Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

DelyDoly takıldım kaldım yazdığına ... ümit yok diye 2 gün mü geçireceksin ? toparla lütfen kafanı ...haftayı çöpe atma .

Ahu060812 sende o iki horozun arasında dövüşür müsün ne edersin bilmiyorum da ... o aldığın tatları tartıyı etkilemeden sevk et vücudundan Cumaya ...

Cozutmayın gözünü seveyim yaaa ..

haftasonunu sabitleyerek atlattım canım, eğer ctesi dikkat etseydim süper bir sonuç gelirdi
Olsun canım sonuçta eksileri görüyorsun arada kaçamaklarda motiveyi tutuyor
Kolay gelsin kuzum. Ofis bilgisayar ve klavyeleri de telefon gibi sessize alınabilse keşke
Aynen ya çaktırmadan yazacağım diye anam ağlıyor hep kısa kısa bitirmek zorunda kalıyorum
Ben gündüzleri yazıyorum canım akşamları gelemiyorum benİş yerinde Müdür varsa pek yazamıyorum çatır çutur klavye ses çıkarıyor Bende sayılı alırım tabağıma dediğin çok mantıklı
Muzu akşam akşam yemeyeydin iyiydi tabiii

Dolapta bana çok fena baktı kaptanım

Kv yine gözleme yapmaya karar verdi
Sıkıldım yaaaa...yeter şu karbon günleri sağlıksız günler
Ahahah yemeyeceksin değil mi bugün çarşamba ekin ekeceğiz yarın sulayacağız
hayırlı sabahlar iradeli hatunlar

Beklenen gün geldi, regl oldum. Sütü sağılmamış inek gibiyim İnşallah akşama kadar tüm şişliğim ve acılarım gider...
Asusum senin dediğin gibi Cumaya -600 olabilir Öyle görünüyor
Hayırlı sabahlar canım çok iradeliyiz

Geçmiş olsun bence iyi olmuş cumaya kalmaz o şişlik
Size yaptığımız ödevi göstereyim olmuş mu hocalarım.bir çöplükte iki horoz ötmez atasözü
Bu horozlar kağıtı çekince birbirine kafa atıyo
Eki Görüntüle 1984327
Harika canım ya bayıldımEllerinize sağlık çok güzel
Yumurtalar ve yeşil çay midede gelsin ütü masası bir sürü ütüm var sonra kalan birkaç yer var tozu alınacak sonra da alışveriş yapılıp yemek pişirilecek

Afiyet olsun canım bende dün akşam yaptım ev işi bir de çorba bu akşam yemek yapacağım annemleri ağırlayacağım

Evet Nehirim Nil'im.. ben de sevindim.. İnşallah iyi sonuç olur Cuma günü

Bakaaarlaaar niiiil bakaaarlaaar

Ausencia ay ben hiç sevmiyorum avokadooo

Bende sevmem de ... işe yarıyor .. zehir de değil ..

Bakaaarlaaar niiiil bakaaarlaaar

Bende sevmem de ... işe yarıyor .. zehir de değil ..
Bende acımadım Sabah tartım iyiydi kaptanım cumaya ucundan bile görsem göbek atacağım hedefimi tutturmuş olacağım artık aşağı yukarı yapacağukk hayatımız korumaya girecek

Bende acımadım Sabah tartım iyiydi kaptanım cumaya ucundan bile görsem göbek atacağım hedefimi tutturmuş olacağım artık aşağı yukarı yapacağukk hayatımız korumaya girecek

Gel yanımıza ..yamacımıza ..koruma güzelleri olarak çoğalıyoruz giderek

2 gün sonra 23 Nisan Hedefleri Yarışı Son Bulacaktır ... Hedefler ... ( listede olmayan arkadaşlar takıma daha sonradan katılmıştır , bu yarış Mart ayının başında başlamıştı )

23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ?

OLACAĞIIIZZZZZ ...

HADİ BAKALIM İŞTE HEDEFLER ...

Betulina 69
T tuba52 78
Nare83 63
DelyDoly 79
Ahu060812 72
kelebekolacam 68
Sekercikiz 56
Antepia27 98
ada81 66
mimu88 67
@Dersaadet_ 65
@Sherrysherrylady 73
cydnz_1 71
A arselka 63
@daydream- 69
MuMu85 74
ecemavi 71
D Dilekiyi 69
aeben 66
N Neshve 94
pamukskr 58
begum75 56

nehirnil111 52
saydin78 61
@_SARAYCA_ 63

52.9 bile görsem mezun edeceksin değil mi korumaya alacaksın beni

Size yaptığımız ödevi göstereyim olmuş mu hocalarım.bir çöplükte iki horoz ötmez atasözü
Eki Görüntüle 1984327

ay çok güzel olmuş elinize sağlık ahuu

Yumurtalar ve yeşil çay midede gelsin ütü masası bir sürü ütüm var sonra kalan birkaç yer var tozu alınacak sonra da alışveriş yapılıp yemek pişirilecek

ayyy okurken boğazıma sarılmışlarda sıkıyolar gibi hisse kapıldım,kolay gelsin,bitmeyen iş yapmışlar

kaçamaklar motiveyi tutuyor,made in nehir nilsevdim bu lafı

Ausencia ay ben hiç sevmiyorum avokadooo

ben hiç yemedim avakado,neye benziyo tadımerak ettim acıcık

Günaydın kizlarrr birazdan ameliyata gidicem dualarınızı eksin etmeyin lutfen öpüyorum hepinizi çıkınca görüşürüz insallah

Gecmis olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Günaydın Bugün çok yoğunum okulu temsilen bir genel kültür yarışmasına katılıyorum Bana şans dileyin görüşmek üzere

Vaay maşallah kızımıza elinden geleni yaparsın canım başarılar

Eki Görüntüle 1984327
Eski bi öpretmen olarak 100aferim çok güzel olmuş canım elinize sağlık

Beni tutuyor bu sebeple hiç diyet modunda olmuyorum koruyorum en azından saldırmıyorum devam etmiyorum kaldığım yerden devam ediyorum sadece diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…