Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu hep aklımda bazen bölgesel hareket yaparken 3 kg luk ağırlığımla çalışıyorum ama sanırım yetersiz kalıyo bide doğru bir çalışma planım yok,üzerinde daha fazla durmalıyım

canım akşamları vaktin olursa jillian nmtz videosu var onu yapmanı tavsiye ederim. 2-3 gün sonra farkı kendin göreceksin

Ohh misss afiyet olsun tatlım

Sarayca

Kedibochi

hedefi tutturacak gibi ... nehirnil111 ve @pamukskr ucundan da olsa o rakamı görebilir
Sarayca

Kedibochi

hedefi tutturacak gibi ... nehirnil111 ve @pamukskr ucundan da olsa o rakamı görebilir

Sanki biraz ucundan bende

Bakma sen ona iskeletmi olacaksın

canım akşamları vaktin olursa jillian nmtz videosu var onu yapmanı tavsiye ederim. 2-3 gün sonra farkı kendin göreceksin
ben hiç vakit bulup yapamıyorum ama çok istiyorum

neyse ben yüzmeye gideyim, sonra kıyma ve salatamı yiyeyim inşallah. görüşürüz

ilk cümleni okuyunca bi an içime cızzda bişeyler oldu sonrasını okudukça rahatladımanlık hissiyat geçişleri yaşattın bana
değişiklik yapabiliyor muyuz acaba son anda

neden olmasın büyüklerimizden öyle gördük bildik biz

Sağol tatlım, aynen, hele evde olunca hiç bitmiyor işler

Teşekkürler tatlım bizim evde ütü hergün olur yapsam, şu an yığılan Everest dağını eritmeye çalışıyorum bildiğin sayasım geldi utulediklerimi birkaç kalori daha gider belki

ilk cümleni okuyunca bi an içime cızzda bişeyler oldu sonrasını okudukça rahatladımanlık hissiyat geçişleri yaşattın bana

neden olmasın büyüklerimizden öyle gördük bildik biz

Canımmm yapıp gereğide espri yaparken hiç gülmem karşımdaki şok sonra gülmeye başlar

Hocalarımdan aldım 100 oh inşallah okulda kızımda alır ama bence alır

Gelelim kaptaniçeme kıyamam özür dilerim hep o ödevi yaparken oldu okadarda kötü değil sadece herşeyin tadına baktım menümü yazayım yazmamıştım
Sabah
Bi dl ekmek
2 kalık kıymalı menemen
Az peynir
Zeytin
Öğlen
Salatalıklı yoğurt
Akşam
Bi kase çorba
3-4 küçük serçe parmak kadar yaprak
Pişmesini kontrol ederken oda
Avuç içi kadar lavaşla 2 çiğ köfte
Sonrasındada bol yeşil erik bi kaç çilek yarım muz
Su sayamadım
Spor
60 eliptik
30 egzersiz
Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…