Dün menumu paylasmamisim
Sabah bademli kurukayisili erikli tarcinli laktizsuz süt
Ara sebze suyu
Öğle kimi ali çorba
Akşam ton balıklı salata
Kuru bi kaç meyve
Öğleye kadar umay gerisi nanayyyy
Ahu060812 40 dk yuruyus
Bana da gelir dediydin kaptanicem gelmedi
Ne güzel ya biri yemeklerimi hazirlayip önüme koysa varya deli diyet yaparim
Hiç damak zevkimize uymuyor.sebze suları vs neyse de.o sebze corbalari.tarifte tuz da yok.hayattan bezdirdi.
Oyyy güzelmis ama para dayanmaz onlara :)Aynen hatta kayseri de diyet yemek yeri açılmış.5 günlük paket mi alsam.
Yollayimmi çorbayı
Daktırın ki gelir ....
Bunun için deli para ödeyenler var . Umay yapıyorum ...öde para ... yemekler kapında
Ben çok sevmiştim hepsini ...
Eşime yaparken yedim hepsinden o hafta .
Hmmm tuzsuz olduğu hiç belli bile değildi , onca baharatla .. güzeldi güzeeeeel
He ya detoks sularini bile hazirliyorlar,bu zenginler niye kilolu anlamiyorum
Daktırın ki gelir ....
Bunun için deli para ödeyenler var . Umay yapıyorum ...öde para ... yemekler kapında
Ben çok sevmiştim hepsini ...
Eşime yaparken yedim hepsinden o hafta .
Hmmm tuzsuz olduğu hiç belli bile değildi , onca baharatla .. güzeldi güzeeeeel
Yok küstüler bakalım ne olacak bayağı celallendi kavga insanlareltimle eşim girdi birbirine kayınvalideye imalarda bulunuyor diye eltim sürekli eşim patladı Bende sessizce bekliyorum öyle
Kendimi zor tuttum walla peynir ekmeğe gomulmemek icin
Yaz geldi domateste eklenecek offKendimi zor tuttum walla peynir ekmeğe gomulmemek icin
Yok aslında az olaylar farklı oldu kaptanım dur sana yazarım benBekle sen bence de .. çok mu laf sokuyor eltin ? eşin mi fazla korumacı davrandı annesine ?
Tuttuysan iyi
Ayy canım çekti eve gidip domates peynir yiyeyim öğle yemeği vaktiYaz geldi domateste eklenecek off
Ayy dur kız bak kötüye uydurdum yaAyy canım çekti eve gidip domates peynir yiyeyim öğle yemeği vaktison 13 dk
Sherry su yu azaltmis. Motivasyonunun toparlayip yenecekmis seniShery rakibem neler yapıyorsun bak ben
Ortalığı karıştırma eti pufSherry su yu azaltmis. Motivasyonunun toparlayip yenecekmis seni
Kız domates peynir kadar güzel ve diyet bişi mi var. Ekmek arası dimedik yaaa oooaaa bakkAyy dur kız bak kötüye uydurdum ya
He benim aklım neden ekmek arasına gitti ki hep onları ekmek arası hayal ediyorumKız domates peynir kadar güzel ve diyet bişi mi var. Ekmek arası dimedik yaaa oooaaa bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?