Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa bende iyi bir noktaya daha gelemedim ama kendinden umudunu kesmiş insanları görünce hep gelin bizim takıma sizde gayret edin demek istiyorum

Kaptanım koza çok söz dinleyen akıllı bi kızdır...bi de güzel ailesi var...annesi kesin yapar ona güzel salatalar...

O zaman bu şansını güzel değerlendirmeli ... anneciğini de öperim :) muhtemelen akranızdır zaten

Evettt ama bazen psikolojiman doymuyomuş gibi hissediyorum Sanki o bir dilim ekmeği yemezsem derslere konsantre olamaıycakmışım gibiii

Bir daha okusana ... mantıklı gelecek mi

Kendini kandırma hiç güzelim ... ekmeksiz diyet olmasın ama açmasız pilavsız olsun

Yaa bende iyi bir noktaya daha gelemedim ama kendinden umudunu kesmiş insanları görünce hep gelin bizim takıma sizde gayret edin demek istiyorum

Bence gayet iyi bir noktaya geldin ece ... daktırım dediği azim cidden doruk noktada imiş sende senin için buradan sonrası çorap söküğü gibi ...
Açıkcası yarışmadan ne zaman ayrıldığına bakarken geçmişi görünce korkmuştum ya ... utandım öyle düşündüğüm için

Yukarıda oturan bir komşum var anne baba 2 kız bir erkek çocuk hepsi kilolu hemde zor yürüyorlar sanırım rahatsızlıkları da var önümüzde park ama ben 2 senedir burdayım daha 1 defa yürüdüklerini görmedim ortaokul talebesi şimdiden şeker hastası her gün ellerinde cips kola beyaz ekmek o değil çocuklara üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…