Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın göremedim 63 u

Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 64
Fark: 80 gr
Yüzde: 1.23

Ausencia ablam şuan kendimi yıkılmış hissediyorum o kadar emeğe hasta oldum, emeğim puffff

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 62.5
Bu hafta: 61.3
Fark: 1.2

Günaydın
Geçen hafta :67.6
Bu hafta :67.0
Giden :600 gr

Günaydın
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 62.5
Fark 1.4 kg
Yüzde 2.19 gibi bir şey

Cuma cuma yiyecem şimdi

kızlar hepinizi tebrik ederim,az diye kimse üzülmesin bu hafta az gider haftaya çok gider vücutta kendini dengede tutmaya çalışıyor

nill ne yiyecen bugün?hedefe ulaştım diye ödül mü vercen kendinezaten sınırdasın anında 53 ü görersin dikkatli ye

kaptanım ben bu istikrarla mezun olamam,bitiş çizgisine gelmiş ipin önünde patinaj yapan araba gibi hissediyorum kendimi

Hayırlı Cumalar canım

Geerçekten harika gidiyorsun ... kafana koydun . Hedefe kitlendin

Azmin daim olsun
kaptanım çok teşekkür ederim, sizin sayenizde, buraya gelmeseydim belki 70 olurdum bu gün. çok iyi geldi burası bana. hedefimi tutturdum, gerçekten mutluyum. seviyorum sizi

Günaydınlarrrr...çok mutluyum çokkkk...kaptanımmm çok iyi kilo vermişim...koyduğum hedefi geçtim bileee...

Geçen hafta:68.3
Bu hafta:66.9
Fark:1400
Yüzde 2li bir şeylerrrr...gelsin ponponlarımmm...

Ya inanamıyorum...bu hafta çok garip oldu ya...son 2gen indim bayaà...dünden bugüne saf pro ile 1100gitmişşşş...Allahımmm maşallah maşallah...demekki yürekten istemek ve emek vermek gerekiyor istediyini almak için

kaptanım çok teşekkür ederim, sizin sayenizde, buraya gelmeseydim belki 70 olurdum bu gün. çok iyi geldi burası bana. hedefimi tutturdum, gerçekten mutluyum. seviyorum sizi
Canım benimmm çokkk tebrik ederim seni...reglin bitmesiyle daha da güzel rakamlar göreceksinnn inşallah.salmak yok aynen devammm

tebrikler kuzum, senden hiç şüphem yok verirsin. bu arada kaptanımızın sana yaptığı karikatürü görmüşmüydün sen şu leptinli olanını

maşallah herkes yine güzel kilolar vermişşşş tebriler herkesi ben biraz daha bekleyecem çook umudum yok ama işte adet yerini bulsun bekleyecem biraz daha ))

resmen pertim çıkmış akşam yorgunluktan uyuyamadım ben çok yorulunca uyuyamıyorummm .....bugünde işlerim var azaltıyorum sanıyorum ay dur şurayıda yapayım ay burayıda yapayım derken bayağı iş çıktı yineee )) bugünde iş çıkardım kendimeeee ))

Günaydın göremedim 63 u

Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 64
Fark: 80 gr
Yüzde: 1.23

Ausencia ablam şuan kendimi yıkılmış hissediyorum o kadar emeğe hasta oldum, emeğim puffff

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 62.5
Bu hafta: 61.3
Fark: 1.2

Günaydın
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 62.5
Fark 1.4 kg
Yüzde 2.19 gibi bir şey

GOnaydjn kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 59.3
Fark 300 gr

günaydın kızlar
benimde umduğum gibi bir sonuç olmadı ama olsun geçen haftaya göre daha iyiyim
geçen hafta:58,7
bugün:57,9
fark:800 gram
yüzde:%1,36

şunuda diyim wc ye çıkmadan böyleyim

tebrikler kızlar , çok güzel kilollalrrr gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…