bu hep aklımda bazen bölgesel hareket yaparken 3 kg luk ağırlığımla çalışıyorum ama sanırım yetersiz kalıyo bide doğru bir çalışma planım yok,üzerinde daha fazla durmalıyım
Ohh misss afiyet olsun tatlımAhahah yemeyeceksin değil mi bugün çarşamba ekin ekeceğiz yarın sulayacağız
Hayırlı sabahlar canım çok iradeliyiz
Geçmiş olsun bence iyi olmuş cumaya kalmaz o şişlik
Harika canım ya bayıldımEllerinize sağlık çok güzel
Afiyet olsun canım bende dün akşam yaptım ev işi bir de çorba bu akşam yemek yapacağım annemleri ağırlayacağım
Sarayca
Kedibochi
hedefi tutturacak gibi ...nehirnil111 ve @pamukskr ucundan da olsa o rakamı görebilir
Sarayca
Kedibochi
hedefi tutturacak gibi ...nehirnil111 ve @pamukskr ucundan da olsa o rakamı görebilir
bu sabah oğlum bana anne sen hala yağlısın dedi
hadi yaa en sonki diyetisyen raporuna bakalım dedim
*olması gereken yağ yüzde aralığı %20-28 arası diyodu,benim sonucum %24,küsürdü (ağırlık olarakta 14,400 kg)
*olması gereken kilom 60,1 diyo ben o gün 58,2 çıkmışım ( obezite oranım -3,2 gibi bişeydi)
şimdi bu rapora göre söyle nasılım dedim
ooooo sen iyiymişsin dedi
ama aklımda deli sorularönemli olan diyetisyen raporumu görüntümü
ben hiç vakit bulup yapamıyorum ama çok istiyorumcanım akşamları vaktin olursa jillian nmtz videosu var onu yapmanı tavsiye ederim. 2-3 gün sonra farkı kendin göreceksin
Sağol şekerim gel beraber olsunOhh misss afiyet olsun tatlım
ilk cümleni okuyunca bi an içime cızzda bişeyler olduÖnemli olan oğlun dermişimkemiklerinide vermenin yolunu bulman gerek
Bu çoçuklar bi alem 40kilo nasıl giderdeki ecede oğlu oyun çadırına sen girme sığmazssın çok yer kaplarsın gibi bişey demiş kadın bunun üzerine 40kilo verdi oğluyla cadıra giriyor çoçuk hala şişmansın gibi biley diyor
Yanii çoçklar bi alemm
değişiklik yapabiliyor muyuz acaba son anda
Eki Görüntüle 1984342 @pamukskr canım geç kalmış kupa için özür ...
Mezuniyetini tekrar tebrik ediyorum canım
Listede olduğun sürece istikrarın , telafilerin ...azminle her daim bana destek ve moral oldunteşekkürler ...
@roxen2303
Ausencia :))
@Bebetomm
@vorones
@pamukskr
2017 kaptanlığımda mezunlar
Sağol tatlım, aynen, hele evde olunca hiç bitmiyor işleray çok güzel olmuş elinize sağlık ahuu
ayyy okurken boğazıma sarılmışlarda sıkıyolar gibi hisse kapıldım,kolay gelsin,bitmeyen iş yapmışlar
kaçamaklar motiveyi tutuyor,made in nehir nilsevdim bu lafı
ben hiç yemedim avakado,neye benziyo tadımerak ettim acıcık
canım akşamları vaktin olursa jillian nmtz videosu var onu yapmanı tavsiye ederim. 2-3 gün sonra farkı kendin göreceksin
Sorun yok o halde.canım Allah isteyenlere nasip etsin, bu yaşta 2 küçük çocuğum var, büyük olsalardı inan isterdim 3. çocuk...Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat mutluluk versin,
bu arada nabzım 84
Teşekkürler tatlımbende öyle umuyorum, regl olamadım olsaydım daha fazla giderdi belki, ama cumaya çok var daha :)
ellerinize sağlık canım
kolay gelsin canım, ben hafta sonu ütü yapmadım ve hala yapamadım, dağ gibi ütü ne ara yapacağım bilmiyorum
benim hedefime çok çok az kaldı
ayneeeen
hayırlı günler fatmam
dene bence
dün internetteki araştırmamda kullanılan soğanların kırmızı yada beyaz kabuklu olanlarını kullanın diyodu,yani yemek için aldığımız şu standart bildiğimiz soğan olmayacakmış
Şimdi hazırlıyorum canım kırmızıdan ve sarıdan var kırmızıyı kaynatayım
Eki Görüntüle 1984343
yani burdaki beyaz ve mor gibi olanı kullanın diyo
kahverengi olanı kullanmıycaz
ayrıca başka yerde şunuda okudum
beyaz soğan kuru fasulye,nohut gibi bakliyatlara
kırmızı soğanda salatalarda daha güzel oluyomuş
diğer yemekler için kahverengi soğanı kullanın diyo çünkü kırmızı daha sertmiş mesela kolay yumuşamıyomuş beyaz olanda sanırım biraz acıymış
buda dipnot olsunbelki bilenler vardır ama ben yeni öğrendim demekki öğrenmenin yaşı yokmuş
ilk cümleni okuyunca bi an içime cızzda bişeyler oldusonrasını okudukça rahatladım anlık hissiyat geçişleri yaşattın bana
neden olmasın büyüklerimizden öyle gördük bildik biz
Abla artık çalışmıyormusun sen?Gecmis olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Vaay maşallah kızımıza elinden geleni yaparsın canım başarılar
Eski bi öpretmen olarak 100aferim çok güzel olmuş canım elinize sağlık
ben hiç vakit bulup yapamıyorum ama çok istiyorum
neyse ben yüzmeye gideyim, sonra kıyma ve salatamı yiyeyim inşallah. görüşürüz
Yemiş kadar oldum tatlım SağolSağol şekerim gel beraber olsun
Ausum 73 bende anca kusuratli olacak, bunu kabul edecegini sanmam, düz 73 imkansız gibi, cumartesiye hatta pazara kadar siskinligimi atamam malesef.Sarayca
Kedibochi
Ohh pilav dışında hepsi missçok acıktımmm
tarhana çorbası
tavuk graten pilav salata menü
afiyet olsun nilOhh pilav dışında hepsi missBende çıkacağım bakalım neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?