Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Büyüğün sınavı oğlanın okulu kızın 3 yaş sendromu faaliyetleri küçüğün dişi çişi hastalığı derken ömür geçiyor bir kosturmacayla Rabbim yokluklarını göstermesin
Aminnn canim seni hayal ettim bi an abowww rabbim kolaylik versin...ama kelebegim demisti sen sakin bi anneymissin tebrikler vallaha...

Bizim bir komşumuzda vardı bu ... sebebi de vardı söylemişti de yazmayayım şimdi .
Psikolojik diyeyim .
Evet psikolojik sanirim..28 yasinda kuzenimi kaybettim bir hafta boyunce kahvalti yaptim ciktik kv sonra gece 10 a kadar oyle oturmustum. Esim arada beni alip uzaklastirdi o arada biseyler yedim yoksa cok kotuydum...

Biraz önce kıyma kavurdum 4 köfte büyüklüğünde, içine maydanoz kattim. Sağ orta parmağımı geçen kesmiştim hiç köfte yoguracak durumda değildi. Böylede olur sanırım... Sabah meyve olarak 1 küçük muz düşünüyorum bu ara bacağımda kramplar olmaya başladı çünkü.

Çok uykum var. Uyuyacağım birazdan. Hepinize iyi geceler

Teşekkür ederim:) tanışalım öyleyse. Ben 22 yaşındayım boyum 171-172 kilom cuma 68 di. Tıp okuyorum İstanbulda. Bundan bir iki ay öncesine kadar bazı sebeplerden dolayı aşırı depresif mutsuz kendine güvenini yitirmiş biriydim şimdi ise çok uyumlu mutlu özgüvenli yaşam enerjisiyle dolu bir kız oldum buradakiler belki bu değişimi fark etmişlerdir tatlıyı çok severim ve ya hep ya hiç kuralım vardır mayısta kongre galası temmuzda arkadaşımın düğünü var. Hazırlıklarım son hız devam ediyor. Böylee :)))

Ben susuyorum cuma tartım konuşsuuuun Bugün arkadaşlarımın tüüm tatlı tekliflerini reddettim regl olmama rağmen bakalım cuma ne olucaaaak
Ooo olaaayyyy d ama ablan star bebeğim

Ooo bitanesin kozam kuzum...ben eski kaptanın olarak seni tutuyom bak.. yürüüüü koza...koşşş...al kaptanın ponponlarınıııı...
Aboo neler oliyy burda pozitif ayrımcılık @Ausencia bana sahip çık

Ne kadar kısa ve net bir menü olmuş vampir .
Sabah güzel ..kahvaltı en önem verdiğim öğün . o sağlam olunca ... akşamda öyle ..
beğendim ben .
Salı günleri ders saatim bi garip abla öğlenim standart oluyor genelde akşama da tavuk tok tutuyor :)

Kizlar merhaba Ausencia ausum bu hafta takima geleyim ama menu yazmayayim diyetten koptum adapte olamiyorum biraz kendimi strese sokmadan moda gireyim..1 hafta musade istiyorum diyet konusunda..

Harika bi sonuç alicaksın. Cuma günü. Ben senin kararlı ve disiplinli halini çok seviyorum ya.
Teşekkür ederim canım. 1 ay önce ki halimden eser yok . Kendimi çok iyi hissediyorum. Arkadaşlarda baya kilo verdiğimi incelediğimi söylüyor. Başkalarından bunları duymak motive ediyor doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…