Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy benim halam gelemedi gitti ya, kaç kilo oldun de hele begüm

Daha iyiyim hala etkisindeyim nasıl düzelecek bu akraba işleri bilememekle sadece bekliyorum Eşim kesinlikle yazmıyorsun görmiyim dediGeçeceksin inşallah regli de 23 Nisan sonrası gelir benimde eli kulağında

Daha iyiyim hala etkisindeyim nasıl düzelecek bu akraba işleri bilememekle sadece bekliyorum Eşim kesinlikle yazmıyorsun görmiyim dediGeçeceksin inşallah regli de 23 Nisan sonrası gelir benimde eli kulağında
evet yazma yazma eşin haklı,inanırmısın dün akşam nasıl etkilendiysem rüyamda sizlerle uğraştım

4 gunluk diyeti biraktim arkadaslar 3 ogun bana gore degil ben iki ogun bi ara super oluyor...dahada gördüğüm diyetlere atlamayacam bii saat tutturmusum otutturmuşum o degisince tum bunyem degisiyor bana sıkınti veriyor....

Aksam pek fenaydim 3 badem ve 1 kaşık pekmez yedim cook üşüme geldi....kuru uzum badem ceviz yada kayisi bana enerji veriyirmus ben bu diyeti yapamayacam...bugun biraz karatya iyice bakacam 2 ogun seklinde karatay yapabilirim...

iyi yapmışsın canım, önce sağlık tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…