Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız abla anladım ki açıklamanı..Kaptan yazma dedi demedim ki. Yaz demedi dedjm di . Anliom seni ben . AynurA tutcek beni inşallah. Ben burda mutluyum .

Günaydııın Sabah uyuya kalmışım o yüzden okulda kahvaltı etmek zorunda kaldııım
Günaydın canım çok zararlı yememişsindir inşallah bende kahvaltı yapamadım sabah ama öğle yemeğini bekliyorum
günaydın şeriiii
Geçmiş olsun canım hasta mısın

Şansa Sheriim benimde denk gelmesin diye dua ediyorum normalde 20 leri reglSu içmen gerek ama biliyorsun susuz bir işe yaramıyor bu diyet sanki

Günaydın masumm.
Bugun nasilsin ? Boğazların nasıl oldu ?

papatya çayı , gargara filan daha iyi gibi antibiyoik içmememyi zorluycm
kahve içmemem laızma ma dayanamadım kahve içiyoru m şuan

Nare83 çok geçmiş olsun ....
orada kafanı kaldıramaz haldeyken hangi işi yapabileceksin ki.... bence sen yine de en azından erken çıkmak için izin iste. vermezse onun ayıbı

saoll cnmm , işteee burdasın ya o yetiyor demekki 3 ten sonra izin alıp gdecegim inş

Yol vero moral bozuk değil de hava içimi karartti.
vorones
Ayy bilirm. Güneş enerjisi ile çalışan ben hiç gelemem öyle havaya. Dün iyi gezmisiz şu bacaklarım baldirlarim hamlamis. bugün hava güzel olursa bisikleti çıkarcam kız çok heyecanlıyım . O yüzden o kotu hava orda kalsın madem gönderme buraya

Ya mimu88 desemmi demesemmi bilemedim.dun umayın listeyi yapayım dedim kinoali kerevizli corba pisirdim.ogle zorla içtim resmen depresyona girdim.

Umay depresyonunu dibinde yaşadım ben Mr değnekte ... yeminle adam 5 gün hayattan soğudu .. tek yaptığı ...açımmm ....öğle ne var ... ikindi ne var ?
Ara öğünleri yanına koyuyordum , çocuk gibi wp tan mesaj sürekli ... fotolarını çekip ne zaman yiyecem bunları

Canim sen hangi sehirdeydin ? Biz martin basinda yaptik tatili :)

Degisse iyi olur :) yarin sohbet var menü corba zaten yogurdumu alir giderim :)

Neyse o da bir şeydir .
En azından biraz uyuma ya da dinlenme fırsatın olur evde .

Aynen kuzum akrabalar arasında tartışma gelişti bayağı kötü oldum akşam öyle olay benimle olmadı ama eşim olduğundan içine dahilim

eşin varsa sende varsın demek zaten . gergin ortamlar cidden yorar insanı .
Halledilmiştir umarım .

Ne güzel ya biri yemeklerimi hazirlayip önüme koysa varya deli diyet yaparim

Gerisi nanaya koptumSağlıklı menü daha ne olsun

Hiç damak zevkimize uymuyor.sebze suları vs neyse de.o sebze corbalari.tarifte tuz da yok.hayattan bezdirdi.

Neyse o da bir şeydir .
En azından biraz uyuma ya da dinlenme fırsatın olur evde .

eşin varsa sende varsın demek zaten . gergin ortamlar cidden yorar insanı .
Halledilmiştir umarım .
Yok küstüler bakalım ne olacak bayağı celallendi kavga insanlar eltimle eşim girdi birbirine kayınvalideye imalarda bulunuyor diye eltim sürekli eşim patladı Bende sessizce bekliyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…