ben hiç boyatmam, gusül den sonra boyatıyorum.kızlar bide bişey sorcaktım regl ken saç boyatılır mıydı?
benim moralimi bozuyor hafta içi tartıldıgımda tartı artı ise
ptesi benim zaten hep artı oluyor çünkü hafta sonu tüm s düzen degiştigi için
artıda çıksam canım sıkılmıyor, stres yapmıyorum diyenler tabikide tartılsın...
Aynen kaptanım mantıklı bence de böyle yapılmalı hiç tartılmak beni strese sokmuyor açıkcası günün değerlemesini sabah yapmış oluyor gibiyimBU hafta içi bende 300 artıdaydım .. görmesem iyi gidiyorum sanıp devam edebilirdimiki gün çok sıkmadan önlem aldım ... bugün sabit ... koruma tam koruma oldu yani :)
gelelim bana saat 3 olur ve ben tatile baslarim daha okuldan cikamasamda
sabah evden cikmadan tartildim
gecen hafta 72,8
bu hafta 72
fark 800gr
Hafta sonu bir şekilde koruma yapmayı dene banu ...çrş prş kullandığın silahlarını ...hafta sonu kullan .. sonuçta aile vs.. ise de dışarıda yiyeceğin ızgara köfte salata ..
yani hafta sonu artısının önüne geçilebilir .
yok yok kesinlikle gelmez kaptanim cunku kendimi cok iyi hissediyorum yorgunluk felan gecti cunku ac kalmadan saglikli besleniyorum ve eksileri gorunce iyce gaza geliyorumTebrik edeyim bende mirjam ... 69 lara yaklaşınca rehavet gelmesin ..
Hafta sonu bir şekilde koruma yapmayı dene banu ...çrş prş kullandığın silahlarını ...hafta sonu kullan .. sonuçta aile vs.. ise de dışarıda yiyeceğin ızgara köfte salata ..
yani hafta sonu artısının önüne geçilebilir .
Ben de öyle derdimbenimde tek kızım var başka bir çocuk düşünmüyoruz kısmet bende sizler gibi olacam ama ünv birlikte gideceğiz yanında baba gelemese bile ben giderim kızımla) öyle didiklemekiçin değil yanında olayım istiyorum elbette gezecek tozacak ama gezdiği insanları ben bileyim )))))
Tekrardan vira bismillah diyerek başlıyorsun hadi bakalım arselka ...
canım ben bugünkü konuşmalara göre yazdım onu ... ayarlarız tekrar bir şeyler .. bugün öyle yazıldı çünkü
Burada ki son kararı bildirin bana ... aynura betül dinler mi dinlemez mi bilemem :) banu ile ikili olmak mı rakip olmak mı istiyorsun ?
Geçmiş olsun çok .
yarım kilo için de tebrikler. daha dikkat lütfen . pilavı karbonu kaldır aldır , kilon 80 değil .. daha az ekmek tüketmelisin eskiye göre saadet .
Tamamdır bu grupta sorun yok sanırım ... kapışmaya hazırsınız .
Bilmez miyim ada ? az havlu attırmadın rakiplere ...:)
inşallah güzel bir yer kazanır iyi bir geleceği olur canımmmBen de öyle derdim
planlar uymuyor bu güne inşallah dilediğin gibi olur şimdi bizim hiç belli değil giderse nolacak
Yok ya çok memnun hayatından hiç istemedi zaten babayla birlikteinşallah güzel bir yer kazanır iyi bir geleceği olur canımmm)) hakısın kısmet zaman ne gösterecek bakalım daha 4 yaşında benim prensesimmm... kızın şikayetçi oldu mu dilek ilerde niye tek çocuğum diye ???
YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA | BU HAFTA | |
Betulina | 37 | 1.63 | 72 | 91.3(1.3 tartı farkı) | 74.5 | 74 |
ayyyy yook tahamülüm yok ececim Rabbim nasip ederse doğururum ama özel çalışmam olmaz çocuk için hahahahAdaaaa ada yaşın geçmeden dogur bir tane daha sagliklisin pişman olma tanıdıklarım hep pişman onların 2 tane ustelik
ayyy inşallah benimkide istemez ilerdeee bir tek o düşündürüyor beniii isterseee ne yaparım diyeeeeYok ya çok memnun hayatından hiç istemedi zaten babayla birlikte
Allah pişman etmesin
Ama ben keşke olsaydı diyorum son zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?