- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Ben de bu hafta 63 leri görmeyi hedefliyorum bakalım :)Mor Vampirella @koza16 kızlarrrr haftanın birincisi geldi : @Dersaadet_
Bu hafta 67 leri görecem inanıyorumsiz neler yapıyorsunuz
Yani, ekler benim neyime. Ev yapımı ama olsun. Bir de ara çok uzadığı için acıktım sanırım. 9 gibi kahvaltı yaptıysam 4te ancak yedim gün öğününü. Çarşıda dolap bakma işimiz vardı gene eşimle. Çok oyalandık. Haftaya da gün bende. Sağlıklı şeyler yapsam, herkes rahat yese..Şu üstteki mesajdan sonra bu menüyü görünce ...bi şükür dedim ...
Yat dinlen ... sıcak bir şeyler iç ... ama lütfen o dehşet açlığa kapılıp mutfakta soluğu alma ...lütfen .
Onlara yaptıklarının acısı öğlen çıkmış zaten .. köz patlıcan ve yoğurtlu salata yetermiş günde .. hadi sarmada olsun ... börek ve eklere hiç dokunmamalıydın
Ambalajlı ürünlerden uzak durduğun sürece tatlı istediğine cevap ver .
Bol çorbalı bir gün olmuş ... bu hafta nasıl durumlar dely ?
Tartılmışsındır sen kesin .
su içesi gelmiş :) böyle kalır ek mek gelmezse ..modifiye falan iyi bence .
Ekmek çok az değil ... sağlıksız bir gün olmuş .
Üstelik nasıl olsa iki öğün yediğin için diğer öğünü dengelersin demiştim ama sen 3 e çıkarıp üçüne de karbon koymuşsun .
Saati erken .. gün içinde de öğle ve akşam da ekmek yok .. bence sorun olmaz o minnak ekmek (beyaz değildir tabii ve cidden minnaktır )
Ama böyle sinirlenince dolapta ne işimiz var yahu ... daha da sinir oluyoruz bence bir de üzerine yedik diye
hoş geldin 4 günsen daha yeni yapmıştın ama
2 gün daha var fatma ...aynı sistem devam et .. umarım o kaçamaklı günlerin artısı çok değildir bu sefer .
Sporunda kolay gele canım ... menünde güzel ... istikrar devam maşallahdiyetisyen kontrolün ne zaman ?
Yağ kas durumunu merak ettim .
Sağol ablacımm bu iltihaplı gözlerle ağlattılar bi de beni şiştim iyice yüzüm gözüm kocaman oldu hala makale çevirmeye çalışıyorum bu ara çok bunaldımOF of Allah acil şifalar versin güzelim benim...
Çok yazık çok benim ablamın kızı var bildiğin obez çok üzülüyorum ama ablam verir verir diyor çocuk çocukluğunu yaşayamadı lunya tanır kendisiniYukarıda oturan bir komşum var anne baba 2 kız bir erkek çocuk hepsi kilolu hemde zor yürüyorlar sanırım rahatsızlıkları da var önümüzde park ama ben 2 senedir burdayım daha 1 defa yürüdüklerini görmedim ortaokul talebesi şimdiden şeker hastası her gün ellerinde cips kola beyaz ekmek o değil çocuklara üzülüyorum
Ağustosa kadar devam
Bi de spora devam ...
Sağol ablacım havalar çok değişken yaza giderayak hasta olduk takımca vallatekrar geçmiş olsun tatlım dikkat et iyi bak kendine.
Yukarıda oturan bir komşum var anne baba 2 kız bir erkek çocuk hepsi kilolu hemde zor yürüyorlar sanırım rahatsızlıkları da var önümüzde park ama ben 2 senedir burdayım daha 1 defa yürüdüklerini görmedim ortaokul talebesi şimdiden şeker hastası her gün ellerinde cips kola beyaz ekmek o değil çocuklara üzülüyorum
Sağol fıstıkk. Nasıl gidiyor diyet, dersler :)Geçmiş olsun kuzu dikkat et
Eylül'ü bilmez miyimÇok yazık çok benim ablamın kızı var bildiğin obez çok üzülüyorum ama ablam verir verir diyor çocuk çocukluğunu yaşayamadı lunya tanır kendisini
Oy canım benim...iltihaplı gözü eskimiş demli çayla sil güzelim.. çok işe yarıyorSağol ablacımm bu iltihaplı gözlerle ağlattılar bi de beni şiştim iyice yüzüm gözüm kocaman oldu hala makale çevirmeye çalışıyorum bu ara çok bunaldım
Verir ablası da tutamiyor işte şimdi bir kardeşi daha oldu uzun dönem hazır yediler ablam hamile iken ama şimdi dikkat ediyor dedi ablam belki bu sefer başarırEylül'ü bilmez miyimçokta güzel kız keşke kendini tutabilse , çok da güzel kilo veriyor yapınca
Yarın deneyim ablacımOy canım benim...iltihaplı gözü eskimiş demli çayla sil güzelim.. çok işe yarıyor
Hani aus ilk geldiyimde bir şey demişti insan olarak sevmiyorum kv i diye.benimki de aynı huyunu suyunu blraktım kalbini,insanlığını sevmiyorum...gecs gece nerden geldi yine bu konu yayazınca o kadae şey yazasım var ki ama işte olmuyor yazamıyom fazla...
Yani, ekler benim neyime. Ev yapımı ama olsun. Bir de ara çok uzadığı için acıktım sanırım. 9 gibi kahvaltı yaptıysam 4te ancak yedim gün öğününü. Çarşıda dolap bakma işimiz vardı gene eşimle. Çok oyalandık. Haftaya da gün bende. Sağlıklı şeyler yapsam, herkes rahat yese..
Sağol ablacımm bu iltihaplı gözlerle ağlattılar bi de beni şiştim iyice yüzüm gözüm kocaman oldu hala makale çevirmeye çalışıyorum bu ara çok bunaldım
Bende taziye evinde su bile icemem cook ilginc ne ikram ederlerse yiyemiyorum agzimda büyüyor...Hiç anlaşılmadı kaptanim
Ya aslında çok kilolular vardı üzüldüm onlara ya
Sabah: 1 hş yumurta, 1 dl ekmek, 1 kk peynir, domates
Ara: 1 elma
Öğle: Çilek+süt+yulaf
Ara: 1 activia
Akşam: 2 tavuk but, salata
Bizim bir komşumuzda vardı bu ... sebebi de vardı söylemişti de yazmayayım şimdi .Bende taziye evinde su bile icemem cook ilginc ne ikram ederlerse yiyemiyorum agzimda büyüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?