Bende mutfağı toplayıp yatayım iyi geceler hanımlar
Evet psikolojik sanirim..28 yasinda kuzenimi kaybettim bir hafta boyunce kahvalti yaptim ciktik kv sonra gece 10 a kadar oyle oturmustum. Esim arada beni alip uzaklastirdi o arada biseyler yedim yoksa cok kotuydum...
Bazen bende sabrım taşıyor
Herkeslere hayırli geceler
Biraz önce kıyma kavurdum 4 köfte büyüklüğünde, içine maydanoz kattim. Sağ orta parmağımı geçen kesmiştim hiç köfte yoguracak durumda değildi. Böylede olur sanırım... Sabah meyve olarak 1 küçük muz düşünüyorum bu ara bacağımda kramplar olmaya başladı çünkü.
Çok uykum var. Uyuyacağım birazdan. Hepinize iyi geceler
Teşekkür ederim:) tanışalım öyleyse. Ben 22 yaşındayım boyum 171-172 kilom cuma 68 di. Tıp okuyorum İstanbulda. Bundan bir iki ay öncesine kadar bazı sebeplerden dolayı aşırı depresif mutsuz kendine güvenini yitirmiş biriydim şimdi ise çok uyumlu mutlu özgüvenli yaşam enerjisiyle dolu bir kız oldum buradakiler belki bu değişimi fark etmişlerdirtatlıyı çok severim ve ya hep ya hiç kuralım vardır mayısta kongre galası temmuzda arkadaşımın düğünü var. Hazırlıklarım son hız devam ediyor. Böylee :)))
Ooo olaaayyyyd ama ablan star bebeğim
Aboo neler oliyy burda pozitif ayrımcılık@Ausencia bana sahip çık
Kizlar merhabaAusencia ausum bu hafta takima geleyim ama menu yazmayayim diyetten koptum adapte olamiyorum biraz kendimi strese sokmadan moda gireyim..1 hafta musade istiyorum diyet konusunda..
En güzel motivasyon dà o değil mj zaten. Tabi bi de olmayan kıyafetlerin cuk oturması BOl olmasi. . . Hedefine yakın zamanda sağlıkla ulaş. İnşaallah.Teşekkür ederim canım. 1 ay önce ki halimden eser yok . Kendimi çok iyi hissediyorum. Arkadaşlarda baya kilo verdiğimi incelediğimi söylüyor. Başkalarından bunları duymak motive ediyor doğrusu
Şükür bir sıkıntı yok Can'ım..oluyor ya uzun süren diyet dönemlerinde bi kafamı yoğunlaştırmam lazım diyet konusunda..Tamam canım benim müsade senin ... umarım ters giden şeyler yoktur ... diyete adaptasyon bir önceki hafta gitmişti sende zaten .... toparlanır kesin de ... benden tavsiye sırtına bolca artı bindirme hülyam ... sen başladı mı iyi gidebiliyorsun
Bana bunlarla gelin
ya ne güzel yaaaa ... Rabbim huzurunuzu da neşenizi de daim etsin .
Sabah açlık hiç sevmem bilirsin .
Metanı çalıştırmak için vaktin yoksa da ... eline bir elma al ... ağzına bir iki parça peynir at .. ama mutlaka ye bir şey .
Onun dışında güzel .
Cok zor canım başınız sağolsunEvet psikolojik sanirim..28 yasinda kuzenimi kaybettim bir hafta boyunce kahvalti yaptim ciktik kv sonra gece 10 a kadar oyle oturmustum. Esim arada beni alip uzaklastirdi o arada biseyler yedim yoksa cok kotuydum...
Sabah tertılıcam abla yazarım bende merak ediyorumTartıldın mı canım ? Bana bir kaç gündür menülerine bakınca bütün artılar gitti ... hatta yerine minik eksiler geldi gibi geliyor
Şükür bir sıkıntı yok Can'ım..oluyor ya uzun süren diyet dönemlerinde bi kafamı yoğunlaştırmam lazım diyet konusunda..
Iyi geceler şekerler. Belim çok ağırıyoruyuyayım da dinleneyim. Allah rahatlık versin herkese ♡♡♡
Sabah tertılıcam abla yazarım bende merak ediyorum
Ahahaİyi gecelerr canım
Mekanı cennet olsun
İyi geceler canımmm
Sana da iyi geceler canım
ve olur tabii ki miktar belirtmek için 4 köfte kadar et zaten ... köfte olmak zorunda değil .
Tamam dedeye sahip çıkıyorum :) bir kaptan olarak taraf tutamam ama takımın 1.liği için önce liste diyorum
Şekercim Allah yardımcın olsun .Günaydın kizlarrr birazdan ameliyata gidicem dualarınızı eksin etmeyin lutfen öpüyorum hepinizi çıkınca görüşürüz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?