@Dersaadet_ vekoza16 evet ben sizi etiketleyerek tekrar yazıyorum sizde yazın bakalım ne yapmışız :)
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta: 64
Fark: 800 gr
Yüzde: 1,23
Tebrik ederim canım
Ben de yazıyım : @Dersaadet_
Geçen Hafta: 67.5
Bu Hafta: 66.3
Fark: -1.200
Yüzde: 1.78
Sen de mi izliyorsun ablacımAyy bu akşam izlediğim dizinin 3 bölümü birden yüklenecek internete..3 saat demek
Bugün bende 6 saatlik leptin yaptım ağzıma bişey sürmeden bekledim yanlışlıkla ağzıma bişey atsam orucumu bozmuş gibi çıkardım bide şunu anladım ben daha 4 günlüğü hiç doğru düzgün yapmamışım bu ptes tam yapabilirsem inşallah görücem kaç gidecek
Proların gl endekleri nötrdür yani etkilemezler kanlekerini . Sebzelerinkilerde düşüktür o yüzden cısların yanında sebze ve pro yenirse gl endeksi dengeler
Misal cısın gl endeksi 70 diyelim sebzeninki 20 olsun beraber yendiğinde ortalaması 45 oluyor ve dengede oluyor .
50 gl endeksin üstü fazla insülin salgılar ve yagı depolar .
Matematik hesabı yani
Eki Görüntüle 1985540 Eki Görüntüle 1985541 Eki Görüntüle 1985543
Sabah maydanozlu kurunaneli omlet, 2 domates, 2 salatalık, 10 zeytin, 2 dl peynir, çay
Ara 1 brd ayran
Öğle dolu dolu bir tabak ıspanak ve ısırgan kavurması, yoğurt, 1 turp, 1 domates
Ara şekersiz türk kahvesi, maden suyu
Ara 5-6 çilek
Akşam yoğurtlu közlenmiş biber, semizotu ve tavuk salatası
_AYNURA_
Dünkü maç izleyen bebelerin hepsi koltuklarda uyudu anam gece otururlar mı ki
Menümü de yazayım
Sabah
2 dl ekmek
Peynir zeytin
Akşam
Ispanak
Salata
Yoğurt
2 çiğköfte
Su 2 olur spor henüz YOk in çık ev işi yaptım.
Menum 21.04.2017 Cuma
Sabah
7 zeytin
1 kk peynir 2 yumurtalı omlet
1 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
4 yk nohutlu pilav
1 ayran
Akşam
1 tabak çorba
3 lt su 2 kayisi cay 45 dk yürüyüş
Hayirli aksamlar kizlarr
Teşekkür ederim abla evet haklısın acaba ekmeği tamamen kessem mi?
Ausencia hedeflere bayıldım kaptanım
Sabah: Açma(staj için çok erken kalkınca bizim orda pek bi şey olmuyor bugün böyle oldu)
Öğle: Mercimek çorba+yoğurt+ 4 köfte
Akşam:2 tavuk but + salata
ama açımmm
Tebrik ederim canım
Ben de yazıyım : @Dersaadet_
Geçen Hafta: 67.5
Bu Hafta: 66.3
Fark: -1.200
Yüzde: 1.78
Emeğine sağlık ablamBu kiloda olsam çok iyi olur sonra zaten yaz tatili geliyor inşallah her gün yüzme yapabilicem hedefime daha iyi ulaşırım
Şimdi 19 Mayıs Cuma'ya Kadar önümüzdeki 4 hafta için ve Ramazan başlangıcına kadar diye düşünüp hedefleri koyalım bakalım ...
1 aylık hedef listesi
@Betulina 71.5 (mezuniyet)
DelyDoly 75 (mezuniyet)
Ahu060812 72
@mimu88 65 (mezuniyet)
@Dersaadet_ 63
@Sherrysherrylady 69
Nare83 64.5
@Lunya 58.5 (mezuniyet)
@kelebekolacam 68
@saydın78 59 (mezuniyet)
_AYNURA_ 62.5
ecemavi 68
D Dilekiyi 69.5
@begum75 56
@aeben 65
Sarayca 58
Antepia27 99.5
@cydnz_1 70.5
@Neshve 96
@MuMu85 76.5
@Mor Vampir 60.5
koza16 62.5
@arselka 64
@mirjam 69
Daydream- 70
@Sekercikiz 55
ada81 66
513.Etap Korumadaki Güzeller
@Bebetomm 59
@vorones 60
Ausencia 58.5
@pamukskr 59
nehirnil111 52.5
Demek benden korkuyosun haaa
Sağol canim bende bu hafta dolap iclerini hallettim pazar kadinlar gelecek onlarda cam kapi olayina girecekler bitecek insallah..Gozunaydin canim..bende sayoyorum oldugum yerde..bahar temizligi derdi bende de var 2 ay once dip kose yaptim ama yagmur falan tekrar yapacagim..dun 8 saat mutfagi temizledim gozumu orasi korkutuyordu hallettim sukur..
Kolay gelsin sanaa..
Ben kendim boyayacagim masumum araştırıyorum internette..oglan gelmek istemedi sabaha kaldi..Daydream- nasılsın gelmiyorsun çok fazla , beyaz çok rahat oluyor tavsiye ederim bende beyaz yaptırdım geçen yıl
İşi ne yaptın ayrıldın mı?
Bilgecimm takima mi döndün..hosgeldin :)))Sen de mi izliyorsun ablacımBen de merakla bekliyorum
Ben kendim boyayacagim masumum araştırıyorum internette..oglan gelmek istemedi sabaha kaldi..
Ayrildim sali gunu..mayis basi teog mararonu basliyor bizde..okula gidip gelirim..
Muhteşemmm...super bir menü olmuş elifim...hadi dayan 3gün...sonrası çorap söküyü...Eki Görüntüle 1985540 Eki Görüntüle 1985541 Eki Görüntüle 1985543
Sabah maydanozlu kurunaneli omlet, 2 domates, 2 salatalık, 10 zeytin, 2 dl peynir, çay
Ara 1 brd ayran
Öğle dolu dolu bir tabak ıspanak ve ısırgan kavurması, yoğurt, 1 turp, 1 domates
Ara şekersiz türk kahvesi, maden suyu
Ara 5-6 çilek
Akşam yoğurtlu közlenmiş biber, semizotu ve tavuk salatası
_AYNURA_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?