maşallah herkes yine güzel kilolar vermişşşş tebriler herkesi ben biraz daha bekleyecem çook umudum yok ama işte adet yerini bulsun bekleyecem biraz daha))
resmen pertim çıkmış akşam yorgunluktan uyuyamadım ben çok yorulunca uyuyamıyorummm .....bugünde işlerim var azaltıyorum sanıyorum ay dur şurayıda yapayım ay burayıda yapayım derken bayağı iş çıktı yineee)) bugünde iş çıkardım kendimeeee ))
aus 2Şu an o kadar şaşkın ve mutluyum ki...700vermeye bile razıyken 1400vermek çok şaşırttı beni...ama bu hafta da zorlu hafta olacak..akşam arkadaşlar gelecek köfteli sandviç yemeye...ben ne yaptım kendime marketten kepekli incecik sandviç ekmeyi aldım...kahvaltı da ekmek yemiycem...akşam rica ettim 6da gelecekler...yani inşallah geç kalmayacak yemeyim...
Sonracımaaa yarın da başka bi arkadaş evde pizzaya misafir çağırmış.ona da 5de gidicez.ben diyetteyim dedim.o da sana kendi ellerimle salata yapıcam dedi...yine kahvaltıda ekmek yemeyip akşamına 1ince dilim pizza +salata yerim
Sonracımaaa annemlere gidicem...3gün ordayım...ama tenbihledim diyetten aklınızdan karbonlar geçirmeyin diye...sagolsun canım annem hep destektir bana. Tamam kızım dedi...
Yine kozlarımı çarşanba perşenbe oynarım saf proyla
Nasıl pilan kaptanımAusencia
Niyeki?aus da böyle pilan yapardı önceden?aus 2:
Supersin ablam...güzel vermişsin bakHepinizi tebrik ederim yine düperbir cuma olacak hadi gelsin yine 1. Lik
Günaydın ,hayırlı cumalar tatliş hatunlar
Bir sürü iş beni bekler , ay sınavada bişi kalmadı daha hiç bakmadıgım 4 ders var of ki of.
Kilo bildirip kaçayım
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68
Giden 700 gr .
67 ucundan görem dedim ama olmadı , hayırlısı bakalım .
Siz genç gezerkende ben bebe büyütüyodum ayolKlasik savunma sende yerine koysaydin el altında birakmasaydın diyeydin
Vay gece gezmeleri bana çok uzak bunlar büyuyecekte bizde yaşlanırız o zaman
hahahahahada kadınlada oturup kahve içicennn heralde
Super saydınım super...inşallah listedki diyer arkadaşlar da güzel kilo verirde.. emeyimizin karşılığını alırızMerhaba şekerler kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler de üzülmesin vücut kendini korumaya alıyor bazı dönemlerde, bırakmak yok devam
Bende de durumlar şöyle ki;
Geçen Hafta: 63
Bu Hafta: 61.9
Fark: 1.1
Yüzde: 1.75
Ausencia kaptanım ♡♡♡
Beklentim 67 yi ucundan görmekti aynuram geceki eşcazıma eşlik etmesem olurdu sanırım ama onunda tadı başka yani pişman değilimSupersin ablam...güzel vermişsin bakbu hafta beklentini doğrulttum mu?geçen hafta doğrultmamıştım da
İyiyim ahucum çok şükür sen nasılsın?Hoşgeldin Elif
Nasılsın nasıl gidiyo
tebrikler canımmmmm az kaldı hedefineeeeMerhaba şekerler kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler de üzülmesin vücut kendini korumaya alıyor bazı dönemlerde, bırakmak yok devam
Bende de durumlar şöyle ki;
Geçen Hafta: 63
Bu Hafta: 61.9
Fark: 1.1
Yüzde: 1.75
Ausencia kaptanım ♡♡♡
Kaptanımgeçmişi okudum da aklımda kalanlar alıntısız geldim
İF diyetini daha önce de konuştuk ...Nare83 a göre olduğunu düşünmüyorum . modifiye edilmeyecek bir diyet . saatler belli . 2 kez ... mantığı sahur ve iftar ... denenecekse ramazanda oruç tutanlar deneyebilir ki ... kişi zaten kendinden bilir ..bundan önce ramazanda kilo veriyorsa İF tarzı diyet işe yarıyor demektir .
Banuya göre değil çünkü öğleden sonra hiç bir şey yememesi gerek . kahve vs de ... oruç mantığıdır if .. o yüzden olmaz .
_AYNURA_ ausun yorumlarından kim listede değil anlıyorum demişsin çok güldüm ya sen karikatürünü gördün mü
@nehirnil111 ne yazdın çok merak ettim ... Adam gibi adamla aşkına vurgu yaptın bence
kuzularinannesi
ada81 ne kırkladın beeee bacımmmm .... darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?