Evvet bi de kv siz bi hayatKesinlikle huzur bir arada olmak sağlıklı olmak ve sevmek tır
Yaa canımsın ablammOoo bitanesin kozam kuzum...ben eski kaptanın olarak seni tutuyom bak.. yürüüüü koza...koşşş...al kaptanın ponponlarınıııı...
Akşamdan anneme söylersem salata da götürebilirim yanıma Bu akşam söyliyeyeğim barii..
Olsun canım.çocuklarınla kocanla evinde mutluysan vardır huzur mutlaka
Kız o bendede var ama iyidir allah başımızdan eksik etmesin inşallah seninki de fark eder hatalarını da huzur verir sevdirir kendiniEvvet bi kv siz bi hayat
Kaptanım koza çok söz dinleyen akıllı bi kızdır...bi de güzel ailesi var...annesi kesin yapar ona güzel salatalar...Demek ki mutlaka bir B planı olabiliyormuş
Evettt ama bazen psikolojiman doymuyomuş gibi hissediyorumDemek ki mutlaka bir B planı olabiliyormuş
Kız o bendede var ama iyidir allah başımızdan eksik etmesin inşallah seninki de fark eder hatalarını da huzur verir sevdirir kendini
Kaptanım koza çok söz dinleyen akıllı bi kızdır...bi de güzel ailesi var...annesi kesin yapar ona güzel salatalar...
Oyy darısı benim de başıma...1haftadır kv ile muhattap deyildi hayat bana güzeldiDış mihraklar karışmadığı sürece çok şükür ama geçen yaz bize iyi bir ders oldu artık o dış mihraklar fazla karışamıyor
Kaptanım koza çok söz dinleyen akıllı bi kızdır...bi de güzel ailesi var...annesi kesin yapar ona güzel salatalar...
Evettt ama bazen psikolojiman doymuyomuş gibi hissediyorumSanki o bir dilim ekmeği yemezsem derslere konsantre olamaıycakmışım gibiii
Maşallah canım çok şükür...benim için olacak şey deyil.kızları kocası düzeltememiç onu ben mi düzelticem...tüm aile "felç" onun yüzündenKız o bendede var ama iyidir allah başımızdan eksik etmesin inşallah seninki de fark eder hatalarını da huzur verir sevdirir kendini
Amin amin haklısın aslında bende çok haksızlık gördüm ama hep içime attım zamanla söyledim kırgınlıklarımı ve yavaş yavaş yoluna girdi hayatımızSende iyisin pamuğum .. siz karşılıklı bulmuşsunuz birbirinizi ..
Rabbim bozmasın .
Oy canım Allah ıslah etsin onu inşallah doğru yolu göstersinMaşallah canım çok şükür...benim için olacak şey deyil.kızları kocası düzeltememiç onu ben mi düzelticem...tüm aile "felç" onun yüzünden
Yaa bende iyi bir noktaya daha gelemedim ama kendinden umudunu kesmiş insanları görünce hep gelin bizim takıma sizde gayret edin demek istiyorum
Menü
1 bardak yeşil çay.
Sabah; 1 elma ve 1 bardak süt.
Öğlen; 4 köfte, yeşil salata.
Akşam; 2 but, yeşil salata.
Su: 2.5 lt.
Spor: 45 dakika yürüyüş , 1saat pilates.
Ahu060812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?