Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnş ahum yap bakalım bence iyi gider senden ,

Glisemin endeksci geldi hanimmmmm

Evettt şimdi bilin bakalım ne yapmaya gidiyorum ?? Kek
Yarın dershanedeki kimya hocama ve arkadaşlarıma söz verdim şimdi gidip kek yapıcam onlar için

Gayet güzel menü kuzu .. geldiysen kilo bildirimi alayım ... ne var ne yok görelim ...

2 gün şöyle yiyeydin yaaaaa ...

Menum 21.04.2017 Cuma
Sabah
7 zeytin
1 kk peynir 2 yumurtalı omlet
1 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
4 yk nohutlu pilav
1 ayran
Akşam
1 tabak çorba

3 lt su 2 kayisi cay 45 dk yürüyüş

Hayirli aksamlar kizlarr

Sendeeee ...bi üst mesaj ... tabii nohut pilav hariç :) o cuma ve öğle diye kabul.

Teşekkür ederim abla evet haklısın acaba ekmeği tamamen kessem mi?

Yani ablacım ...sabah tamam ama akşam ve öğle olmasa da olur ... özellikle senin menülerdeki pilav . bak sadece yarım kilo gitmiş ..çok mu kötü hayır ama daha iyi olabilir .

Ausencia hedeflere bayıldım kaptanım

Sabah: Açma (staj için çok erken kalkınca bizim orda pek bi şey olmuyor bugün böyle oldu)
Öğle: Mercimek çorba+yoğurt+ 4 köfte
Akşam:2 tavuk but + salata
ama açımmm

Öğle akşam güzel ... sabah tabii ki

Şu saatten sonra açlığına iyi gelecek ... 1 meyve ..tarçınlı süt olabilir tatlım .

Tebrik ederim canım
Ben de yazıyım : @Dersaadet_

Geçen Hafta: 67.5
Bu Hafta: 66.3
Fark: -1.200
Yüzde: 1.78

Canım saadetten geç gelince bildirim sizin yarış sonucu sona kaldı ...

Şöyle yazayım kocaman ... KAZANANNNNNN koza16

Emeğine sağlık ablam Bu kiloda olsam çok iyi olur sonra zaten yaz tatili geliyor inşallah her gün yüzme yapabilicem hedefime daha iyi ulaşırım

Sen öyle diyorsan öyledir kaptanım. O 58 19 mayısta görülecek.

Demek benden korkuyosun haaa

Korkmak ve ben

Gozunaydin canim..bende sayoyorum oldugum yerde..bahar temizligi derdi bende de var 2 ay once dip kose yaptim ama yagmur falan tekrar yapacagim..dun 8 saat mutfagi temizledim gozumu orasi korkutuyordu hallettim sukur..

Kolay gelsin sanaa..
Sağol canim bende bu hafta dolap iclerini hallettim pazar kadinlar gelecek onlarda cam kapi olayina girecekler bitecek insallah..

Daydream- nasılsın gelmiyorsun çok fazla , beyaz çok rahat oluyor tavsiye ederim bende beyaz yaptırdım geçen yıl
İşi ne yaptın ayrıldın mı?
Ben kendim boyayacagim masumum araştırıyorum internette..oglan gelmek istemedi sabaha kaldi..

Ayrildim sali gunu..mayis basi teog mararonu basliyor bizde..okula gidip gelirim..

Ausencia güzelim nasipse eve gidince sporsal aktiviteler yapacağım simdi anacugumu konya gezisi icin tur hazirlayan yengosa götürüyorum . Kararliyimm bu hafta benim haftamm olacakk inanıyorum ve başaracağım bu sefer daha coookk ponponn isterimm

Bugun menu
Kahvalti 10.00
1 yk lor peynir
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
8 badem ve 8 findik

Aksam 17.00
Adana kebap
Salata
Kucuk dilim lavas (lavasin köşesi )

2 lt su ve yesil cay icildi .. Ausencia ve Ahu060812 spor yok temizlik var...

Ancak vakit bulabildim şekerler kusura bakmayın
Ausencia canım benim, canım kaptanım senin otoriten sayesinde ve desteklemenle çok kısa zamanda hedefime ulaşacağıma inanıyorum. Iyi ki varsın, iyi ki bize destekçisin, bizlere güç veriyorsun tatlım çok sağol herşey için ♡♡♡♡ seviliyorsun♡♡♡

nehirnil111 ada81 Antepia27 çok teşekkür ederim canlarım ♡ inşallah 50 lere ve mezuniyete az kaldı umuyorum, çok sağolun. Ben de sizleri kutlarım ♡♡♡
Sarayca tatlım ben de seni çok tebrik ediyorum ♡♡♡ ben hazırım yarışa :) bu hafta rakibiz canımcım :) regl haftam ama olsun
_AYNURA_ sevgili rakibem tebrik ederim sen kazandın kutlarım
Ahu060812 çok sağol kuzucum ♡ Haftaya senden süper kilo gidecek öyle hissediyorum
D Dilekiyi canım teşekkür ediyorum. Ben de seni tebrik ediyorum :) ♡

Menümü de yazayım
bugün diyetisyenimin izniyle ödül verdim kendime :)
Sabah
Hastaneye gittim birşey yemedim
Öğlen
1 tam buğdaylı roll ekmek
Ev yapımı hamburger köfte marul domatesle
1/2 az yağda kızarmış patates
1 duble bardak zero
Akşam
Cıs 1 parça fıstıklı burma tatlı
Su: 2 litre
1 yeşil çay
Spor: yok
Ausencia bugün menü epey kalorili idi ama yarından itibaren hemen toparlıyorum kuzum

Muhteşemmm...super bir menü olmuş elifim...hadi dayan 3gün...sonrası çorap söküyü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…