Betül betüüül
Bu hafta o notu yazaydımmm derdirten betül ... bekle ... cumadan sonra krizler senin ola da ... bi cuma da şu kaptanın yüreğini hoop ettirme betül .
İnşallah canım ya cok teşekkür ederim haber veririm kismetseYok canım ya .. sanmam ki @Antepia27 ya seni yalnız bıraksın ...
Yahu zaten kalan 3 gün tutsa kendini yine gider ondan en az 1.5 ...
Benden de o dörtlüye
4 tane paylaşıverin
Çok değnek gördüm eşini
Ola ki aeben haftaya aus ben izne çıkıyorum derseeeeeizinden dönüşte de 5-6 kilo vermişseeee ne anlıyoruzzzz ... kırt kırt operation
yarında yüzersin kesin sen şimdiii
Canım hayırlısı olsun iş ...
Şu an 3 oldunuz haftanın portakalcıları
Şekercim , aklımdaydı zaten ameliyat günün yaklaştı doğru ... hiç stres olmadan geçmişler olacak inşallah .
Telden haber alırım inşallah senden
He heeee rokaaaroka tere dere maydanoz ... yiyin yiyin yağ yakın bacılar diyorum size
Betül betüüül
Bu hafta o notu yazaydımmm derdirten betül ... bekle ... cumadan sonra krizler senin ola da ... bi cuma da şu kaptanın yüreğini hoop ettirme betül .
Amin tatlim çok teşekkür ederimgecmis olsun Allah sifa versin insallah..
Aminnn canım çok teşekkür ediyorumGeçmiş olsun Banuş hep bu değişken havalardan oluyo yaaa çok zor
Sekercikiz sanada şimdiden geçmiş olsun.Rabbim kolaylıklar versin
Teşekkür ederim canım
Amin tatlim insallah çok teşekkür ederimHeh ben de onu merak ettim, ilk öğrenince 5-6 hafta arası oluyor genelde. Bazen keseyi görmek için bir daha çağırıyorlar ya. Maşallah görmüşsünüz. Allah tamamına erdirsin canım
Fatma abla ben de 3 gibi falan yattım ne hikmetse. Sabah da 7 dedi mi kalkmasam olmuyor. Çok şükür bugünümüze
inşallah sorunsuz geçer ameliyatın. Hayırlısıyla sağlığına kavuşursun canım
Nare83 Iş yeri hekiminiz yok mu
Aslında çok merak ediyorum seni verom hep aklımdasın ama işte yazamıyorum her zaman.heleki son günlerde...menüne baktım du bi daha bakayım_AYNURA_ canımmmmm. Bildirimleri açınca mesajini görmek beni çok mutlu etti. Beni etiketle demssin. Nasıl oldgumu sormussun. Çok teşekkürler. İnan ki moral buldum ve abartip bi kac haftada alirdim bu kilolari. Menü yaziyim dé abartmim. Bugüm miktar pek yazamadim da. Yarın da belki öyle olur ama sonrasi her yedigimi saymaya devam etcem.inşallah. Tabi senin desteginle
Yiyen kim kız.
Günlerde sohbette yesen kilo gidermi cadı.
Hem bak bak dün bir bugun iki, ben yıllardır savaşıyom her günde yesem şu an 100 kiloydum
Canım benim sucuk falan yemesen iyi biliyon sen zaten...gerisi hamilesin idare ederdi akşamki yufkanın miktarını bilmediyimden iyi diyemiycem. Keşke akşam yufka yemeseydin de dengeleseydin...su içmeye devam et verom bırakma.tartıldın mı bugün?Menu yazmamaya alismamam lazm..
Sabah su
Öğle
Dışarıda kahvalti. Çok acikmistim. Menemen pattis tost hep yedim ya . Aptal saptal sucuk neyin vardı gözüm görmedi açlıktan .Ben salatami istedim. Yedim ama .
Ara biraz kuru üzüm
Akşam
Isirgan otu yumurtali. Yufka ekmekle
2 kaşık yoğurt çorbası
Çay 1 incir 1 kayısı biraz dut ..
Ausencia Kaptanım dün ki menüm
Sabah; 07:45 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme + 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:10 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon tavuk döner + salata
Ara; 16:00 - 1 ad.maden suyu
Akşam; 21:00 - Yarım kase domates çorbası kıymalı + 1 porsiyon nohut yemeği 3 minik etli + 3 ymk kaşığı yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?