Wuhuuuuuuuu rüyalarındaa değilmii daktırımm birtanemmm çünkü 1.ben olacagımmmGörürsün sen. seni ezici bi üstünlükle gece cem.
kadının üstündeki krem rengi şalı çok beğendimmm yaaaaa keşke benim olsaaaaa
Bak canım yüzüm kalmadı falan deme bence...istediyinde çok iyi kilolar verdiyini ben bilirim...hadi bir kez daha dene...olmazsa tamam.diyet günlüyü ile olmaz bu iş...her menünde de etiketle beni...hadi bildir kilonu yanındayım ben
güzel bir ortalama idi ... ama ... diğer takımlarda daha iyi ortalamalar var ...
Biraz daha sıkı tutulabilse idi ...3 hafta üst üste birincilik hayal değildi ...
Hafta içi lütfen tartılın . Cuma kilonuzun süpriz olması bize bir şey kazandırmıyor ama pzt..sl göreceğiniz artılar en azından önlem almanızı sağlar .
Pzt ...çrş .. kontrol iyidir .
Kural olarak koymadım bunu hiç bir zaman ama rica ... artı çıktınız canınız sıkıldı daha çok mu yiyeceksiniz ?
Ama en azından önlem alma fırsatınız doğar .
Merhaba herkese okulda 23 nisan provası sınıf süsleme derken anca yazabiliyorum
Kilom maalesef 68
Önceki hafta 67,2 idi
Fark +800
canım ben bugünkü konuşmalara göre yazdım onu ... ayarlarız tekrar bir şeyler .. bugün öyle yazıldı çünküCanım Saraycam ile ben hafta ortası karar vermiştik rakip olmaya
ben bu hafta tek takılayımmm
yeni bir yöntemm gibi olacakk , bir ben yalnız ben olayım bu hafta
Şimdi kaptanım lunya saraycayıa bir olursa betüş benle olursa ve söz dimlemezse yerim onu çiy çiy...çünki rakiplerimiz çok dişli...ne diyorsun @Betulina...
Aslında senle ben iki İF li super bi ikili oluruz ha
evet bi deneyeim diyorum kelebekk ne dersin ?
olabilir neden olmasınnnn , iki if li ahahaha
Ben şifayı kaptım yatıyorum
Kilom geçen hafta 68.8
Bu hafta 68.4
Fark 0.5
Yüzde %0.72
Kaptan kelebeğe meydan okumuştum zaten
Kelebek ben dely Ahu bence baya çekişmeli geçecek ama zaten birinci belli
ben bu hafta rakip almayayım kaptanım ilgilenemem rakibimle ayıp olmasın)) yoksa bilirsin deli kilo veririm rakibim ağlar ağlar hahahah
Napcaz bilmem canım seneye ben tecrübe ederim sana da söylerim zor olacak gidersedilek benimkide lise3 te 2 sene sonra hatta 1,5 sene sonra benimkide Allah nasip ederde üniversiteye giderse bende yanlız kalcam
Hormonlarl alakalı bir durum, boyatılmaz diye biliyorum. Bende bekliyorum bitsin tekrar kızıla boyayaım diyekızlar bide bişey sorcaktım regl ken saç boyatılır mıydı?
78im kuzucum. Dönüp dolaşıp aynı noktaya varıyorum
Sabah maydanozlu kurunaneli omlet, 2 domates, 2 salatalık, 10 zeytin, 2 dl peynir, çay
Ara 1 brd ayran
Öğle dolu dolu bir tabak ıspanak ve ısırgan kavurması, yoğurt, 1 turp, 1 domates
Ara şekersiz türk kahvesi, maden suyu
Akşam yoğurtlu közlenmiş biber, semizotu ve tavuk salatası
Ausencia
Buarada o tavuğun suyundan çocuklara mantı yapıcam onu da belirtiyim :)
ben tartılınca can sıkıntısı yaşıyorum adapte olamıyorum
ptesi tartılmam amaa çarşamba olabilir.
benim kızımda sallıyor anne sana ayakkabı alacam makyaj alacam pantolon alacam babası diyor ki kızım yavaşşşş yerler yaşşşşKüçük kızım anneler günü için bana kocaman bir çikolata alacakmış
Afiyet olsun canım tadından bakarsın gerisini onlara verirsinKüçük kızım anneler günü için bana kocaman bir çikolata alacakmış
Ben her gün tartılırım kaptanım en fazla gün aşırıdır yani dediğin gibi önlem açısından iyi oluyor hatta eksi çıktıkça hadi diyorsun daha fazlasıgüzel bir ortalama idi ... ama ... diğer takımlarda daha iyi ortalamalar var ...
Biraz daha sıkı tutulabilse idi ...3 hafta üst üste birincilik hayal değildi ...
Hafta içi lütfen tartılın . Cuma kilonuzun süpriz olması bize bir şey kazandırmıyor ama pzt..sl göreceğiniz artılar en azından önlem almanızı sağlar .
Pzt ...çrş .. kontrol iyidir .
Kural olarak koymadım bunu hiç bir zaman ama rica ... artı çıktınız canınız sıkıldı daha çok mu yiyeceksiniz ?
Ama en azından önlem alma fırsatınız doğar .
kızlar ben çıkıyore
salı günü pazardan meyva alamamıştım bugün biraz meyva alayım
bide şu findukların son günü ondan bide hurmadan alayım
sonra eve,nasipse işler bitincede spor yaparım
kızlar bide bişey sorcaktım regl ken saç boyatılır mıydı?
caniimmm cok sevindim hamileymisinCanım merhaba evet hülya ile aynı hafta mezun olduk nana kaptankenama emeğin çok güzelim sen ve yasemin abla olmasa kolayına veremezdim ben yılların psikolojisi hastalıklar falan. Sen de takımda misin hayırdır benim bildiğim Aynur kilo almaz ama
annem kuaför canım boyatılır demişti biz her gelen bayana regli misin diye mi soracağız demişti hahahahkızlar bide bişey sorcaktım regl ken saç boyatılır mıydı?
yani mantı var ama yemiyeceğim diyorsun :) eee güzel ...
İşte kendinizi ölçün biçin tartın :) cuma gelip güzel kilo gidince süpriz oluyor da ...artılar gelince şok oluyor
Afiyet olsun canım tadından bakarsın gerisini onlara verirsin
Ben her gün tartılırım kaptanım en fazla gün aşırıdır yani dediğin gibi önlem açısından iyi oluyor hatta eksi çıktıkça hadi diyorsun daha fazlası
Ben senden daha fazla meyve yer oldum Begüş al tabi
Hiç duymadım regl de değişiklik mi oluyor ki
benimde tek kızım var başka bir çocuk düşünmüyoruz kısmet bende sizler gibi olacam ama ünv birlikte gideceğiz yanında baba gelemese bile ben giderim kızımlaNapcaz bilmem canım seneye ben tecrübe ederim sana da söylerim zor olacak giderse
Arada tartışıyoruz ama onszuz da olmaz benim hayat arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?