Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yermi blöfü Angara bebesi sen dört günlük yap ben de beş günlük yaparim
Kız şu beş günlük nasıl olcek de hele bi kulağıma

Olmuş olmuş güzel onları intervaller le yorup menülerle çırpıştırıp leptinimle geçeceğim galibiyet serisini bozmayacağım hodri meydan
Bu hafta işin zor aplaaa
Ahu060812 sevgili rakibem yaz bana hayatım sabahki sporun üzerine bir saat daha yürüyüş
Anam ben bugün temizlik yapmaktan spor yapamadım akşamda bi kaş ağrıdı girdi başıma anlamadım ilaç içsemde çok zor geçti
Ada sporda da izne ayırayım seni kuzu olur mu

Limon leptin ablayı bozar mı?
Çay içicem ama migde bulantısı yapicakmisin direk
Okudum başlamışsın masumum...hadi gazamız mübarek ola...bakalım hangi İF ci kazanıcak...bu hafta zorlanıcam bence...amaaaa sen o misafirliklere bakma çiy çiy yiycem seniii

SPOR ÇETELESİ 19.HAFTA
Ausencia 0+15+15+20+20+10=80
Ahu060812 0+15+20+15+20+15=85
kelebekolacam 0+15+15+10+10=50
DelyDoly 15+10+0+10+10+15=60
ada81 15+15+20+20+0+0=70
begum75 15+0+15+15+15=60
D Dilekiyi 15+15+20+20+15=85
B Bebetomm 10+5+5+5=25
ecemavi 15+15+10+15+15+10=70
@_SARAYCA_15+20+15+15=65
Nare83 15+15+15+15=60
@Lunya15+25+25+20+20+15=120
mimu88 15+15+20=50
Antepia27 0+0+20=20
N Neshve 10+15+10+15=50
Haftanın birincisiii 120 puanla rakiplerine fark atan azim abidesi lunyaaa
Haftanın ikincisi aaa oda neee ben ve hocam dilek
Haftanın üçüncüsü saygıdeğer kaptanım Aussss
Dördüncü öhöm öhöm rakibem Ece ve Adaaa
Beşinci saraycaaa
Altıncı Dely ve begooo
Yedinci kelebek daktırım, ekürü Mimu be neshve

Ve listeden düşenler
Antepia ve bebetom
Bu hafta pointlerde bi düşüş var güzeller haftaya daha aktif olmanızı temenni ediyorum

Menümü yazayım...
10.30 2yumurta
2domates
1salatalık
2kaşık lor
Marul
Bi kepçe yoğurt çorbası
Yeşil çay

18.00 sendviç(kepekli ekmek,yağsız tavada köfte,çizburger peyniri,marul,domates)
2domates
Lor
Yeşil çay.1ısırık yulaflı diet çikolata

3litre su
3yeşil çay
Bir kaç yudum enerji içeceyi

Ben ben ben ???

Menumu bırakayım
İlk liste menum
Ilık ballı su
Meyveli yoğurt

Kahve

Bi galeta iki üçgen peynir
ayran iki ceviz
Okuldaydim

Bir dilim ananas
Yeşil çay kahve

Bir kase kuru fasulye suyunu almadim
Salata ayran

2.2 lt su biter az kaldı
Spor zamanı insallah

Eline sağlık sağol bende merak ediyordum
Bugün bi saat bisiklet

Niye ki ?? Sadece 1 haftaliigina spor yapamam sonra yaparim ki .....

Ben bir şeyi daha keşf ettim...pilan bu işte çok önemli...bir proqramın olmalı mutlaka...önceden yapılmalı ve uyulmalı...hedef önemli olduğu kadar plan da çok önemli...bu konuda herkes kaptandan tavsiye ala bilir.çünki sagolsun hepimizin ne yeyip içtiyini çok iyi biliyor...bende yardım ede bilirimkaptanımıza yüklemeyelim herşeyi dimi

14 - 21 Nisan 7.Takım En Listesi

@_SARAYCA_ %2.19
_AYNURA_ %2.05
@Lunya %1.92
Sekercikiz %1.84
koza16 %1.78
saydin78 %1.75
begum75 %1.36
D Dilekiyi %1.34
mimu88 %1.29
@Mor Vampir %1.24
mirjam %1.10
aeben %1.02
Nare83 %0.89
nehirnil111 %0.75
@Dersaadet_ %0.73
Betulina %0.67
ecemavi %0.55
@Sherrysherrylady %0.40
DelyDoly %0.37
Antepia27 %0.37

Ahu060812 sabit
ada81 %-0.29
kelebekolacam %-1.13
A arselka %-1.19

Koruma Güzelleri

B Bebetomm %0.50
Ausencia sabit
pamukskr sabit
vorones %-1.02

Bildirimde Bulunmayanlar

Daydream-

cydnz_1

N Neshve

MuMu85

Eveeeet bu akşam biraz sohbet edesim var

Sıradan gidelim bakalım ....

@_SARAYCA_ canı yürekten tebrik ediyorum seni ... gerçekten nerelerdeydin ? çok iyi gidiyorsun ... hem takım içi devamlılığın , hem menülerin ..hem gösterdiğin performans haftaya hedef olarak 61.7 dedim ben ... artık altı üstü sana kalmış canım ...

_AYNURA_ bir kocaman tebrikte sana canım ... gerçekten çok çok iyi gidiyorsun ... mezuniyete kadar da böyle gideceğine eminim .. haftaya benim koyacağım hedef düz 66 .... artık fazlası olursa bal kaymak deriz o ayrı

@Lunya bir kocaman tebrikte güzelliğim lunyama ... bu hafta planların neler bilmiyorum ama 60.5

Sekercikiz canımı bu hafta için tebrik ediyor , yeniden geçmiş olsun diliyorum ... umarım izin dönemini güzel ağrısız sızısız geçirip aramıza bir an önce döner

koza16 canım ... sana da kocaman tebrikler ... listeye güzel giriş yaptın :) eminim güzel ve çabuk kilo vereceksin ama yok olmazsan buralardan geri de almazsın
Önümüzdeki hafta için aklımdaki hedefin 65 .3

saydin78 canım bu haftaya başlarken biraz yüreğimi pır pır ettirdin .. ama öyle güzel toparladın ki .. verdiğin söz ..listede olma sorumluluğu ... belki beni üzmek istememen hepsi birleşince çok güzel bir sonuç oldu ... ve izin kilona geldin neredeyse ... şimdi tabii ki de cozutmak yok :)) sonra yine pır pır ben önümüzdeki hedefin 61. 1

begum75 mücverimmmmmm hadi bakalım 57 lere de bi güzel demir atalım :)) sindire sindire ... artı sabit görmeyelim de ... o yüzden haftaya cuma için şuna şartlan güzellim ... begüm vereceğim sadece 200 gr . cık 57.7

D Dilekiyi öncelikle listeye hoş geldin tekrar liste ve takım sorumluluğu ile artık çok daha azimli yol kattedeceksin buna inandım çok ... önümüzdeki hafta listeye girdi , hemen havası söndü olmasın ... senin iddialı haftan olsun .... önümüzdeki Cuma hedefin 72.6 olsun ne dersin ?

mimu88 güzelliğimmmmm yakaladığın enerji müthiş ... kolay kolay durmaz ... seni mezun edeceğim çok kısa zamanda eminim ... Önümüzdeki hafta için 1 kilo yazdığını okudum bir yerlerde ...eee senden aşağı mı kalacağım Cuma hedefin 67.9

@Mor Vampir canım sende güzel bir istikrarla başlayıp devam ediyorsun ... o kantin açmaları da olmasa :))) gençsiniz yakıyorsunuz diyelim önümüzdeki hafta için 63.2 dedim gitti bile :)

mirjam o bi ara kayboldun , dedim tamam mirjamda ceee diyip gidenlerden ... ama sende dikkat ettiğinde güzel kilo verebiliyorsun .. ve lütfen bunu kendin için yapmaya devam et ... önümüzdeki hafta hedef kilon 71.2

aeben ayyy ne yazsam ki sana :)) aebenim seninde meta hiç yabana atılır değil önce bunu bil ...senin 2 ileri bi gerilerin olmasa var yaaaa çoktan 60 olduydun neyse 60 olma da ..önümüzdek hafta bir 67.3 iyi olur bence ....hem sonraki hafta 66 lara yaklaşırız iyice

Nare83 banucum bu hafta verdiğin 600 gr ı ben beğendim .. senin metada keşke gitse de 600 600 gitse ... bu IF le umarım risk almıyorsun ...liste risk sevmez :) o yüzden sonucunu çok merak ettiğimi bil ... benim senin için bu hafta hedefim 66.2 .... %1 ancak bu kilo yakalanıyor :)

nehirnil111 artık koruma güzellerine terfi eden güzeller güzeli nehirim bu hafta sana hedef koymuyorum tabii ki ... ama hemen 53 e geri çıkma ... buralarda takıl işte ..su çok güzel

@Dersaadet_ bu hafta biraz dediklerimi dinle ..menülerinle oyna .. karbonu kes ...ve lütfen artık mezun olmadan ben emekli olmadan bana şu söz verdiğin bireysel birincilik şovunu getir ... hadi bakalım sen onun için hesap yap ablacım ... ben minimum hedefini yazayım haftaya 67.1

Betulina bugün yazdım okudun mu bilemiyorum da .... en en en en geç 3 haftada mezun olacağını düşünerek bu hafta mezuniyet yazmadım ... bunun için yapman gereken min. 700 gr. vermek ... bu da gördük ki bu haftadan zor değil .. önümüzdeki hafta cuma hedefin 73.2 ..
Evet bunu kendin için çok bulsan da ...takımın için yapabilirsin bence ... yani şöyle düşün mezun olsan bu stres bitecekti senin için ...eee sen kalayım dedin ... o zaman bu hedefleri tutturmak için çabalayıp beni stres yapmamak adil olan bence .

ecemavi bu hafta meydan okumanın kitabını yazdın rakiplere :)) güzel başladın ...ehh portakal gazabı da olsa kötü sonu görmedin bu hafta...ama haftaya bu 400 gr ı biraz partlatma zamanı ... hedef kilon 71

@Sherrysherrylady şeri şeri lady ... hadi bakalım ... hoşçakal ovulasyon dediğimize göre ... bu hafta zamanı ... istediğin zaman yapabiliyorsun ... o yüzden istemeni istemek hakkım bence ... cumaya hedef kilon 72.9

DelyDoly kalkışa hazır mısın ??? sen bu hafta çok üzdün beniii ...yazdığın menülerden çok iyi biliyordummm bu hafta gr ların gzabını göreceğimizi ... ama lütfen bu hafta asıl diyetine ... bak rakipte oldunuz daktırla ... hadi bakalımmm ...sende isteyince yapabiliyorsun yeter ki sallama haftaya hedef kilon tabii ki de artık bu kadar yaklaşmışken 80 lerden tamamen kurtulmak olmalı ... o tartıda bir an önce 79 ile başlayan rakam görmelisin artık ben diyeyim 79.9 ....sen de 79.7 ...

Antepia27 fatma bu hafta iyi dinlendin güzel mola verdin ... şimdi tekrar diyete asılma zamanı ...
tam buralarda kopmuştun geçen seferde ...tekrar 110 lar tekrar 105 ler ..bunu yaşamak istemiyorum ben artık sende .. bence sende bunu iyice kafana yaz ... fatma bu işi bitirecek diye ... hedef kilon önümüzdeki cuma için 105 . küsursuz

Ahu060812 ahuuuuu gortlak fena saracak şimdi sana gelmiş geçmiş en yüksek hedefi sana vereceğimmm ..nasıl olsa 4 gün yapacaksınnn yok cidden bak bu hafta iki üç kişinin imali ile kaçırdık 1.liği ... kaldı ki sen ilk cozutmayın 2 kez 1.olduk diye diyensin neyse gelelim işin zort dediği yere ... haftaya hedefinn 74.5

ada81 hadi bu hafta hedeften yırttın :) ama bu artının acısını elbet döndüğünde çıkartırım ben

kelebekolacam bu haftanın zılgıt talihlisi daktır ... bundan sonra haftada en az 3 kez tartılma ödevn var artık ...
bugünkü şoku br daha yaşamak istemiyorum çünkü .. gelelim bu haftanın telafisi için önümüzdeki hafta hedef kilona ... tabi ki bu artı 800 hemen gidecek ve üzerine yeni kilolar eksilecek ki yüreğim soğusun 70.5 hedefin

A arselka sende aradan sonra artı ile geldiğin için çok bir şey demiyorum .. ama bundan sonra gel git gel git yapma lütfen ..gittin mi kilolar geliyor ters orantısı çünkü :)
haftaya hedef kilon 67 .

Koruma güzellerinden B Bebetomm canım artık büyük artı ya da büyük eksi görmemek üzere hedefimiz olsun .. mesela sen 59.1 - 59.5 arası dolaşmalısın ... bence yani

pamukskr canım senin içinde ve benim içinde aynı şey geçerli ... artı eksi 200 gr. bu şekilde mevcut kilomuzu 1-2 ay oturtmalıyız vücutta ... henüz artıya çok meyilliyiz bence ..ve yersek direkt 60

vorones senin durumun farklı tabii .. senden tek ricam abur cubur yeme ... evet o güllaç yaptığın gibi ...kendin yap yine ... o haftalarda 200 300 verebildin hatırla ..güt gel yediğin halde güllacı ... ama hazır ürün yeme sağlık için ...

Bir de genel hatırlatma yapayım tekrar ... hazır herkes etiketli iken ... lütfen kontrol için tartılın ... hafta içi bir kez en azından ... mesela çrş .
Ne oluyor ne bitiyor görün ... belki alacağınız 2 günlük önlem ile her şey değişecek ...

Bir hatırlatma da bu haftaki ikili üçlü yarışlar için ... henüz net liste oluşturmadım ... lütfen çok büyük istekle ve rakibini de isteiği ile motive edecekler yarışa dahil olsun ...
Ve lütfen kendiniz kadar arkadaşınızdan , arkadaşınız kadar takımınızdan sorumlu olduğunuzu unutmayın .

Hadi bakalım .... bir bunu okuyan kör oldu yazı dizimin daha sonuna geldik

seviliyorsunuz ... akşamın şu saati şu yazıyı yazıyorsam emin olun seviliyorsunuz

Benim için tüm dediklerin başım gözüm üstüne kaptannn...şu an önümde kuru yemişler çekirdekler kolalarrr...ama ben leptinimi takımımı kaptanımı düşünüp rakibem masummm u sevindirmemek adına yememmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…