Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hani aus ilk geldiyimde bir şey demişti insan olarak sevmiyorum kv i diye.benimki de aynı huyunu suyunu blraktım kalbini,insanlığını sevmiyorum...gecs gece nerden geldi yine bu konu yayazınca o kadae şey yazasım var ki ama işte olmuyor yazamıyom fazla...

Yani, ekler benim neyime. Ev yapımı ama olsun. Bir de ara çok uzadığı için acıktım sanırım. 9 gibi kahvaltı yaptıysam 4te ancak yedim gün öğününü. Çarşıda dolap bakma işimiz vardı gene eşimle. Çok oyalandık. Haftaya da gün bende. Sağlıklı şeyler yapsam, herkes rahat yese..

Çok yazık çok benim ablamın kızı var bildiğin obez çok üzülüyorum ama ablam verir verir diyor çocuk çocukluğunu yaşayamadı lunya tanır kendisini

Yusufun da en yakın arkadaşı 40 küsür kilo ... daha 7-8 yaşındalar .. bize gelir ... geçen yaz çok terli geldiler top oynamaktan ... Atlet değiştireyim dedim Yusufunkiler olmaz mümkn değil ... eşimin küçülmüşlerden giydirdim .. öyle üzüldüm ki ...koca bir göbeği vardı ..ve sadece abur cubur yiyor ... sadece..

Çok yazık çok benim ablamın kızı var bildiğin obez çok üzülüyorum ama ablam verir verir diyor çocuk çocukluğunu yaşayamadı lunya tanır kendisini
Eylül'ü bilmez miyim çokta güzel kız keşke kendini tutabilse , çok da güzel kilo veriyor yapınca

Eylül'ü bilmez miyim çokta güzel kız keşke kendini tutabilse , çok da güzel kilo veriyor yapınca
Verir ablası da tutamiyor işte şimdi bir kardeşi daha oldu uzun dönem hazır yediler ablam hamile iken ama şimdi dikkat ediyor dedi ablam belki bu sefer başarır

Ausencia canım önümüzdeki pazartesi inşallah ne bileyim iyi gidiyor eski tatlı krizleri kalmadı
Kacamakta yapmiyoruz
Bu buçuk saat bisiklet Ahu060812

Vücudun alıştı çünkü dilekcim ... artık beyinden sinyaller gelip durmuyor ..şükür ...

Ya evet ... komşumda olsa idi ..akrabamda .. o fıtrattaki birini sevmezdim .. bencil insan sevmem ... hep ben hep ben ... hep bana hep bana nefret ederim ... kıskanç insan sevmem ...yüzüne başka arkadan başka konuşanı sevmem .... hele hele kıvıran insan hiç ... ayyy hepsi var kadında

Yap canım senin elinde bu ...
Salata çeşitlerini fazla yap.

Sağol ablacımm bu iltihaplı gözlerle ağlattılar bi de beni şiştim iyice yüzüm gözüm kocaman oldu hala makale çevirmeye çalışıyorum bu ara çok bunaldım

Yaaa ben geçmişte atladım mı ?
Geçmiş olsun çok .

Sabah: 1 hş yumurta, 1 dl ekmek, 1 kk peynir, domates
Ara: 1 elma
Öğle: Çilek+süt+yulaf
Ara: 1 activia
Akşam: 2 tavuk but, salata

Ne kadar kısa ve net bir menü olmuş vampir .
Sabah güzel ..kahvaltı en önem verdiğim öğün . o sağlam olunca ... akşamda öyle ..
beğendim ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…