Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende mutfağı toplayıp yatayım iyi geceler hanımlar

İyi gecelerr canım

Evet psikolojik sanirim..28 yasinda kuzenimi kaybettim bir hafta boyunce kahvalti yaptim ciktik kv sonra gece 10 a kadar oyle oturmustum. Esim arada beni alip uzaklastirdi o arada biseyler yedim yoksa cok kotuydum...

Mekanı cennet olsun

Bazen bende sabrım taşıyor
Herkeslere hayırli geceler

İyi geceler canımmm

Menüm

Sabah
2 yumurta

Öğlen
salata ton balığı yoğurt

Akşam
Sebze çorbası
Yoğurt

Su 2 lt civari

Spor 60 dk yürüyüş

Ausencia
Ahu060812

Sana da iyi geceler canım

ve olur tabii ki miktar belirtmek için 4 köfte kadar et zaten ... köfte olmak zorunda değil .

Tamam dedeye sahip çıkıyorum :) bir kaptan olarak taraf tutamam ama takımın 1.liği için önce liste diyorum

Kizlar merhaba Ausencia ausum bu hafta takima geleyim ama menu yazmayayim diyetten koptum adapte olamiyorum biraz kendimi strese sokmadan moda gireyim..1 hafta musade istiyorum diyet konusunda..

Tamam canım benim müsade senin ... umarım ters giden şeyler yoktur ... diyete adaptasyon bir önceki hafta gitmişti sende zaten .... toparlanır kesin de ... benden tavsiye sırtına bolca artı bindirme hülyam ... sen başladı mı iyi gidebiliyorsun

Teşekkür ederim canım. 1 ay önce ki halimden eser yok . Kendimi çok iyi hissediyorum. Arkadaşlarda baya kilo verdiğimi incelediğimi söylüyor. Başkalarından bunları duymak motive ediyor doğrusu
En güzel motivasyon dà o değil mj zaten. Tabi bi de olmayan kıyafetlerin cuk oturması BOl olmasi. . . Hedefine yakın zamanda sağlıkla ulaş. İnşaallah.

Şükür bir sıkıntı yok Can'ım..oluyor ya uzun süren diyet dönemlerinde bi kafamı yoğunlaştırmam lazım diyet konusunda..

Evet psikolojik sanirim..28 yasinda kuzenimi kaybettim bir hafta boyunce kahvalti yaptim ciktik kv sonra gece 10 a kadar oyle oturmustum. Esim arada beni alip uzaklastirdi o arada biseyler yedim yoksa cok kotuydum...
Cok zor canım başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin

Bu pon pon lar ne ? Salı salı demeyin :)

Yarın için enerji pon ponlarınız ...

Ben çıktım güzeller

Araba işini erteliyorum , biraz araç bakayım hele ... varsa eşinizde dostunuzda 2010 ve üstü mümkünse hasar kayıtsız:) sahibinden araç talibim efenim bayandan

Nare83 nasıl oldun kuzum ?

@mimu88 depresyon geçti di mi ?

@kelebekolacam huuuuu ?

Kendimi koltuğa 5 dk lik attığımı hatırlıyorum saat 9 da 23:30 da gözümü açtım bu ilaçlar çok uyku yapıyor
Sirke ile gargara yapıyorum direniyorum antibiyotik almamak için ,

Mutfakta gociyordu kalktım topladım , çamaşır serdim duş aldım , şimdi gidip tekrar yatıcam

Ahaha tabisiii önce liste önce takım

Aciktim bennnn. Yatmam lazım. Eşimle aramiz bozuk. Evi suprdgm için kavga çıkaran bi kocam var tamam saat 10 du ama 5 dk Bile surmeyecek odanın halısini sermem için suprmeliydim. Cocukla ilgilenmek ona nasıl külfet ve zor ... allahm sen bana güç ver. Bana bağırdı falan. . Hep ben alttan alıp konuşup yumusatan oluyorm bu kez yapmıcam. Aksmdan beri yanında oturuyorum öylece maç izledi hiç bakmadı bana bile. . Bu kez tutmam lazım kendimi fena alistirdm .. Ay böylesi de bana zarar .basıma ağrı girdi valla. Tavşan daga küsmüş hesabiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…