o asabiyet 2 gündür evde terör estiriyo zaten,işyerinde yemiyo ama
şimdi bi baş dönmesi yaptı ama hazırlıklıyım önlemimi aldım hemenşimdi daha iyiyim,belkide turbo ateşleyiciyle çalışan metam acıktığı içinde olabilir
66 ile döneceğim diyorsun yani
Yok benim hala asabi
gelmedi mi o 68 halaaaa
ay kaptanımmm gelmediii sen ser bişeyler ortayaaaa gelsin şu hayta
Metan acıkmaz senin .... ben hiç rastlamadım ... öyle 24 saat yemesen aklına yemek gelmez
Valla halamda gelmemiş ... heeey heeeeyler tepede ... söyle ona hemen gelsin ... yok gelmem diyorsa ... ressti çekerimmm ...kendisini hiiç görmeden 67 ye geçerim
ortim yarına hazır mısınnn? bizim mortiler piyasada yoklar, neredeler acabamenümü yazıp çıkayım kolay gelsin herkesee
kahvalt
2 etimek
5 zeytin
peynir
domates-salatalık
2-3 çatal yumurta
öglen
1.5 porsiyon kıymalı karnıbahar
yogurt
akşam yok malum perşembe
3 lt tamalarım suyu
1 soda 2 kahve
2 yeşilçay
canım izine mi ayrılıyorsun, sana diyeyim ben her izin döneminde kilo alıp döndüm maalesefAma ben izine ayrilayim sonra suprizle doneyim aranizaaa)) listede musait olursa tabiii )
Valla halamda gelmemiş ... heeey heeeeyler tepede ... söyle ona hemen gelsin ... yok gelmem diyorsa ... ressti çekerimmm ...kendisini hiiç görmeden 67 ye geçerim
benim eşimde 4-5 kg verir RamazandaBenle dalga gecer hatta bak sen sahur yapmadın giden 4-5 kilo ben yaptim 7 kilo gitti derr)))
Harika canım yarına inşallah güzel sonuçlar alırsınmenümü yazıp çıkayım kolay gelsin herkesee
kahvalt
2 etimek
5 zeytin
peynir
domates-salatalık
2-3 çatal yumurta
öglen
1.5 porsiyon kıymalı karnıbahar
yogurt
akşam yok malum perşembe
3 lt tamalarım suyu
1 soda 2 kahve
2 yeşilçay
benim eşimde 4-5 kg verir Ramazanda
ben diyet yaparım spor yaparım ancak 3 kg vermişliğim var.
2 gün önce çok fenaydım,dün ve bugün gayet normalimbegum75 regl kardeşim, canım hiç tatlı istemiyor bu sefer, sen nasılsın,
ne tatlısınKızlar uzaktan uzağa grupları takip ediyorum. Her birinizin menülerini vs okuyorum hep. Gördüğüm en düzenli ve tatlış grup sizsiniz. Bana motive oluyorsunuz
Araya sıkıştım ama, bilin istedim :)
Öğle karbonu akşam güzel telafi olmuş canım ..su da iyi ... o minik kurabiye de nazarlık olsun .
Tabi ki veremedigin kilolarla beni haşat edersinbenim kilom senin kilonu döver
Aradığınız üyeye ulaşılamıyor, kilo vermek le meşgul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?