Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Az kalsın sporu yazmayı unutuyordum .

Ahu060812

45 dk pilates ve ağırlık kol çalışma ...

50 mekik ve plank ...

30 dk da interval kondisyon bisiklet .

arada biraz twister var ... 1.5 saat diyelim toplamda ...

Az kalsın sporu yazmayı unutuyordum .

Ahu060812

45 dk pilates ve ağırlık kol çalışma ...

50 mekik ve plank ...

30 dk da interval kondisyon bisiklet .

arada biraz twister var ... 1.5 saat diyelim toplamda ...

Çooook haklısın kaptanım acil çözüm önlemleri almaya başladım canım

Kaldı salı çarşamba perşembe....

Kaldı çarşamba perşembe demeden ...

Hele kaldı perşembe demeden ...

Bence bu 3 günün ...3 altın günün kıymetini bilin canlar ...

Birinde Cumaya zaten 1-0 yenik başlamak ... birinde akmasa da damlamak ... diğerinde iyi sonuçlarla bir sonra ki haftaya çok daha umutla ve mutlu başlamak ...

Hadi bakalım ..bugünlük ben çıkar .

Emeklerimizin karşılığını almak için irademizden güçlü silahımız yok ve maalesef ben ne yazarsam yazayım , iradeniz sadece sizin elinizde Başarı da...

Ben şekerle sevmem ki...çikolata reçel unlu tatlılar...tatlı bi şey yani ama şeker deyil
Azerilerin adeti böyle...

@kuzularinannesi
bilir...nerdesin canıııım?

Ooo o iyiymiş ben öyle içsem çayı düşünemiyorum halimi

Benimki 4 günlük olamıyor saraycam yarın günüm var sonraki günde sohbet . Oldugu kadar işte benimki gün arası diyet

En azından dikkat ediyorsun canım. Hiç yoktan iyidir

Moralini bozan her neyse gelir geçer fatmacım yeter ki sağlık olsun. Bu hafta rakibiz, tatlı rekabet elbette.

Hadi bakalım 10 kg az değil üzümüm. Maşallah bu gidişle daha çok 10 kg vereceksin. Bi bakmışsın 58 kg oluvermiş sin. Hayal değil. İstersen olur.

Bende iyi gidiyorum umarım devamını getiririm

İyi geceler güzel ve yoğun anne. Öptüm

Umarımmmm

Verom nasıısın kuzum?bulantı falam yok mu kızzz?bak menünde beni de etiketle...şişip şişip şişmene şahit olcammmm
Yok anam yok müthiş açık iştah var. Ay bu tatil yani kocamin 4 gün evde oluşu zaten yetti yetio banà. Bugün menü yazsam mi yahu . Serpme kahvaltı vardi öğle. Sekerli bişi yemedim ama ....

İyi geceler arkadaşlar Ben de ojemi sürdüm, azıcık kitap okuyup uyuyacağım
Bugün biraz dikkat ettim diye sanki psikolojik hemen göbeğim düz oldu gibi geldii Bakalım cuma ne olucaak

Menu yazmamaya alismamam lazm..
Sabah su
Öğle
Dışarıda kahvalti. Çok acikmistim. Menemen pattis tost hep yedim ya . Aptal saptal sucuk neyin vardı gözüm görmedi açlıktan . Ben salatami istedim. Yedim ama .
Ara biraz kuru üzüm
Akşam
Isirgan otu yumurtali. Yufka ekmekle
2 kaşık yoğurt çorbası

Çay 1 incir 1 kayısı biraz dut ..

eveeettt canlar 1,30 saat platesten sonra soyle rahatlamis bir sekilde sade turk kahvemi icerken size veda edeyim dedim kaptanim kekten sadece iki catal aldim
yarin is gunu basliyor ama bu hafta son haftaya 2 hafta boyunca bahar tatili
tatil demek daha fazla sizle olmak demek ve daha fazla spor demek
neyse benim gece nobetim baslamadim meleklerim misil misil uyurken bende dinleneyim

hepinize iyi geceler

canim hamilesinya sucuktu salamdi cok zararli

gitmeden hasta olan arkadaslar hepinize cok gecmis olsun Allah sifa versin hepinize insallah..

Canımmm sana da iyi geceler, çok öpüyorum

58 olmak istemiyorum, 68 olsam yeter diyorum Saraycam. Ama 65 e kadar inerim. 70 e yaklaşınca frene basmak için mesafem olsun oy ne tatlı hayaller

@Antepia27 sana yazdım ana etiket olmadı. Ablacım seni çok iyi anlıyorum. İnsan sıkıntısı için yapacak birşey bulamayınca yemek tek çözümmüş gibi geliyor ama öyle olmadığını sen hepimizden iyi biliyorsun. Ne kadar kilo o kadar mutsuzluk. Cumaya kadar çok güzel toparlarsın sen. Allah azmini gayretini artırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…