ay şu sporu toplu yazmayın, utanıyorum kendimdenGünaydın kkızlar hayırlı cumalar dilerim
Geçen hafta 81,10
Bu hafta 80,80
Giden 0,300
Yüzde 0,37
Sporum 320 dakika davul gibi şişim pekte sağlıklı da beslenmedimm dengesizdim
Güzel canım tebrik ederim 58 ler göz kırpmışGOnaydjn kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 59.3
Fark 300 gr
Yok Kaptanım buradayım aynen Begüşle koruma adına savaşacağız dahanehirnil111 heee o ne ? Veda konuşması gibi :)
Canım asıl ben sana yürekten teşekkür ederimmçok kısa sürede takımın daimi güzellerinden oldun . Sohbetin ... menülerin :) amaaaaa tabii ki de burdasın . Daha mücverimi mezun edeceğiz beraber.
Tebrikler bu aradaevet 52 - 53 diyorduk ... akşam ki makarnalara mercimeklere rağmen görmüşsün de
Koruma güzellerine terfi ettin artık
@Dilekiyi canımmmkocaman tebrikler diyetisyenle beraber verdiğin en iyi kilo olmuş bu hafta .
Hiç durmadan devam edecek azmin daim olsun
@Bebetomm canımgüzel bir hafta geçmiş . Çok kaçamak olmadı diye hatırlıyorum .. öyle bakılınca 300 gr az gelebilir... ama amacımız bu kiloyu sende oturtmak .
Sağol canım benim darısı size arkamdan koşarak geliyorsunuzcanım çoook tebrik ederim, maşallah sana
kızlar hepinizi tebrik ederim,az diye kimse üzülmesin bu hafta az gider haftaya çok gider vücutta kendini dengede tutmaya çalışıyor
nill ne yiyecen bugün?hedefe ulaştım diye ödül mü vercen kendine zaten sınırdasın anında 53 ü görersin dikkatli ye
kaptanım ben bu istikrarla mezun olamam,bitiş çizgisine gelmiş ipin önünde patinaj yapan araba gibi hissediyorum kendimi
Diyet menülerimi koruyacağım Begüş sabah aynı kahvaltımı yaptım kutlamayı pazar günü yapacağım bazen azıtırım bazen aç kalırım korumaya devamgünaydın kızlar
benimde umduğum gibi bir sonuç olmadı ama olsun geçen haftaya göre daha iyiyim
geçen hafta:58,7
bugün:57,9
fark:800 gram
yüzde:%1,36
şunuda diyim wc ye çıkmadan böyleyim
Harika canım bayıldım tebrik ederimGünaydınlarrrr...çok mutluyum çokkkk...kaptanımmm çok iyi kilo vermişim...koyduğum hedefi geçtim bileee...
Geçen hafta:68.3
Bu hafta:66.9
Fark:1400
Yüzde 2li bir şeylerrrr...gelsin ponponlarımmm...
Ya inanamıyorum...bu hafta çok garip oldu ya...son 2gen indim bayaà...dünden bugüne saf pro ile 1100gitmişşşş...Allahımmm maşallah maşallah...demekki yürekten istemek ve emek vermek gerekiyor istediyini almak için
Sağol Masumum sende çok iyisintebrikler kızlar , çok güzel kilollalrrr gitmiş
Çok güzel bir hafta sonu bizi bekliyor inşallahHepinizi tebrik ederim yine düperbir cuma olacak hadi gelsin yine 1. Lik
Günaydın ,hayırlı cumalar tatliş hatunlar
Bir sürü iş beni bekler , ay sınavada bişi kalmadı daha hiç bakmadıgım 4 ders var of ki of.
Kilo bildirip kaçayım
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68
Giden 700 gr .
67 ucundan görem dedim ama olmadı , hayırlısı bakalım .
Tebrik ederim canım çok çok iyi 5li rakamlar mı geliyor neMerhaba şekerler kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler de üzülmesin vücut kendini korumaya alıyor bazı dönemlerde, bırakmak yok devam
Bende de durumlar şöyle ki;
Geçen Hafta: 63
Bu Hafta: 61.9
Fark: 1.1
Yüzde: 1.75
@Ausencia kaptanım ♡♡♡
Olsun canım haftaya daha da fazlasıyla verirsin inşallahgünaydınlar
maşallah herkes çok güzel kg vermiş
ben aynıyım maşallah
yani şükür sabit tutmak da çok zormuş.
bu karışık bir durum
yiyebilirsin ama
aslında yiyemezsin
yesem olur dersin
peşpeşe 3 kez yesen hoooop
1 belki 2 kg yani bende öyle keşke olmasa
Günaydın kkızlar hayırlı cumalar dilerim
Geçen hafta 81,10
Bu hafta 80,80
Giden 0,300
Yüzde 0,37
Sporum 320 dakika davul gibi şişim pekte sağlıklı da beslenmedimm dengesizdim
MortisimKızlar maalesef
Geçen hafta 72.3
Bu hafta. 71.9
Fark 400 Gr
Yüzde 0.55
Aslında bu geçen haftaki sonuçtan sonra benim için başarı ama listede olunca öyle olmuyor öyle hissedilmiyor muş
Listede olmasaydım kesin artıydım
Bu arada elimden geleni yaptım dün akşamki ogundeki portakalı bile yemedim şeker almayayım diye sporda yaptım elimden geldiğince artık haftaya İnşaallah
Bu arada törenler hava muhalefeti nedeniyle haftaya güzel bir güne ertelendi
Mortisim
100 gr la fark attin bana
Tebriks
Ovulasyon dan davul gibi siskinimTeşekkürler haftaya başka bir şeyler denemeli portakal diyeti bana yaramadı
Oo tebrik ederim canım gelsin 68 ler çok iyiGünaydınnn canlarrrr herkes ne güzel kilolar vermiş böyle çok tebrik ederimmm
Bende 23 Nisa'n hedefime ve kendime koyduğum haftalık hedefe ulaşamadım ama kaptanımın hedefini geçtim
Geçen hafta: 69.9
Bu hafta: 69.0
Giden 900 gr
Yüzde: %1.28
68 i göremedim bu hafta defalarca çıktım tartıya hadi düşsün diye düşmedi 100 gr cık
Oo tebrik ederim canım gelsin 68 ler çok iyi
Oldum canım ama 52 ye kadar düşeceğim şimdi 23 Nisan şerefine mezun olmak istedimTeşekkür ederim canım benim sende mezun oldun mu inşallahhh
demek oranın soğuğu buraya vuruyo burdada kar soğuğu var resmen,dondudududukkEskişehire de sabah beri yagmulruu kızlar kar bilee yagdı 30 dk boyunca ama tutmadı tabikii
Oldum canım ama 52 ye kadar düşeceğim şimdi 23 Nisan şerefine mezun olmak istedim
Kızzz valla bendee aynı donuyozzz donuyozzzzz 21 nisan olmuş kar yagıyoooo tövbe tövbee yazııı göremicem galibademek oranın soğuğu buraya vuruyo burdada kar soğuğu var resmen,dondudududukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?