Hastane işi bebekle alakalı mıydı vero, sağlıklıdır inşallahMiktar olrak azdı şükür yemem artık ya. Çok pişmanım hele ki dışarda ne marka oldgu belirsiz
Menu yazmamaya alismamam lazm..
Sabah su
Öğle
Dışarıda kahvalti. Çok acikmistim. Menemen pattis tost hep yedim ya . Aptal saptal sucuk neyin vardı gözüm görmedi açlıktan .Ben salatami istedim. Yedim ama .
Ara biraz kuru üzüm
Akşam
Isirgan otu yumurtali. Yufka ekmekle
2 kaşık yoğurt çorbası
Çay 1 incir 1 kayısı biraz dut ..
Evet üzümüm onu yazacaktim. Keseyi gördükHastane işi bebekle alakalı mıydı vero, sağlıklıdır inşallah
Aynuram diyetisyen veriyor diye yiyorumÇok iyi dilekcim supersin...ammman hurmaya dikkat
Yiyen kim kızBak abla benim de günlerim seninki gibi olmaya başladı ya...ama bak ben tutuyom kendimi.sen niye yiyon ki?tutsan ya
Vero birde memü yazayımmı siye soruyorMiktar olrak azdı şükür yemem artık ya. Çok pişmanım hele ki dışarda ne marka oldgu belirsiz
Boğazın nasıl oldu banuş ?
Hiç ise gidesim yok
Teşekkür ederim tatlim ah ah nasıl yoruldum bi bilsen akşam tansiyonum düştü artık yorgunluktan hahaSekercikiz cnm geçmiş olsunnn
yakın olsak gelirdik yardımaaa
Amin tatlim çok teşekkür ederimGeçmiş olsun tatlım. Rabbim şifa versin inşallah ♡♡♡
Teşekkür ederim tatlimGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Çok teşekkür ederim ablacımŞekercim allah yardımcın olsun . Şifa olsun inşallah ..
Heh ben de onu merak ettim, ilk öğrenince 5-6 hafta arası oluyor genelde. Bazen keseyi görmek için bir daha çağırıyorlar ya. Maşallah görmüşsünüz. Allah tamamına erdirsin canımEvet üzümüm onu yazacaktim. Keseyi gördüktahliller için kan falan verdim. . 6 haftalıkmis gezdik falan güzel gündü . İçim buruk oldu biraz etraf takı tombak paytak hamislerı gordukce ama bu kez öyle olmucak inşallah sağlıkli beslenip çok kilo almicam. En azindan 12 . Haftaya kadar
Fatma abla ben de 3 gibi falan yattım ne hikmetse. Sabah da 7 dedi mi kalkmasam olmuyor. Çok şükür bugünümüzeİyi uykular sevgili takımım gece kuşu fatma hala uyumadı
Yarın hepimiz için güzel liklerin zirvede yaşandığı bir gün olsun inşallah
inşallah sorunsuz geçer ameliyatın. Hayırlısıyla sağlığına kavuşursun canımTeşekkür ederim tatlim ah ah nasıl yoruldum bi bilsen akşam tansiyonum düştü artık yorgunluktan haha
Aminnn canım benim teşekkür ederimSekercikiz canim cook gecmis olsun...Saglikla atlatırsın insallah canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?