Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim için yeni bir dönem başlıyor.
Bu kadar üst üste gelmesi bi msj olmalı.leptin dönemiiii.egitimde bi dr arkadaş vardı herkes ne kadar güzel kilo vermişsiniz dedi.o da deneyimini paylaştı.hep niyetim vardı.simdi cesaretimde var.saglik için 2 ogun görüşü bu tecrübe edip yaymak istiyorum

yarın kahvaltıda ne yesem ne yesem, şimdiden düşünmeye başladım

Çok iyi canım bol proteinli bir gün afiyet olsun

Benim belli bir aksilik olmazsa haşlanmış yumurta yeşil zeytin beyaz peynir salatalık çok özledim

Çok iyi canım bol proteinli bir gün afiyet olsun

Benim belli bir aksilik olmazsa haşlanmış yumurta yeşil zeytin beyaz peynir salatalık çok özledim
sağol canım 4 günlük diyetimin 4. günü nihayet bitti

sabah bende yumurta peynir domates salatalık maydanoz nane yerim,

Afiyet olsunnnn ... Cumaya pon ponlarınnnn bol olsunnnn ...tartılmadın da bu hafta ..kalbim güm gümmmm

nasılda tanıyo babaamm

ay 67 yazınca zonguldak geldi bir an aklıma,değişik oldum

elimde büyüdün evlat

ooohhh vuuur vuurrr inlesinnn halan gelsinnn

gelirse yarına ilk gün karın ağrısı şiddeti ve siniri ... gelmezse gelmedi stresi ve siniri yarına benden herhalükarda pon ponların bolluğu hariç tatliş bişey çıkmaz

Kızlar uzaktan uzağa grupları takip ediyorum. Her birinizin menülerini vs okuyorum hep. Gördüğüm en düzenli ve tatlış grup sizsiniz. Bana motive oluyorsunuz

Araya sıkıştım ama, bilin istedim :)

Çok teşekkürlerrrr habersizce motive etmişiz ne mutlu ... bu mesajda bizi motive etti .

O tatliş kısmına ben pek girmiyorumdur ama :) yine de çok teşekkürler

Sen siftah yap sabah ...seeen coştur şekerim

Yoğurt , rende elma ..tarçın .. biraz kuru yaban mersini .. 1 kaşık buğday ruşeymi ... nefis kahvaltı ... belki 2-3 çiğ bademde

mümkünse bir süre kahvaltıda yoğurt yemiyeyim kaptanım, bıkkınlık geldi doğrusu,

ama tarifin aklımda başka zamanlar denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…