Kız abla anladım ki açıklamanı..Kaptan yazma dedi demedim ki. Yaz demedi dedjm diYemekleri de halledip geldim şükür ...
İşler de bitti.
Kahvemi ancak aldım .
Güzel menü olmuş betül ... bu şekilde devam ediyorsun ama hedefin 500 gr:) zaten kaçamaklı menülerle 400 veriyorsun .. bu şekilde çok daha iyi gider , gitmesi gerek .. sadece matematik tabii bu .
Tamam canım ... her şey kolay ve sağlıkla geçsin senin için .
Günaydın daktırım , günaydınnn saydınnnn .
Gayeeeet güzel , dengeli menü nil . nohut akşam akıbeti ne olur bilmiyorum da ... menü güzel .
Hadi bakalım mücverimmm ... sevindim çok . kırtul şu kaknem sayıdan artık .
Yahuuuuu melek öldü mü sence :)))
Daha önce yazmıştım canım ... benim meta hızlıdır bilenler bilir :) 4 günde ilk gün 100 gr...ikinci gün onu sıfır :))) ne olduysa 3 ve 4 ten sonra oldu bende.
Diyet önce insanı mutlu etmeli ... bu diyetin sonucu mutlu ediyordu evet ama yaparken işkenceye dönüyorsa ... zorlamanın alemi yok . Ben zorladım mesela zamanında isveç diyetinde .... bir diyetten bu kadar nefret etmemiştim ... böğüre böğüre tamamladım o 13 günü seneler evvel.. yeminle şu an isveç adı duyduğumda bi tuhaf oluyorum ...
Ne güzel an ...kalp atışları .. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin .
Verooo ..ben sana menü yazma demedim ... ben onu niye yedin bunu niye yedin diye hamile birine ikazda bulunmam kolay kolay dedim . Abur cubur ve paketli , sağlıksız ürünler hariç . Onlara da zaten gerek yok diye yazdım .
Açıklama 200 oldu bu ...
Günaydınnnn ...burnuma sağlıksız poğaça , börek kokuları geliyor ... keşke soğuk sandviç tarzı bir şey olsa mesela:)
Hadii gazan mübarek olsun ...
Bence değişebilir ama tahmin sadece :)
Akşam midem açtı kaptanım zaten üzerine dayak yemiş gibi oldum sindi emin ol
Günaydın canım çok zararlı yememişsindir inşallah bende kahvaltı yapamadım sabah ama öğle yemeğini bekliyorumGünaydııınSabah uyuya kalmışım o yüzden okulda kahvaltı etmek zorunda kaldııım
Geçmiş olsun canım hasta mısıngünaydın şeriiii
1 adet.düne göre arti 400 cumaya göre arti 100 'şeri geldi haaaniimmm.
Yarin ovulasyon gunum, sizde.regl bende ovulasyon.
Napek
Ay ama hic su icemiyorum ben ya.
Dün 1000 ml yazdim menume icerim.o kaa.diye ama 500 ml.de.kaldim maalesef
Günaydın masumm.
Bugun nasilsin ? Boğazların nasıl oldu ?
Nare83 çok geçmiş olsun ....
orada kafanı kaldıramaz haldeyken hangi işi yapabileceksin ki.... bence sen yine de en azından erken çıkmak için izin iste. vermezse onun ayıbı
Aynen kuzum akrabalar arasında tartışma gelişti bayağı kötü oldum akşam öyle olay benimle olmadı ama eşim olduğundan içine dahilimOyyyy kim dövdü bakayım :)
Atladım okurken herhalde , yorucu bir akşmadı herhalde kuzum ?
Ayy bilirm. Güneş enerjisi ile çalışan ben hiç gelemem öyle havaya. Dün iyi gezmisiz şu bacaklarım baldirlarim hamlamis.
Yamimu88 desemmi demesemmi bilemedim.dun umayın listeyi yapayım dedim kinoali kerevizli corba pisirdim.ogle zorla içtim resmen depresyona girdim.
Canim sen hangi sehirdeydin ? Biz martin basinda yaptik tatili :)eveeettt canlar 1,30 saat platesten sonra soyle rahatlamis bir sekilde sade turk kahvemi icerkensize veda edeyim dedim kaptanim kekten sadece iki catal aldim
yarin is gunu basliyor ama bu hafta son haftaya 2 hafta boyunca bahar tatili
tatil demek daha fazla sizle olmak demek ve daha fazla spor demek
neyse benim gece nobetim baslamadim meleklerim misil misil uyurken bende dinleneyim
hepinize iyi geceler
Degisse iyi olur :) yarin sohbet var menü corba zaten yogurdumu alir giderim :)Yemekleri de halledip geldim şükür ...
İşler de bitti.
Kahvemi ancak aldım .
Güzel menü olmuş betül ... bu şekilde devam ediyorsun ama hedefin 500 gr:) zaten kaçamaklı menülerle 400 veriyorsun .. bu şekilde çok daha iyi gider , gitmesi gerek .. sadece matematik tabii bu .
Tamam canım ... her şey kolay ve sağlıkla geçsin senin için .
Günaydın daktırım , günaydınnn saydınnnn .
Gayeeeet güzel , dengeli menü nil . nohut akşam akıbeti ne olur bilmiyorum da ... menü güzel .
Hadi bakalım mücverimmm ... sevindim çok . kırtul şu kaknem sayıdan artık .
Yahuuuuu melek öldü mü sence :)))
Daha önce yazmıştım canım ... benim meta hızlıdır bilenler bilir :) 4 günde ilk gün 100 gr...ikinci gün onu sıfır :))) ne olduysa 3 ve 4 ten sonra oldu bende.
Diyet önce insanı mutlu etmeli ... bu diyetin sonucu mutlu ediyordu evet ama yaparken işkenceye dönüyorsa ... zorlamanın alemi yok . Ben zorladım mesela zamanında isveç diyetinde .... bir diyetten bu kadar nefret etmemiştim ... böğüre böğüre tamamladım o 13 günü seneler evvel.. yeminle şu an isveç adı duyduğumda bi tuhaf oluyorum ...
Ne güzel an ...kalp atışları .. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin .
Verooo ..ben sana menü yazma demedim ... ben onu niye yedin bunu niye yedin diye hamile birine ikazda bulunmam kolay kolay dedim . Abur cubur ve paketli , sağlıksız ürünler hariç . Onlara da zaten gerek yok diye yazdım .
Açıklama 200 oldu bu ...
Günaydınnnn ...burnuma sağlıksız poğaça , börek kokuları geliyor ... keşke soğuk sandviç tarzı bir şey olsa mesela:)
Hadii gazan mübarek olsun ...
Bence değişebilir ama tahmin sadece :)
Bana da gelir dediydin kaptanicem gelmediSu içemiyorum diye bir şey var mı şeri.. ? senin menülerde su 3 ü bulur geçerdi... demek ki içebiliyorsun .
Bence ihmal ediyorsun .
Diğer konu no comment . Cumaya kadar geçer umarım .
2 güne gelir o ...
papatya çayı , gargara filan daha iyi gibi antibiyoik içmememyi zorluycm
kahve içmemem laızma ma dayanamadım kahve içiyoru m şuan
saoll cnmm , işteee burdasın ya o yetiyor demekki 3 ten sonra izin alıp gdecegim inş
Aynen kuzum akrabalar arasında tartışma gelişti bayağı kötü oldum akşam öyle olay benimle olmadı ama eşim olduğundan içine dahilim
Ne güzel ya biri yemeklerimi hazirlayip önüme koysa varya deli diyet yaparimUmay depresyonunu dibinde yaşadım ben Mr değnekte ...yeminle adam 5 gün hayattan soğudu .. tek yaptığı ...açımmm ....öğle ne var ... ikindi ne var ?
Ara öğünleri yanına koyuyordum , çocuk gibi wp tan mesaj sürekli ... fotolarını çekip ne zaman yiyecem bunları
Gerisi nanaya koptumDün menumu paylasmamisim
Sabah bademli kurukayisili erikli tarcinli laktizsuz süt
Ara sebze suyu
Öğle kimi ali çorba
Akşam ton balıklı salata
Kuru bi kaç meyve
Öğleye kadar umay gerisi nanayyyy
Ahu060812 40 dk yuruyus
Hiç damak zevkimize uymuyor.sebze suları vs neyse de.o sebze corbalari.tarifte tuz da yok.hayattan bezdirdi.Umay depresyonunu dibinde yaşadım ben Mr değnekte ...yeminle adam 5 gün hayattan soğudu .. tek yaptığı ...açımmm ....öğle ne var ... ikindi ne var ?
Ara öğünleri yanına koyuyordum , çocuk gibi wp tan mesaj sürekli ... fotolarını çekip ne zaman yiyecem bunları
Aynen hatta kayseri de diyet yemek yeri açılmış.5 günlük paket mi alsam.Ne güzel ya biri yemeklerimi hazirlayip önüme koysa varya deli diyet yaparim
Yok küstüler bakalım ne olacak bayağı celallendi kavga insanlarNeyse o da bir şeydir .
En azından biraz uyuma ya da dinlenme fırsatın olur evde .
eşin varsa sende varsın demek zaten . gergin ortamlar cidden yorar insanı .
Halledilmiştir umarım .
Kendimi zor tuttum walla peynir ekmeğe gomulmemek icinGerisi nanaya koptumSağlıklı menü daha ne olsun
Bende balkabakli corba yapmistimHiç damak zevkimize uymuyor.sebze suları vs neyse de.o sebze corbalari.tarifte tuz da yok.hayattan bezdirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?