- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İnşallah kaptanım korumada daha keyifli olacak gibi
52.9 bile görsem mezun edeceksin değil mi korumaya alacaksın beni
İnşallah daha fazlası olacak inşallahHeee hiççç sorma bi keyifliiii bi keyifliiiii
Evet canımmm52-53 hedef kilon olarak geçiyor çünkü . 52.9 tamamdır
Bakaaarlaaar niiiil bakaaarlaaar
Bende sevmem de ... işe yarıyor .. zehir de değil ..
vallaa ben yiyemiyorum sevmedigim şeyleri
eziyet gibi geliyor insanaa, avokadonunda hiç yiyebilitesii yok , gitmiyor hiç bi şekilde
şu ilaç biraz iyi geldi bakalımmm
gerçi yan etkiymiş ama olsun ,
bu sabah oğlum bana anne sen hala yağlısın dediBeni tutuyor bu sebeple hiç diyet modunda olmuyorum koruyorum en azından saldırmıyorum devam etmiyorum kaldığım yerden devam ediyorum sadece diyete
Allah yardımcın olsun inş güzel bir şekilde atlatır sağlığına kavuşursun
Sana bir sır vereyim asıl kilo son gün gidiyor
Günaydın kızlar
dün bir gittim bir daha gelemedim spor yaptım spordan sonra yemek telaşına düştüm sonra çocuklar geldi küçük bir tencere yaprak sardım beni çok oyaladı ondan sonra daha sofrayı toplayamadan kızımın proje ödevine geçtik bir çöplükte iki horoz etmez atasözünün üç boyutlu olarak Maketli açıklayacaktık
düşün bul et çok uzun sürdü mutfağa bile toplamadan gece bire kadar onla uğraştık şu anda da mutfak geçiyor ama önce geçmiş okudum spor puanlarını kayıt altına aldım dün menümü de yazmadım Aussss akşam tat koku geldi benim frenler tutmadı
Size yaptığımız ödevi göstereyim olmuş mu hocalarım.bir çöplükte iki horoz ötmez atasözü
Bu horozlar kağıtı çekince birbirine kafa atıyo
Eki Görüntüle 1984327
kolay gelsin canım, ben hafta sonu ütü yapmadım ve hala yapamadım, dağ gibi ütü ne ara yapacağım bilmiyorumYumurtalar ve yeşil çay midedegelsin ütü masası bir sürü ütüm var sonra kalan birkaç yer var tozu alınacak sonra da alışveriş yapılıp yemek pişirilecek
Sarayca
@Sherrysherrylady
hedefi tutturacak gibi ...nehirnil111 ve pamukskr ucundan da olsa o rakamı görebilir
Bugün ekinleri ekelim canlar yarın sulayacağız Cuma günü hasat zamanı
Merhaba güzel takımımın güzel hanımlar ı hayırlu günler diliyorum
dene benceBugün niyetli değilim gördüğüm lekelerden dolayı
Ayy mende diyorum kaotanım acaip bi şişliğim var soğanmı kaynatsam acaba sökermi
canım biraz ağırlık çalış, kas yap incelirsin.bu sabah oğlum bana anne sen hala yağlısın dedi
hadi yaa en sonki diyetisyen raporuna bakalım dedim
*olması gereken yağ yüzde aralığı %20-28 arası diyodu,benim sonucum %24,küsürdü (ağırlık olarakta 14,400 kg)
*olması gereken kilom 60,1 diyo ben o gün 58,2 çıkmışım ( obezite oranım -3,2 gibi bişeydi)
şimdi bu rapora göre söyle nasılım dedim
ooooo sen iyiymişsin dedi
ama aklımda deli sorularönemli olan diyetisyen raporumu görüntümü
Ben de ogluş için sordum buralarda yok malesef. . Bebekler için çok besleyiciymisAyy bende hiç avokado yemefim merakta etmedim
Canım sende yağ kaldığını sanmıyorum görünüşün gayet ortadabu sabah oğlum bana anne sen hala yağlısın dedi
*olması gereken yağ yüzde aralığı %20-28 arası diyodu,benim sonucum %24,küsürdü (ağırlık olarakta 14,400 kg)
*olması gereken kilom 60,1 diyo ben o gün 58,2 çıkmışım ( obezite oranım -3,2 gibi bişeydi)
dene bence
dün internetteki araştırmamda kullanılan soğanların kırmızı yada beyaz kabuklu olanlarını kullanın diyodu,yani yemek için aldığımız şu standart bildiğimiz soğan olmayacakmış
Eki Görüntüle 1984343
yani burdaki beyaz ve mor gibi olanı kullanın diyo
kahverengi olanı kullanmıycaz
Teşekkürler Kaptanicee emeğine saglikEki Görüntüle 1984342pamukskr canım geç kalmış kupa için özür ...
Mezuniyetini tekrar tebrik ediyorum canım
Listede olduğun sürece istikrarın , telafilerin ...azminle her daim bana destek ve moral oldunteşekkürler ...
roxen2303
Ausencia :))
B Bebetomm
vorones
pamukskr
2017 kaptanlığımda mezunlar
bu hep aklımda bazen bölgesel hareket yaparken 3 kg luk ağırlığımla çalışıyorum ama sanırım yetersiz kalıyo bide doğru bir çalışma planım yok,üzerinde daha fazla durmalıyımcanım biraz ağırlık çalış, kas yap incelirsin.
bu sabah oğlum bana anne sen hala yağlısın dedi
2 gün sonra 23 Nisan Hedefleri Yarışı Son Bulacaktır ... Hedefler ... ( listede olmayan arkadaşlar takıma daha sonradan katılmıştır , bu yarış Mart ayının başında başlamıştı)
23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ?
OLACAĞIIIZZZZZ ...
HADİ BAKALIM İŞTE HEDEFLER ...
@Betulina 69
@tuba52 78
Nare83 63
@DelyDoly 79
@Ahu060812 72
kelebekolacam 68
@Sekercikiz 56
Antepia27 98
@ada81 66
@mimu88 67
@Dersaadet_ 65
@Sherrysherrylady 73
cydnz_1 71
@arselka 63
@daydream- 69
@MuMu85 74
@ecemavi 71
@Dilekiyi 69
@aeben 66
@Neshve 94
pamukskr 58
begum75 56
nehirnil111 52
@saydin78 61
Sarayca 63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?