Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bakaaarlaaar niiiil bakaaarlaaar

Bende sevmem de ... işe yarıyor .. zehir de değil ..

vallaa ben yiyemiyorum sevmedigim şeyleri
eziyet gibi geliyor insanaa, avokadonunda hiç yiyebilitesii yok , gitmiyor hiç bi şekilde
şu ilaç biraz iyi geldi bakalımmm

gerçi yan etkiymiş ama olsun ,

Beni tutuyor bu sebeple hiç diyet modunda olmuyorum koruyorum en azından saldırmıyorum devam etmiyorum kaldığım yerden devam ediyorum sadece diyete
bu sabah oğlum bana anne sen hala yağlısın dedi

hadi yaa en sonki diyetisyen raporuna bakalım dedim
*olması gereken yağ yüzde aralığı %20-28 arası diyodu,benim sonucum %24,küsürdü (ağırlık olarakta 14,400 kg)
*olması gereken kilom 60,1 diyo ben o gün 58,2 çıkmışım ( obezite oranım -3,2 gibi bişeydi)

şimdi bu rapora göre söyle nasılım dedim
ooooo sen iyiymişsin dedi

ama aklımda deli sorularönemli olan diyetisyen raporumugörüntümü

Allah yardımcın olsun inş güzel bir şekilde atlatır sağlığına kavuşursun

Sana bir sır vereyim asıl kilo son gün gidiyor

bende öyle umuyorum, regl olamadım olsaydım daha fazla giderdi belki, ama cumaya çok var daha :)

Size yaptığımız ödevi göstereyim olmuş mu hocalarım.bir çöplükte iki horoz ötmez atasözü
Bu horozlar kağıtı çekince birbirine kafa atıyo
Eki Görüntüle 1984327

ellerinize sağlık canım
Yumurtalar ve yeşil çay midede gelsin ütü masası bir sürü ütüm var sonra kalan birkaç yer var tozu alınacak sonra da alışveriş yapılıp yemek pişirilecek
kolay gelsin canım, ben hafta sonu ütü yapmadım ve hala yapamadım, dağ gibi ütü ne ara yapacağım bilmiyorum
Sarayca

@Sherrysherrylady

hedefi tutturacak gibi ... nehirnil111 ve pamukskr ucundan da olsa o rakamı görebilir

benim hedefime çok çok az kaldı

Bugün ekinleri ekelim canlar yarın sulayacağız Cuma günü hasat zamanı

ayneeeen

Merhaba güzel takımımın güzel hanımlar ı hayırlu günler diliyorum

hayırlı günler fatmam

Bugün niyetli değilim gördüğüm lekelerden dolayı
Ayy mende diyorum kaotanım acaip bi şişliğim var soğanmı kaynatsam acaba sökermi
dene bence
dün internetteki araştırmamda kullanılan soğanların kırmızı yada beyaz kabuklu olanlarını kullanın diyodu,yani yemek için aldığımız şu standart bildiğimiz soğan olmayacakmış

yani burdaki beyaz ve mor gibi olanı kullanın diyo
kahverengi olanı kullanmıycaz

ayrıca başka yerde şunuda okudum
beyaz soğan kuru fasulye,nohut gibi bakliyatlara
kırmızı soğanda salatalarda daha güzel oluyomuş
diğer yemekler için kahverengi soğanı kullanın diyo çünkü kırmızı daha sertmiş mesela kolay yumuşamıyomuş beyaz olanda sanırım biraz acıymış
buda dipnot olsun belki bilenler vardır ama ben yeni öğrendimdemekki öğrenmenin yaşı yokmuş

canım biraz ağırlık çalış, kas yap incelirsin.

pamukskr canım geç kalmış kupa için özür ...

Mezuniyetini tekrar tebrik ediyorum canım

Listede olduğun sürece istikrarın , telafilerin ...azminle her daim bana destek ve moral oldun teşekkürler ...

roxen2303
Ausencia :))
B Bebetomm
vorones
pamukskr

2017 kaptanlığımda mezunlar

Canım sende yağ kaldığını sanmıyorum görünüşün gayet ortada Bende var yağ ama sporla destekleyeceğim inşallah

Aaa bunu bilmiyordum

Önemli olan oğlun dermişimkemiklerinide vermenin yolunu bulman gerek
Bu çoçuklar bi alem 40kilo nasıl giderdeki ecede oğlu oyun çadırına sen girme sığmazssın çok yer kaplarsın gibi bişey demiş kadın bunun üzerine 40kilo verdi oğluyla cadıra giriyor çoçuk hala şişmansın gibi biley diyor
Yanii çoçklar bi alemm

Offf ben çok skldmmm üstelik havà güneşli yani neyime şu depresif halim... sukredecek o kadar çok şeyim var ki .. ama nieyse vücudum kırılıyor dökülüyor gibı. Birazdan eve gidecem. K.valde gene sinir ziplatio . Allamm aslında buna da şükretmeliym amà yok. Şu halden cikmaliyim. 59 um benimle henüz kaybetmedim onu bunları düşünüyim bari

değişiklik yapabiliyor muyuz acaba son anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…