iyisin diyecek
Merhaba kızlar
Sabah sabah hastayım çok kötüyüm bir de milletle uğraşmaktan sorumsuz insanlardan gerildim sıkıldım çok. Sinirlerim çok bozuk. Keşke ben de herkes gibi sorumsuz umarsız olabilseydim ne rahat insanlar var çok dolmuşum.
Neyse ben gidip evi toplayıp ders çalışacağım biraz arada gelirim yine
Ay ben size asıl şok haberi yazmadım dimi
Benim adam benim göbüşü çok buldudedim fazla bişi kalmadı 3 de veled daha ne olsun dimi ay denezmi "tamam biliyorum ama düpdüz olsun "
Hatta sıkı durunistersen ameliyatla aldıralım parası neyse vereyim ,ben ŞOK !!
Git dedim ,kalan kiloyu verir sporlada hallederim bu yaştaele güne çoçuklara maskaramı olacam sanki podyuma çıkacam
Yani beklenti büyük kilo verip göbegi yok etmem şart oldu
Ayy heyecanlandım ne güzel olurne zaman nereye gidiyoruz şekerler
Yeni tadlar ay pardon yerler denemeyi severim
Ne vakit geliyon ?
bekleyin beni nisan sonu gelme planım var.hıhhhhh yine mi buluşuyorsunuz
egitimdeyim canim.kızım uyumuşken spora kaçar 1 saat yürüyeyim akşamda parkta yürürüm akşam için kabak çorbamıda yaptım hazır ohh missss))) kelebekolacam rakibim nasıl gidiyor heççç sesin çıkmıyorrrrrr ))
Ben pek gelemiyorum çarşamba günü guatr ameliyatım var kismetse o yüzden temizlikle uğraşıyorum bide dolaba pasta börek felan yapıp attım bugünde babam kardeşlerim gelicek bu hafta çok yoğun geciyor pek giremiyorum kizlar
Teşekkür ederim tatlim daha önce yazmıştım evetçok geçmiş olsun canım bahsetmiş miydin ben mi atladım...
Gel dr.um gel de buluşalım inşallahbekleyin beni nisan sonu gelme planım var.
egitimdeyim canim.
Ay kabak corbasinin gözünü seveyim.ogle çorba diye bisey içmeye calistim
Geçmiş olsun tatlım. Rabbim şifa versin inşallah ♡♡♡Ben pek gelemiyorum çarşamba günü guatr ameliyatım var kismetse o yüzden temizlikle uğraşıyorum bide dolaba pasta börek felan yapıp attım bugünde babam kardeşlerim gelicek bu hafta çok yoğun geciyor pek giremiyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?